Gå til innhold

Sons of Anarchy - Generell Diskusjon - (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Likte ukas episode, og jeg har ikke vært seriens største fan de siste ukene. Har vært noe som har vært savnet siden sesong 4 jeg ikke helt har funnet et svar på hva er, og selv om ikke det var tilbake denne uka så likte jeg ukas.

 

Liker hvordan det går framover med irene. Clubhouset har aldri vært noe vitkig for serien annet enn på et sentimentalt nivå.

 

Random å se Doug Jones i en serie som SoA også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig fornøyd med denne sesongstarten på SoA! Gode episoder alle, med enkelte scener bedre enn andre.

Mye spenning og action. For min del liker jeg at Jax blir litt som Clay. Mer underholdende å se på, og jeg vil heller at klubben går til helvete enn at de skal bli lovlydige og snille hele gjengen (noe jeg tviler blir å skje).

 

Klubbhuset har jo fått gjennomgå av og til, men ikke noe som dette. IRA mot SAMCRO har virkelig tatt noen steg oppp.

Lenke til kommentar

Er et par ting som kværner i huet mitt:

 

Clay sa "Ask Jax what he wants me to do" Har han plutselig lojalitet overfor Jax?

Bobby samler nomads for nytt charter. Jax sier ved et par anledninger at han ikke vil "reach out" til Bobby.

Tara, virker nesten som om hun skal svike Jax på det groveste.

Det formelig renner inn med "bodies" fra ulike charters, det i kombinasjon med Bobby`s forsøk på å starte nytt charter.

Jax kjører fryktelig solo, Chibs påpeker jo dette stadig vekk. Jax har vist seg å være en som tenker ut planer med mange "moving parts". Clay sa det jo selv en gang, "i need your skills on this" Prinsippet om å ta det til bordet eksisterer ikke for Jax til tider. Er dette fordi "the gavel corrupts" eller vet han at å ta det til bordet gjør dem sårbare, slik som avslutnings scenen.

Kurt Sutter har det med å finne på tvister som får meg til å måpe, alt ramblingen over får meg til å tro at det er noe stort i vente.

 

/rant off

Endret av indomitable
Lenke til kommentar

Sesongbeste for SoA dette. Charlie Hunnam leverer også sin beste episode denne sesongen imo. Greit det etter å ha meldt seg uaktuell for 50 Shades filmen. Det likte jeg å se i alle fall. Godt karrierevalg og. Selv om aksenten hans skinner veldig mye igjennom. I de 3-4 første sesongene merket man det nesten ikke. Nå har han sluttet å fokusere så mye på aksenten, og spesielt denne sesongen har jeg hørt det godt.

 

Siste 3 episodene synes jeg har vært meget bra. Føler likevel at Sutter bruker sjokkfaktoren litt for mye, ungen på skolen, Clay og Gemma i sist episode. Liker attention den mannen der. Godt å se Bobby tilbake, var egentlig ganske sikker på at han ville komme tilbake igjen uansett på ett eller annet vis. Goggins er konge.

Lenke til kommentar

Slik jeg ser det sa Hunnam ja til rollen mer på grunn av pengene enn interessen for prosjektet. Og det at det er en karriereåpner for større filmer. Jeg tror at grunnen til at han sa nei var at manuset rett og slett var forferdelig utifra hva som meldes om i bransjemediene (Variety skrev mye om det).

 

Føler jeg har blitt ganske lei av å bry meg om aksenten til Hunnam de siste årene enn hva jeg i utgangspunktet var.

 

Veldig spent på hva "payoffet" med Bobby Elvis og gjengen hans blir. Veldig gøy å se Steve Howey fra Shameless i serien.

Lenke til kommentar

Hmm. Har også lest at han sa nei fordi at han ikke hadde tid mtp SoA. Kan jo bare være den "offisielle forklaringen" da, og at manuset faktisk var dass (tviler ikke et sekund på det).

 

Aldri brydd meg tidligere. Var ikke noe å tenke på en gang ettersom jeg la ikke merke til det. Nå skinner det så godt igjennom at det er litt irriterende til tider.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...