Jump to content

Grubleruble124

Medlemmer
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1494 profile views
 1. Hei. Noen anbefalinger til bilvask-firma i Trondheim (helst Tiller-område)?
 2. Musk har jo nå innrømmet kvalitetsproblemer hva gjelder lakk, ref. tek.no. Er det ikke på det rene at vi kan kreve å få en kvalitetssjekk? Hva er egentlig et lakkproblem, og hvordan synliggjør det seg? Jeg klarer ikke se det, med mitt utrente øye. Hva med 'panelgaps', hvordan pleier Tesla å stille seg til dette?
 3. Hvordan tørker dere bilen etter selvvask i vaskehall på vinteren? (Jeg bruker bare to funksjoner; skumforvask + renspyling) Er det ytterst nødvendig å tørke bilen egentlig? Har ikke hatt problemer med fryst dør hittil. Den lokale hallen tilbyr skyllevoks + blåsetørk i maskinen. Er dette skånsomt?
 4. Takk, igjen Til noe annet; har mottatt mitt eksemplar av 2021 modellen, og er veldig fornøyd. Et spørsmål til styringen; Er det normalt at rattet skal føles ganske seigt (tungt?) ved svinging?
 5. Takk for svar, Bshagen Er det noe jeg bør holde meg unna her? Hva er tilstrekkelig.
 6. Noen som har tips til enkel bilvask på vinterstid? Har ikke vannslange selv. Selvvask i innendørs vaskehall? I så fall hvilke rutiner har du, hvilket program er tilstrekkelig? Håndvask utendørs? Setter pris på tilbakemeldinger. Ikke opptatt av at det skal være skinnende rent, kun for å ivareta.
 7. Føler informasjon fra Tesla er noe fragmentert. Vil modellen (LR e.g.) som leveres i desember være 2020 eller 2021 modell? Er det varmepumpe?
 8. Bestilte opprinnelig 16.10, men glemte hengerfeste og endret bestillingen 26.10. Håper på medio desember, så jeg kan kjøre hjem til jul.
 9. Grattis Har bestilt LR selv. Hva endte du opp med? Ble det vinterhjul? Fått estimert levering? Er usikker på finansiering, har lite peiling på sånt. Bør man bruke egenkapital med den renten som er oppgitt? Dersom jeg har f.eks. 100k til disposisjon. Tenker 5 eller 7 års nedbetalingstid.
 10. Ja, er vi ikke i en Model 3-tråd, da?
 11. Noen som har lagt inn bestilling på LR og fått estimert leveringstid?
 12. Takk for svar. Det var dét da. Har ikke bil, og behovet er stort.
 13. Hei, Er det et kurant tidspunkt å kjøpe Model 3 SR+ nå? Mvh.
 14. Det er som du sier; hele eller deler av rommet.
×
×
 • Create New...