Gå til innhold

Karltorbj

Medlemmer
  • Innlegg

    1 591
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Karltorbj

  1. Hvordan skal populistiske Fremskrittspariet, takle dette? Blir det full "turn over" naa? Kjempebra dette. Respekten hos meg, for Velle, blir bare sterkere og sterkere.
  2. Huff da. Men det er det mangen som har. Spesielt de som roeyker pot. Og kanskje spesielt han, som maa dele det opp, der han bare, tar med seg, det han trenger, resten lageres hjemme. Tvilen kommer enda, tiltalte til gode her.
  3. Vet du om de fant noe annet? Vekt og penger kanskje?
  4. Det var snakk om 0,2 gr Kokain ja, den synes jeg er mer foruroligende. Liten mengde, men to feite linjer, vil jeg paastaa. Tross liten mengde, dette er et veldig farlig stoff. Meget sykisk vanedannende. Det er det som er planen, naar du begynner med det. Ei linje paa nyttaarsaften og en sjelden gang. Sykisk vanedannende? Jeg er jo saa sterk saa. Deler ikke salgsopplevelsen med deg. 0, 2 gr Kokain, er i hvert fall ingen salgsmengde og 100 gr pot, er helt innafor, til eget bruk. Det er slik.de resurssterke og godt bemidla gjoer det.
  5. Det kan nok for noen, oppfattes som mye. Men til daglig bruk, medisinsk bruk, freks, maa det vel saapass til. Til rekreasjon, i hvert fall nok.
  6. De stemte ned hele rusreformen, som den forrige regjeringen, hadde brukt to aar paa og lovte at de, skulle komme med en ny rusreform, ett og ett halvt aar senere. Det var naa i sommer som var, de skulle ha kommet med den. Hva sjer, ligger ruspolitikken, fire aar paa vent, til neste hoest?
  7. Hvis man har god raad, saa er 100g pot, et greit maanedsforbruk, for noen. Det gaar ann aa kjoepe et hekto, til billigere pris og ha liggende. Da slipper man aa springe tre ganger i uken, for kjoepe det for dyrere pris, og har bedre kontroll over kvaliteten. Det gaar ogsaa ann, aa gaa i sammen, med noen kompiser og spleise paa et hekto. Det hadde vist han og kompisene gjort. 100g pot, er ikke mye.
  8. Ser det er en veldig iver, etter nye regler, forbud og paabud, her inne. Et problem, loeses med en regel/forbud.
  9. Selv om han har mangen faarer igjen aa ploeye, saa er det jo greit at de har erfart noe, de som skal styre. Cannabisbruken, er jo saa i tiden, greit med en som vet hva det gaar i. Tenk deg den kompetanseresursen, vi har i, de tidligere rusmisbrukerene. De skulle ha kommet mer paa banen.
  10. 100g med toerket gress? Nei huff og huff, hadde det bare vaert husleiesvindel, butikktyveri, utdanningejuks eller akskjesvindel, saa hadde det vaert greit men, den er for droey.
  11. Etter en sjekk, ser at du har rett, Norge kjoepte seg inn i et utenlandsk selskap, som produserte klasebomber. slik var det, Gikk litt fort frem der, vet at jeg har lest det slik, men burde dobbeltsjekket det.
  12. Med de resursene som er igjen paa jorda, i fremtiden, kommer vi til aa danne allianser og sloss, som fillene fyker.
  13. Tenker paa rejeringen jeg som etter aa ha stemt ned rusreformen til den forrige rejeringen, lovte at de skulle komme med en ett og ett halvt aar senere. Det var i sommer som var og enda, har vi ikke hoert en dritt. Jeg sa det naar de fikk makta. Naa kommer ruspolitikken, til aa sitte paa vent, i fire aar.
  14. I kveld, skal de, diskutere temaet i denne traaden, paa Debatten, i NRK.
  15. Med det embalasjebehovet vi har, ogsaa tretoenner? Har vi saa mye tre da?
  16. Er det noen som vet, hvilke kostnader, vi snakker om? Hvis vi skulle avsluttet eller fase ut oljeutvinningen naa, hva hadde dette kostet?
  17. Veldig, veldig godt spoersmaal.
  18. Her snakker vi om klasebomber / klaseammunisjon. https://no.wikipedia.org/wiki/Klaseammunisjon
  19. Var der paa et antikvitetsmarked, for en tyve og tredve aar siden. Er det, der enda?
  20. Det der, er noe vi kan. Paa midten av 90 tallet, sto vi frem som en fredselskende nasjon, som klarte aa lage to osloavtaler / fredsavtaler. Mens dette paagikk, produserte Kongsberg vaapenindustri klasebomber, bare saa det kvein etter. Og gikk med milliardoverskudd.
×
×
  • Opprett ny...