Gå til innhold

HansZwimmer

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Blogginnlegg skrevet av HansZwimmer

  1. HansZwimmer
    De Forenede Arabiske Emirater (i det følgende benævnt UAE) er et af de rigeste lande i Mellemøsten. Skyllet af det varme vand i de osmanniske og persiske gulve, denne østlige stat, takket være sine store oliereserver, lever ikke kun af indkomst fra naturressourcer, men investerer dem aktivt i udviklingen af turistindustrien. I flere årtier, begyndende fra 70'erne i det 20. århundrede, har UAE legemliggjort et rigtigt orientalsk eventyr.
    De mange forskellige former for rekreation i byen gør det muligt at tiltrække turister året rundt. Tag dig dog god tid til at pakke dine tasker, der er måneder, hvor et besøg i Dubai vil være det mest behagelige og billigste. Mere om dette senere i vores artikel.
    Klimafunktioner
    UAE er placeret i en subtropisk klimazone. Det er altid varmt her, selv i januar, når frosten raser i Rusland. Den gennemsnitlige vintertemperatur i Dubai er + 23 ° C + 25 ° C. Det er dog meget varmt om sommeren. Lufttemperaturen når + 50 ° C. Og på trods af mange klimaanlæg og andre tekniske innovationer kan sommeren ikke kaldes en behagelig sæson i byen. Selv nogle lokale beboere forlader ofte landet i denne periode. Tilføj varme ørkenstorme, sjælden nedbør, og du vil ikke tage til landet i sommermånederne.
    UAE Månedligt vejr
    Det bedste tidspunkt at rejse til Dubai er fra oktober til maj. Men også her er der en række særegenheder.
    januar
    Lufttemperaturen i den første vintermåned i byen i løbet af dagen er + 22 ° С + 23 ° С, om natten falder det til + 17 ° С + 18 ° С.
    Ulemper for turister.  Det er køligt om aftenen i byen, du skal endda tage en let jakke på. Havvand i januar varmes op til maksimalt + 22 ° С. Derfor, hvis du ikke er en erfaren rejsende, kan svømning være ubehageligt for dig. Derudover skal du ikke købe en billet til Dubai til nytår, når prisen for dem er betydeligt overpris.
    Fordele for turister.  På andre dage i januar, da efterspørgslen er faldende, kan du købe en feriebillet til Dubai med store rabatter. Også i denne periode er dune buggy relevant.
    februar
    Lufttemperaturen i løbet af dagen i byen er + 24 ° С + 25 ° С, om natten er alt det samme - op til + 17 ° С + 18 ° С.
    Ulemper for turister. Indtil det tredje årti i februar forbliver havvandstemperaturen relativt kølig - op til maksimalt + 22 ° C, hvilket kan være et problem for visse kategorier af rejsende.
    Fordele for turister. I slutningen af februar begynder vandet at varme op hurtigere, dagslysetiden forlænges til 11 timer. Samtidig er prisen på rejsearrangører endnu ikke i top. I betragtning af det milde klima er det derfor de sidste dage i februar, der er mest egnede til rekreation, især for turister med børn.
    marts
    Lufttemperaturen i løbet af dagen i byen stiger til + 26 ° С, temperaturen om natten - op til + 19 ° С + 20 ° С. I marts regner det i flere dage, og luftfugtigheden stiger.
    Ulemper for turister. En ideel måned for en ferie i Dubai, men priserne på rejsepakker sælges allerede uden rabatter. Til søs er det allerede værd at frygte overophedning og forbrændinger samt konkurrence om steder på strandene. I marts er et stort antal gæster i byen.
    Fordele for turister. Vidunderligt sommervejr velegnet til børn og voksne. Havvandet varmes op til + 24 ° С. Hvis der ikke er noget formål at spare penge, svøm, nyd, bo.
    April
    Subtroperne tager deres vej. Lufttemperatur i løbet af dagen - fra + 32 ° С, om natten + 20 ° С.
    Ulemper for turister. Højsæsonen forudsætter et stort antal turister og en tilstrømning af turister. Det er bedre ikke at solbade midt på dagen, ellers kan der være sundhedsmæssige problemer. Og selvfølgelig vil beløbet for resten ubehageligt overraske dig.
    Fordele for turister. Sommeren er i fuld gang. Havet varmer op til + 26 ° С. Hvis du er her for en god brunfarve, er dette det perfekte tidspunkt.
    Kan
    Lufttemperaturen stiger og når + 38 ° С i løbet af dagen, + 20 ° С om natten.
    Ulemper for turister. Højsæsonen er ved at være slut, men der er stadig mange turister. Det er allerede meget varmt for børn og ældre.
    Fordele for turister. Du behøver ikke at forlade vandet, det har ikke tid til at køle ned. Vandtemperaturen er + 28 ° С. I slutningen af maj opstår en sådan mulighed for dem, der ønsker at spare penge, en periode med prisreduktion.
