Jump to content
Sign in to follow this  
Daniel Guanio

Anmeldelse: Star Wars: The Force Unleashed (Wii)

Recommended Posts

Uffda, var sikker på at dette var en Wii-tittel som virkelig skulle svinge fra seg - men men, er ikke Kraften der, så er ikke Kraften der ...

Share this post


Link to post
Annonse

Eier både spillet på Xbox 360 og på Nintendo Wii og jeg synes personlig at spillet var mer underholdene på Wii. Kjenner meg ikke igjen i anmelderen i det hele tatt. Sikkert en alldeles så liten faboi :p

Share this post


Link to post

Må si meg enig med espset. Synes det er mye mer underholdende i Wii-utgaven. Vil forøvrig påpeke at flerspillerdelen er underholdende som bare fy. Har sittet hele kvelder sammen med vennegjengen og spillt. En annen ting er at det faktisk er forskjell i hvor gode de forskjellige karakterene er med f.eks force push, lasersverd osv, men med tanke på at kreftene er hentet fra hoveddelen av spillet får alle de forskjelige karakterene samme angrepene.

Share this post


Link to post

Har ikke spilt spillene selv bortsett fra demoen til 360, men synes egentlig at wii versjonen appellerer mer. Så lenge at JEG liker kontrollsystemet selvfølgelig.

 

BTW jeg sier ikke at gamer sin anmeldelse er feil på noen måte, men ign.com synes at wii versjonen er bedre, så hvis noen er usikre på hvilken versjon burde dere ta en titt der og.

Share this post


Link to post

Jeg kunne aldri ha tenkt meg at Wii virkelig kunne brukes til ordentlig fancy "sverdsvinging", man skjønner vel at kontrollen er for unøyaktig.

Edited by ehs5

Share this post


Link to post

IGN påstår det motsatte. Ikke at det er kjempebra, men heller "overraskende bra". Som sagt i anmeldelsen så fungerer og nunchuckdelen også bra.

Share this post


Link to post

Da får man vel bare konkludere med at IGN og Gamer.no har forskjellige meninger. :p Dette spillet var aldri på min innkjøpsliste likevel.

Share this post


Link to post

dessverre brukes ikke nunchuck delen enn til annet enn to ting, så den er jo egentlig waste,

kontrollen til wii har jo sugd fra dag en, drit med trådløst..

Share this post


Link to post

Ikke at dette konkrete spillet er så viktig for meg, men det er ikke et bra tegne for Wiien at så få spill utnytter kontrollene noe særlig, ofte fungerer det dårlig, eller bruke av å veive kontrollen rundt virker påklistret.

 

AtW

Share this post


Link to post

Har spilt litt over 5 timer av TFU Wii, og ekke heelt enig med anmelder her.

Sure, blir en del veiving av lightsabre'en, men har gått mer ut over muskler jeg ikke visst jeg hadde, enn håndleddet :p

Nunchuk'en bruker jeg nesten mer, da jeg ikke trenger å være i nærkamp for å bruke force powers. Lightning, force push, repulse og choke er genialt.

Historien so far er spennende, har liksom aldri lyst å slutte å spille :p

Minus må være at Secret Apprentice holder saber'en "feil vei" (ift Xbox og PS3), og at grafikken ikke er like super. Hadde utviklerne lagd en helt egen Wii versjon, og ikke en PS2/PSP/Wii versjon, hadde det nok vært bedre. Men kan ikke få alt man vil ^^

 

Har du Xbox360 eller PS3, ville jeg testa demoen først. Har du bare Wii, gogo om du liker Star Wars :D Har du alle tre...hmm.. jeg hadde kjøpt Wii og en av de andre :p

Share this post


Link to post

Eneste jeg er enig med anmelder er at spillet er for kort. Rimelig god kontroll av lightsabre'en synes jeg også jeg hadde ... Hvis jeg er så 'blasfemisk' og sammenligner sverd-kontrollen mot den i Zelda, så synes jeg den er bedre i dette spillet.

 

Men men ... hadde alle hatt like meninger ville vel verden vært et kjedelig sted :p Haha

Share this post


Link to post

Er meget enig i en ting; spillet er ALT for kort. Etter 7 timer satt jeg der med håpet om at det skulle komme mer etter "rulleteksten", men det skjedde ikke. Vil fremdeles kalle det et av de bedre spillene jeg har på Wii (Ikke at jeg har så mange, men likevel).

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...