Gå til innhold

[Løst]Call of Duty: World at war ( Call of Duty 5 )


Gjest medlem-141789

Anbefalte innlegg

Spillet skuffet mye. Jeg har dog bare spilt litt, men likte ikke det jeg så da.

Lyden på våpnene er det mest fislete jeg har hørt - Thompson hørtes ut som en helautomatisk paintball-markør jo. De har også klart å få det til å kreve mer enn COD4, selv om grafikken hvertfall ikke er bedre.

 

Vi får se hvordan MP-delen er da jeg kommer hjem fra skola i dag.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror jeg kommer til å kjøpe dette spillet.

 

Er det noen som kan fortelle meg om man kan spille 4-player split screen offline på PLAYSTATION 3? (slik som i COD4)

 

Og vet dere om man kan inkludere boter?

 

Etter min mening er COD4 det absolutt beste spillet til PS3, mye takket være nevnte feature. Håper World at War har beholdt dette aspektet, og i beste fall forbedret det (ved å for eksempel inkludere boter, gi spillerne mulighet til å lage sine egne klasser - slik at man ikke må bruke de forhåndsdefinerte - og ikke minst at alle mapsa fra multiplayer er inkludert)?

 

Det er jo lovt å håpe.. Håper noen som har prøvd spillet på PS3 kan oppklare dette..

Lenke til kommentar

For meg som er en WWII-nerd av rang var dette en enorm skuffelse.

Utforskertrangen i spillet er lik NULL. Ikke bare fordi det er blindwalls over alt, men også fordi spillet pøser på med fi uten stopp, noe som gjør at man kun tenker på å komme seg videre uten å gå tom for ammo...

Føltes som jeg satt i 5-6 timer og spilte Duck Hunt i syre-rus...

Lenke til kommentar

Jeg lurte på om det er noen som kan hjelpe meg med sound instillingene i COD 5. I sound settings står det stereo, selv om jeg har 5.1 som lydstystem. Lydkortet er creative x-fi audio. Det står at jeg må forandre sound settings i windows hvis jeg vil gå 5.1.

Hjelp!

Og ja, jeg liker spillet!

Lenke til kommentar

Jeg innstalerte just spillet, men det virker jo ikke..

 

Eller.. Alt ser ut til å fungere helt fint, men når jeg skal trykke på et mission (det første) skjer det ikke noe.

Jeg går på solom så trykker jeg på new game, så velger jeg vannsklighetsgrad, så... ja.. så? skjer det ingenting. Hva er galt? Jeg går så inn på Mission select og velger "Semper Fi" som ser ut til å være første mission.. Men når jeg trykker på det, kommer også vanskelighetsgrad -vinduet opp og når jeg velger en av de, forsvinner vanskelighetsgrad-vinduet seg, og jeg er tilbake på Mission Select sia.. Ingenting skjer.. Spillet laster ikke eller noe. Det virker rett og slett som om det er en knapp jeg ikke ser, men det er det IKKE!

Spillet kjører helt fint, det lukker seg ikke eller noe, det går bare ikke ann å spille..

 

Jeg får vell bare kose meg med menyene da :)

Lenke til kommentar
Fungerer det å spille multiplayer da?

 

Du kan evt. prøve å innstalere spillet på nytt.

 

Det er noe galt med punkbuster.. Men jeg skal ikke spille det Online heller..

Skal bare ta singleplayeren.. Er ikke noe COD fan og forventer ikke et fantastisk utrolig vanvittig genialt spill i vente. men... Skal jo prøves og runnes..

 

Vurderer å reinnstalere, men tror ikke jeg orker det i dag.

Lenke til kommentar

Spillet kræsjer hos meg etter litt spilling. Får følgende beskjed av konsollet: "Ragdoll allocation failed, out of ragdoll bodies (obj 299)" maaaaaange ganger og så "Unhandled exception caught"

 

Flere som har dette problemet? Så på nettet at noen har prøvd å stille på lyd-instillingene ved unhandled exception, men jeg antar at dette er en annen exception. Prøvde for sikkerhetsskyld, uten resultat.

 

Bruker en hotfix versjon av catalyst driverene som kom til farcry 2.

Lenke til kommentar

jeg kjøpte det idag og spilte noen oppdrag. synes det var dritmorro, men ikke akkurat optimalt. jeg får samme smoothhetsfølelsen når jeg spiller og spesielt skyter, som i CoD4, selv om lyden i våpnene ikke høres spesielt bra ut (noe de ikke gjorde i forgjengeren heller, spør du meg). dessverre, som nevnt er det altfor mye usynlige vegger, det er smalt område du har å bevege deg på, som det også er vant med fra CoD4, men det er ikke alle stedene det er mulig å gå, selv om det ser helt åpent ut, og en del av banen. Dessuten, hva er greia med de japanske soldatene? makan til gærninger skal du leite lenge etter :p

 

Når det er sagt, skal det sies at CoD WaW er morsomt og underholdene. Det føles som CoD4 på mange måter, bare med nye maps, nytt gameplay og nytt (eller gammelt) utstyr. jeg kommer ihvertfall til å tilbringe noen morsomme timer med det.

Lenke til kommentar

Lydsystemet i cod5 er helt annerledes fra cod4. Man kan nok dessverre ikke høre folk gå på andre siden av en 30cm tjukk betongvegg. Lyden er definitivt en forbedring, men det er ikke helt bra ennå.

 

Mr. Anki: Tror det er ett fett. Muligens bak/beltene, men det er meningen at man skal skyte av "beskyttelsespanserene" først, og så skyte på samme sted igjen, if you know what I mean ..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...