Gå til innhold

Windows 7 - Diskusjon, erfaringer og forslag (utdatert).


Anbefalte innlegg

Er nok ikke tilfeldig at det stod Windows 7 diskusjon........ (666) nâr jeg logget inn... Systemet er jo helt likt som Vista skvipet.. Kommer aldri til â skifte tilbake til Windows.. Microsoft er jo blitt et selskap som bare suger ut sâ mye penger de kan av sâ mange lettlurte folk som mulig, ofte ved â implementere ting sakte og kalle det "innovasjon" nâr det blir implementert deres nye system, fordi brukere er sâ uvitende at de ikke vet at disse funskonene har eksistert i andre OS kanskje opp til et tiâr.. Feks i Linux distroer eller Mac OS..

YUKK.

 

Synd du bare ser negative ting med alt nytt som kommer. Om du tror ideen om superbar er kopi av os10 så bør du se nærmere på windows98 sin menubar med quicklaunch.

Det hele er en utvidelse av denne med vista sin peak funksjon.

Nå kan du faktisk ta musen over peaken og lukke vinduene om du ønsker uten å trykke dem frem.

Det hele er genialt. om du ser litt nærmere så kan du nå lete etter vinduet du skal ha opp uten å trykke dem frem.

 

ting går frem over.

men er det ett selskap som gjør mye godt i verden så er det microsoft. de gir penger til veldig mye forskjellig.

Bill gates med sitt gigant fond, samt en del andre ordinasjoner feks rødekors.

 

microsoft tar fra de rike og gir til de fattige.

uansett hvordan du vrir og vender på det så er microsoft solid. Linux er ikke solid. Mac osx er flott har to masiner selv. men det sliter med en del ting som spill,hardware,kompabilitet mot bedrifts markedet. jo det finnes mange løsninger men problemet er at konsulenter har som regel mest erfaring med windows.

 

Ja det er en ond sirkel, men microsoft gjør i alle fall gode ting og de har vært trege siden de begynte på nytt i 2003, men det kommer til å gå bedre fremover.

 

Ikke fâ meg til â snakke om business etikk og Microsoft.. Det kan bli en LANG post.. Kan jo begynne med en ting da, som er kanskje den verste..

 

OLPC, 100 dollar pcen, til fattige i Afrika og slik. Den var nede i 119 dollar den, pâ hardware og software. Grunnen til det var at den skulle bruke bare Linux som OS. Det taklet ikke Microsoft, for da ville alle i Afrika bli vant med noe annet en Microsoft, og man vet jo det an nâr man först blir vant med Microsoft sâ sitter de fleste fast, fordi PC ökende PC kunnskaper og Microsoft ikke hörer sammen. Sâ ble det plutselig korrupsjonsproblemer med prosjektet. Plutselig skulle OLPC ogsâ ha XP(en spesialversjon).. Men det funket ikke pâ hardware til 119 dollar, da mâtte man bytte ut den hardwaren. Til slutt var prisen igjen over 250 dollar pâ 100 dollar pcen fordi hardware mâtte oppgraderes slik at pcen kunne kjöre XP ogsâ, i dualboot vissnok. Den kom aldri under 200 dollar i produksjonskostnad igjen, og resultatet er at prosjektet endte med skandale og at barn i Afrika ikke kunne fâ 100 dollar pc av myndigheter i Afrika og som en del av velferd fra vestlige land til Afrika. Istedenfor ble PCen heller solgt i de vestlige land, og Microsoft begynte â klage pâ "sveivefunksjonen" og slike ting. Prosjektet de nesten hadde fâtt til feilet rett og slett til slutt... Det er Microsofts etikk.

 

Skal ikke nevne Microsofts sammarbeid med hardware bransjen og de store softxware selskapene akkurat nâ, men du kan jo kanskje tenke deg selv at hele markedet og monopolsituasjonen er gjennomsyret av korrupsjon og sammarbeid.

 

Ikke bare er Linux distroer bedre enn alle de forskjellige Windows variantene, men personlig har jeg valg â boykotte Microsoft av helt andre grunner ogsâ. I bunn og grunn er jeg bare kjempefornöyd med Linux og synes litt synd pâ alle de som ikke vet bedre enn â bruke Windows. Er det ikke slik at en ting er "bra" helt til man finner ut at en annen ting er "mye bedre"?

