Gå til innhold

MK3

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MK3

  1. McCulloch er Gardena/Husqvarna. Jeg har erfaring med 4 Gardena robotklippere som har vært i drift i noen år og har igjennom årene erfart følgende: 1) Pluggene for sløyfene må trykkes skikkelig hardt inn i kontaktene på ladestasjonen. Når den første klipperen ble installert hadde jeg ikke gjort det og signalet var ok i lange perioder, for så å få brudd (løs kontakt), for så etter en stund bli ok igjen. Og slik gikk dagene... 2) Skjøtestykkene er et svakt punkt. Ledningene må trykkes helt inn og skjøtestykkene må klemmes sammen godt for å få god kontakt 3) Brudd på selve ledningene har jeg aldri hatt problemer med, med unntak av brudd ved luking som er selvforskyldt. Jeg har vært forsiktig under installsjonen og installert ledningen med plugger på gressplenen, de ligger da ikke å gnikker mot steiner eller noe skarpt nede i bakken. Jeg har heller ikke bøyd ledningene til små radier, men lagt de i store radier rundt 90 graders kanter. Alt i alt er jeg veldig godt fornøyd. De problemene som har vært med brudd i sløyfesignaler har alltid selvforskyldt.
  2. Russland planlegger sabotasje i europeiske land. På tide å starte internering av russersympatisører i europa. https://www.nettavisen.no/nyheter/slar-alarm-om-putins-planer-for-europa-vil-utfore-sabotasje/s/5-95-1801610
  3. Hen klarer ikke engang å angi riktig dato, snakk om å distansere seg fra virkeligheten
  4. Problemet er at "Peace in our time" ikke fungerer avskrekkende for diktatorer. Spørsmålet er da, hvordan avskrekke og forhindre diktatorer å gå til angrep på andre nasjoner?
  5. Så du håper ikke at angrepet blir avverget og ingen mål blir truffet?
  6. Du håper på at Iran treffer mål. Er du gal?
  7. Ville du sagt det samme dersom det var IS Israel var i krig med?
  8. En flekk som vist på bildet har jeg tidligere latt klipperen gå fritt. Det har fungert greit.
  9. Det er grunn nok til å avvikle hele FN.
  10. Ja, men det kan være andre muligheter vi overhodet ikke forstår. Svarte hull, hvite hull, hvor mye mørk materie er det der ute - 95%? Hvor mye mørk energi - 95%? Hva annet er det der ute som kan gjøre det mulig å forflytte seg på helt andre måter enn vi kan?
  11. Orket ikke se mer enn noen få minutter at Ricky Stanicky, alt for platt for min del. Poengsum 1/10
  12. Sett i perspektiv har menneskearter eksistert på jorden i rundt 300.000 år, og det er kun i dette og forrige århundre vi har vært i stand til å reise til månen. Det har vært fullstendig uoppnåelig i tiden før. Hva framtiden vil bringe og hva evt. annet intelligent liv i universet har klart å oppnå er umulig å si noe om. Dersom en sivilisasjon ligger 1.000, 10.000 eller 100.000 år foran oss i utvikling vil det være sannsynelig at de har funnet ut av teknologi og muligheter vi ikke har forutsetninger for å forstå. Å reise raskere enn lyset vil si at det potensielt er mulig å reise i tid. Tror ikke det vil være veldig bra.
  13. Ancient aliens er bare sprøyt og den søpla de produserer er grundig debunket. Du bør heller se på debunk videoer på YT. https://youtu.be/j9w-i5oZqaQ?si=tijtdEtz3P0v480z
  14. Etter det jeg har kjennskap til har det kun i noen få tilfeller blitt benyttet kombinert elektrisk-/batteridrift på skiftelokomotiver eller skiftetraktorer. Har nok med at størrelsen på batteriet og kostnaden ved å ha kombinerte energikilder er komplisert og kostbart.
  15. Akkurat, ja. Bibelen. Virkelig en gjennomført vitenskapelig bok. Da vet jeg hvor jeg har deg.
  16. Kornsirkler har blitt debunket så grundig at dersom man tror aliens har laget de, så er man virkelig langt ute i kornåkeren.
  17. Metall er ingen garanti for å forhindre fuktighet å trenge inn. Det må være en pakning på beholdere i så fall. Jeg tørker filament ned til ca. 10% vha. en filamenttørker i forkant av print.
  18. Hisense er kinesisk og bør styres langt unna.
  19. Les på nytt, tallene er pr. 1000 slik at det er sammenlignbart.
  20. Hvilken temperatur og hvilken hastighet bruker du da?
  21. PETG -> høyere temperatur og redusert hastighet. Google it.
  22. Det værste er at Tesla konsekvent driter i å svare media på deres spørsmål og at de ligger vesentlig og ikke engang sammenlignbart høyere enn andre bilmerker når det gjelder klager. I tillegg kommer Teslas holdninger til fagforeninger og tariffavtaler som hører hjemme i middelalderen. Møkkaselskap.
×
×
  • Opprett ny...