Jump to content

mabeta

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har du kablet nett eller trådløst? Om du har kablet, søk på: wake+on+lan+windows Også bruker du en app på telefonen til å sende en "magisk pakke".
 2. x.personer skal leve av å kjøre drosje. Y-personerskal ta drosje. Blir det billigere om "x-personer" er 200 eller 400? 400 "x-personer skal kjempe om de få "Y.personene" som skal ta drosje, hva må de gjøre? Ta lavere pris/yte bedre service/være tilgjengelig flere timer i døgnet/kjøpe billigere bremser/kjøre billigere biler/droppe å kjøre de kjipt betalte turene til legevakt, sykehus osv.... Er det virkelig noen som tror det blir bedre av dette?
 3. 15" dvask urespnsiv bass på alt over 20hz?... Kommer ann på musikk med 10 eller 12. Mye DYP bazz er 12, variert og ønske om punch 10"... Generelt ihvertfall.. Hva slags musikk liker du å høre på og hva skal spille annet enn bass, i hvilken bil....?
 4. mabeta

  Fra 400v til 230v?

  Feil.... Sjekk med leverandør av utstyret og forhør deg om det er mulig å koble om utstyret. Forhør deg også de har anbefaler noen som kan koble opp og ta en sjekk på utstyret. Eventuelt, kjøp skiten og få elektrikkeren som legger opp til skiten til å koble om. Hvis det ikke er mulig er det garantert noen på finn som vil ha det. :-)
 5. Sett opp en inngang pr maskin. For hovedlampen for feil blir det å legge alle inngangene parallelt før utgangen for hovedlampe. (Q0.0) Når det gjelder lampe for indikering av maskin blir det inngangen fra maskinen, timer etter og utgangen for lampa til slutt. (Q0.1) Har ikke programmet på denne pc'n så blir etter hukommelsen. Regner med at du er kjent med oppsett og overføring til fra program til PLS?
×
×
 • Create New...