    juni
    Lufttemperaturen i løbet af dagen i byen er + 37 ° С + 39 ° С, om natten er alt det samme - op til + 28 ° С + 30 ° С.
    Ulemper for turister. Du kan ikke skjule dig for den brændende sol, selv varmt havvand hjælper ikke. Du skal ikke regne med nogen aktivitet. Det er bedre helt at opgive turen til Dubai om sommeren.
    Et plus for turister. Turistpakke pris. Men det vil ikke gøre dig glad i denne varme, tro mig.
    juli
    Lufttemperaturen i byen i løbet af dagen er + 41 ° С + 42 ° С, om natten + 30 ° С. Vandtemperatur +29 ° С.
    Ulemper for turister.  Hele opholdet er et stort minus, medmindre du er ledsaget af flere klimaanlæg. Det er meget svært at trække vejret.
    Et plus for turister. Alle samme pris ,  men stadig ikke glad for resten.
    august
    Den varme sommer er på sit højeste. Lufttemperaturen falder ikke, og på nogle dage når den + 50 ° С.
    Ulemper for turister.  Selv lokalbefolkningen forlader Dubai om sommeren. Det er et spørgsmål om at bevare sundheden, for turister at få solstik er en almindelig ting.
    Et plus for turister. Omkostningerne ved værdikuponerne er lave, men ikke turen værd.
    september
    Varmen begynder at aftage, men stadig ikke behagelig. Gennemsnitlig dagtemperatur + 38 ° С.
    Ulemper for turister.  Det er stadig meget varmt og sundhedsfarligt. Vandet i havet redder dig ikke fra varmen.
    Et plus for turister. Lavsæsonen fortsætter, prisen er lav, og i slutningen af måneden kan voksne borgere tage risikoen og gå.
    oktober
    Varmen taber terræn, og "fløjlsæsonen" nærmer sig igen. Lufttemperaturen i Dubai er + 35 ° С. Havvandstemperaturen er + 27 ° С.
    Ulemper for turister. Det er ikke værd at gå med børn og ældre forældre før i slutningen af det tredje årti af måneden. Der er slet ingen regnfulde dage.
    Fordele for turister. I slutningen af måneden vender det perfekte tidspunkt for turisme i Dubai tilbage. Men priserne er lige begyndt at stige. En god mulighed for dem, der ønsker at slappe af og spare penge.
    november
    Dagstemperatur i byen + 30 ° С, vandtemperatur  + 25 ° С.
    Ulemper for turister. Højsæsonen kommer igen, priserne når sit maksimum. Der er mange turister på strandene.
    Fordele for turister. Behageligt vejr og behagelig hvile, det bliver køligt om aftenen, og du kan roligt gå langs byens gader.
    december
    Lufttemperaturen falder til + 24 ° С, men vandet er stadig varmt - i gennemsnit + 25 ° С. Sommerdagen er stadig lang.
    Ulemper for turister. Højsæsonen er i fuld gang. Priserne er endnu ikke opmuntrende, især tættere på nytårsferien, når de når deres højdepunkt.
    Fordele for turister. Det er behageligt at hvile, det er let at trække vejret. Du kan kombinere aktiv ferie og badeferie.
    Hvornår er det bedste tidspunkt at slappe af i UAE
    Således kan vi opsummere: det bedste tidspunkt at slappe af i Dubai med forholdet mellem komfort - tilgængelighed - slutningen af september - begyndelsen af oktober, slutningen af februar - begyndelsen af marts og slutningen af april - begyndelsen af maj.
    Regler, der er vigtige på ethvert tidspunkt af året
    Uanset hvilket valg du træffer, skal du huske, at på trods af de europæiske servicekanoner skal du til et muslimsk land. Derfor, for ikke at ødelægge din ferie, skal du overholde følgende vigtige regler:
    ikke bære strandtøj uden for dine hotels territorier;
    solbade ikke på strande i Dubai "topløs";
    når de rejser rundt i byen, bør kvinder sidde på bagsædet i en bil med et taxaskilt;
    fremstår ikke berusede på offentlige steder;
    opfør dig selv, i Dubai, som i hele landet, offentlige kys eller kram er ikke velkomne;
    giv ikke efter for spænding, sådanne spil er forbudt her;
    tag ikke billeder af lokale kvinder, sheikhs paladser, militære faciliteter og regeringskontorer;
    når man kommer ind i moskeen, skal man tage skoene af;
    kvinder har det bedre på offentlige steder med hovedet dækket;
    omhyggeligt undersøge reglerne for import af medicin til landet;
    alkohol kan kun drikkes på dit hotelværelse;
    i løbet af den hellige måned Ramadan, planlæg dine shopping- og restaurantrejser på forhånd, undersøg deres åbningstider.
    Kun ved at overholde alle disse regler og ved at vælge den bedste periode til at besøge landet, vil en tur til UAE's hovedstad blive husket og fylde dit liv med behagelige indtryk.

