Gå til innhold

Fotballpub'en - prat om fotball, fotball og fotball!


Alastor

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rimelig sikker på at Barton hadde fått juling. Fett å være voldsmann når ingen slår tilbake.

 

Jeg ser ikke hvilke (reelle) alternativ man har til straffekonk. Håpløst å spille mer fotball etter 120 minutter. Crossbar challenge?

 

(Det var en spøk.)

Barton hadde fått juling ja, det er det liten tvil om. Tipper United hadde ligget ganske godt an i slike konkuranser med tidligere bokser Rooney på laget.

 

Golden goal er for meg en mer rettferdig måte å avgjøre det på, da det de fleste ganger går på laget som orker mest og er best, i motsetning til hva straffer er. Ingenting som er mer feigt enn å se et lag spille for å komme til straffer slik som Chelsea gjorde.

Lenke til kommentar

Jeg har ingenting imot at Chelsea vant, tvert imot, Anything But Barca for min del.

Dog, jeg forstår folks frustrasjon over måten di vant på, med å parkere bussen på Nou Camp og ikke spille særlig bra/spille destruktivt i finalen. Dette må jo selv du som er i total champagnerus etter finalen greie se?

 

On another note, er det jo spenstig når du ser tilbake på di siste års Champions League vinnere. Alle som har vunnet fra og med 2008 har enten slått ut Barca eller så har Barca vunnet selv...

 

Edit: leif...

Endret av Corey
Lenke til kommentar

http://www.vg.no/spo...?artid=10070754

 

Helvette! jeg som håpet FIFA skulle forby det tullet... Handshake er hands down det mest latterligste opplegget på en fotballbane, ever.

 

Helt enig. Det at FIFA ønsker å innføre dette uten å en gang ane konsekvensene er idiotisk. Mens videodømming skal det gå mange år før man kan sette igang

 

Jeg gleder meg til den gangen vi får en ordentlig hardtspillende kamp, gjerne med noen ordentlige stygge hendelser. Da blir "handshake for peace" flott. Enten ved at vi får en slåsskamp der tv viser akkurat hva som blir sagt eller ved at de to kapteinene ikke tar hverandre i hånden.

 

Jeg føler FIFA (og NFF som tross alt startet dette tullet) har helt feil fremgangsmåte. Isteden for at de prøver å fjerne det usportslige som skjer underveis i kampen, så vil de ha fram ett inntrykk at partene synes det var en fairspilt kamp. "Handshake for peace" fremmer ikke noe fairplay underveis i kampene, bare etter, men da har det etter min mening veldig lite å si.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...