 

:closedeyes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jo, introduksjonen av Windows 7 er en utrolig fin mulighet for boykott av Windows og start med Linux, nâ, mens dere har en sjanse. Det er teknologisk overlegent Windows og har tatt igjen utrolig mye pâ brukervennlighet. Og i tillegg er det gratis.

 

http://uk.youtube.com/watch?v=oPByAlTb0zc

Kan jo nevne at alle de tingene der funker pâ en 4 âr gammel laptop som ikke har nubbsjangs til â kjöre Windows vista.

Endret av zeebra
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-yzDjfSSl
HP Pavilion dv6567cl

Core2Duo T7100 1.8 GHz

2 gb ram PC-5300

320 gb 5400rpm wd cavier hd

Nvidia Geforce 8400M GS

 

Jeg tviler på at den laptopen er 4 år gammel.

 

EDIT: Beklager, så ikke innlegget ditt Zeph.

Endret av Slettet-yzDjfSSl
Lenke til kommentar
Diskusjonen om Microsoft og Linux ender her. Dette er ein diskusjonstråd for Windows 7.

 

----------------------- Sluttstrek.

 

Ok, sorry. Men jeg kan vel fâ lov â nevne hvor likt jeg synes Windows 7 og Vista er da?

 

HP Pavilion dv6567cl

Core2Duo T7100 1.8 GHz

2 gb ram PC-5300

320 gb 5400rpm wd cavier hd

Nvidia Geforce 8400M GS

 

Jeg tviler på at den laptopen er 4 år gammel.

 

Jeg pratet om MIN laptop som kjörer et lignende system.

Lenke til kommentar

Mitt største problem er egentlig at Comodo Firewall ikke fungere optimalt. Jeg har installert den i Vista RTM compability, og den ligger i system tray. Det som dog er veldig rart er at den kun tar enkelte ting som skal på nettet. Hvis Firefox starter, da reagerer Comodo og lurer på om jeg vil tillate adgang. Men hvis jeg f.eks. starter Opera, så oppfatter ikke Comodo det en gang.

 

Noen som har samme problemet? Bruker ikke et OS uten firewall som gir meg god oversikt over alt som skjer :)

Lenke til kommentar

Skulle ønske noen kjørte et kurs i sitering for visse brukere... Helt unødvendig å sitere hele meldinger, for f...!

 

HowCome, Comodo funker veldig dårlig i 7. Jeg har gitt den opp. Men de kommer nok med noe som funker i løpet av en måned eller to. Pleier å være ganke kjappe til å fikse på problemer der.

 

Edit: For de som ikke har fått det med seg, er Orbit30 ute med V5 nå.

Endret av Pallantir
Lenke til kommentar

Ja, det tror jeg. Det er neppe så mye som skal til å få noe som funker med Vista til å funke med 7. Jeg holder meg i øyblikket til 7s egen brannmur. Men det skyldes at jeg har en M0n0wall Linux-brannmur på nettlinjen som er omtrent like tett som en nonnes kyskhetsbelte... ;) Med andre ord kan det komme piss ut, men svært lite kan trenge seg inn! :D

Lenke til kommentar

Jeg var på vista og gjorde mer plass på X(W7) partisjonen. Da jeg loada W7 brukte det evig tid på Loading User Profile (eller noe sånt) Også måtte jeg gå i task manager og da var alt i classic windows. Så skrev jeg explorer.exe. Også kom det opp en ballong hvor det sto: user profile was not loaded correctly! contact administrator or see eventlog. Så kan jeg ikke trykke på min datamaskin eller noe. Hva må jeg gjøre?

Lenke til kommentar
Dere som har prøvd å spille med 7 - har dette kjente fenomenet dukket opp hos dere? ''Display driver has stopped responding and has successfully recovered.''

 

Denne feilmeldingen kommer stadig vekk under Vista 64-bit, også XP 64-bit. Gjelder egentlig både ATI og Nvidia, men sistnevnte har mest problemer, og om feilmeldingen kommer opp i Vista med ATI-kort - sies det at Vista er syndebukken.

 

Ingen vet hva dette kommer av.

Dette høres veldig ut som ett problem jeg hadde med de første buildene av 32 bit, ble løst når jeg oppgraderte til siste build av 32 bit, så kan hende problemet er løst under neste oppdatering av 64bit også

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...