Gå til innhold

Kraftkar fra Silverstone


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mmm, så på Decathlon serien i forrige uke da jeg skulle bestille ny 1000W PSU. Endte opp med å velge 1000 watteren' til Corsair, som skal erstatte en trofast 850W Silverstone Zeus. Får vel kanskje prøve en av disse til årskiftet eller noe... for de få anmeldelsene jeg har lest om de har vært relativt gode.

Lenke til kommentar
Strømforsyningen er bygget opp av en enkelt +12-Voltskanal som kan dytte ut 80 A.

 

dette er en meget fin måte og gjøre det på og jeg håper det blir slik hos alle fremover. hvis man tenker seg litt om så ønsker man og ta høyde for Watt. men jeg som har en 800W med 4 12V rails, og bruker bare 2 av de sitter vel strengt tatt her med 500W til rådighet og ikke 800W. da er de vel mye bedre med en rail på 80A.

 

Blir morsomt å se om silverstone klarer å lag en stille psu nå

 

jeg har enda tilgode og kjøpe en psu som jeg ikke har måtte bytte vifte på

Lenke til kommentar
Tagan, Corsair HX og Mist har holdt seg så bra at jeg ikke har måttet bytte vifter.

Har samme erfaring som deg med disse. Gammel Aopen, Chieftech er det verre med. Jeg er prinsipiellt mot å åpne opp nye psuer for å bytte vifte. Mister da alt som har med garanti å gjøre. Litt ok psuer bikker for 1000kr pluss. Da velger jeg heller et merke jeg vet er stille utfra tester.

Lenke til kommentar
Strømforsyningen er bygget opp av en enkelt +12-Voltskanal som kan dytte ut 80 A.

 

Dette er en meget fin måte og gjøre det på og jeg håper det blir slik hos alle fremover. hvis man tenker seg litt om så ønsker man og ta høyde for Watt. men jeg som har en 800W med 4 12V rails, og bruker bare 2 av de sitter vel strengt tatt her med 500W til rådighet og ikke 800W. da er de vel mye bedre med en rail på 80A.

 

Så lenge kablingen er fordelt på en fornuftig måte over alle railene, er det i grunnen ingenting i veien for å ha flere rails. F.eks PCP&C liker å framheve at 1 rail er veien å gå, men det var fordi de ikke klarte å lage en skikkelig split rail-strømforsyning den gangen de gjorde det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...