Gå til innhold

Ikke for å skryte men jeg har fått meg kjæreste :D


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du har akkurat fått deg kjæreste og dere elsker hverandre allerede? Unnskyld men hvor gammel er du? Man elsker ikke personen fra dag en i det man blir sammen. Men Gratulerer, det var jo kjekt at du har fått deg kjærste.

 

Får bare håpe at det varer lenge da:) Jo større gleden er i starten jo større blir sårbarheten når det blir slutt. Men men, sånn er livet. Kjærlighet kan være noe dritt, å har fått folk til å ta selvmord. Men det er bedre å oppleve kjærligheten for så å bli såra, enn å aldri få opplevd den i det hele tatt :)

Lenke til kommentar

Hva er vi bitre på? Jeg har dame, vært sammen med henne i 2 år så jeg er ikke bitter på noe. Men vet fra tidligere forhold hvordan det kan bli. Når det ble slutt med eksen min var jeg langt nede. Vi var sammen i litt over 1 år. Men det tok slutt, å det er aldri noe artig. Så bare han vet hvordan det kan gå.

Lenke til kommentar

Gratulerer til TS. Jeg har også fått. Men henne har jeg ikke tenkt å dele med noen av dere. Ikke at jeg blir så lett sjalu, men det er noe med henne som er så spesielt... Hun ser meg slik jeg ønsker å bli sett. Den jeg ønsker jeg er. Og da blir det så mye lettere å leve opp til det. Men DÆNG jeg savner henne! Avstand er noe dritt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...