Gå til innhold

Windows 7 - Diskusjon, erfaringer og forslag (utdatert).


Anbefalte innlegg

Har du forøvrig plasseringen til "Show desktop knappen også?

 

Prøvde å lage meg en show desktop knapp, men den kunne jo SELVFØLGELIG ikke pinnes til taskbaren. Kunne kun pinne den til windows explorer. Så den var jo egentlig ubrukelig :p

 

Skal med det da? Du har den jo helt nederst til høyre, kjempekjekt ;)

 

At jeg har den helt til høyre er jo akkurat det som er problemet. Og nei, det er ikke "kjempekjekt". Det er fullstendig ulogisk og tullete at ALLE ikonene er plassert ved startmenyen helt til venstre, og så har de plassert show desktop knappen helt til høyre.

 

Derfor skal jeg ha den.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Build 7200 skal visstnok være RC2, men den gis kun ut til en lukket testgruppe (vel, fra Microsofts side, ikke i realiteten). Den nyeste builden ser ut til å være 7201. Og ja, det kommer nok en ny build snart, og så en til kort tid etterpå, men har det egentlig noe å si?

Lenke til kommentar

Husk at beta-programmet til Microsoft er til for å teste ut Windows 7 på DERES premisser. MS er jo intressert i å få inn brukererfaringer på hvordan feks. en reell oppgradering fra XP/Vista fungerer. En oppgradereing fra en tidligere build til en nyere gir dem ikke dette.

Lenke til kommentar
Sånn er det i test / BETA sammenheng kjære deg ;)

Ja, har aldri forstått at folk "klager" på dette.

 

Testingen er helt frivillig og helt gratis. Bare build 7000 og 7100 har vært tilgjengelig til offentligheten. At det lekkes ut nyere utgaver er jammen meg ikke noe å ergre seg over. Om det plager deg kan du la være å installere flere utgaver. Hold deg til RC fram til den ferdige utgaven kommer. Veldig enkelt.

Lenke til kommentar

Programvareutviklere (Microsoft og andre) ønsker bare feedback på gitte versjoner i utviklingsløpet. Dette er definerte stopp i utviklingsarbeidet der f.eks all grunnfunksjonalitet er ferdig, all funksjonalitet er ferdig etc. Alle "nigtly build" testes av en engere krets. "Nigtly build" etter 7100 dvs Windows 7 RC inneholder f.eks. ikke ny funksjonalitet, men er bare mindre feilfikser. Vanligvis er også betaversjon funksjonsferdig, men her kan funksjonalitet rettes om den funker dårlig.

Lenke til kommentar

Har fått mitt første irriterende problem :)

 

Når jeg skal koble opp 3g, så får jeg valget mellom 3 brannmurprofiler. Home / Work / Public . Windows forklarer at jeg må bruke Public network om jeg har mobilt bredbånd(3g nett). Noe jeg alså har. MEN når jeg så velger denne profilen , blir nedlastningshastigheten skikkelig dårlig.den halveres gjerne . får mer eller mindre ustabil fart.  Dette gjelder på alt fra Opera nettleser til Steam . Trykker jeg for eksempel ikke på noen brannmurprofil , ligger hastigheten der den skal på 42-43 kB stabilt.

 

Jeg synes brannmuren til Windows 7 er skikkelig kjip. rotete , med masse undermenyer og innstillinger. Jeg vil ha en plain brannmur som funker på W7 64 bit RC1. Har prøvd endel forskjellige som fks comodo men da blir pcen bare sinsyk.

 

så hva er det som gjør at jeg mister så mye fart på disse brannmurprofilene?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...