     
  2. HansZwimmer
    Hva er rengjøring? Hva er profesjonelle rengjørings- og rengjøringstjenester? Disse konseptene har lenge vært inkludert i vår hverdag med deg. Av en eller annen grunn er det generelt akseptert i vårt land at det er rent ikke der de rengjør, men der de ikke søppel.
     
    Til tross for det nevnte vanlige ordtaket, er hver av oss imidlertid helt klar over: om vi vil ha det eller ikke, men ethvert rom trenger pleie, rengjøring, vask av gulv og vinduer, rengjøring av tepper og så videre, for eksempel, dette er veldig viktig for end of lease cleaning melbourne Tross alt selv med den mest ryddige livsstilen, kan vi ikke komme vekk fra det allestedsnærværende støvet og smusset fra gaten på føttene, for ikke å nevne mindre hverdagshendelser som etterlater et ubehagelig minne i form av flekker og riper.
     
    Moderne profesjonell rengjøring
     
    Samtidig er moderne profesjonell rengjøring eller rengjøring en veldig kompleks vitenskapskrevende industri, hvor virkeligheten lenge har vært høyteknologier innen rengjøringsprosesser, profesjonelt utstyr og kjemikalier, nøye opplært og sertifisert personell og spesialisert ledelse. De første rengjøringsselskapene for pleie av eiendom dukket opp i Europa for rundt 30 år siden; Siden den gang har dette området med rengjøringstjenester vokst og fått form til en omfattende og godt oljet industri, som til og med har egne spesialiserte universiteter, som for eksempel British Institute of Cleaning Sciences (BICS).
     
    Nå over hele verden, bruker flere og flere mennesker og organisasjoner tjenestene til rengjøringsselskaper (fra engelsk til ren - til ren, ren), og dette er ganske logisk, fordi hovedoppgaven med profesjonell pleie, i tillegg til å opprettholde orden og renslighet, er å spare penger. ... Ja Ja! Dessuten er besparelsene betydelige, fordi en slik forsiktig tilnærming fra vårt rengjøringsfirma lar deg forlenge levetiden til alt belegg betydelig - fra vanlig teppe og tapet, plast eller velur til dyrt og krevende marmor, lær, parkett og andre, for eksempel fra kork eller verdifulle treslag. ... Dermed, takket være rengjøring, utsettes utsiktene for dyre reparasjoner i lang tid, noe som også lover mange problemer og ulemper, og også de nåværende kostnadene ved drift av lokalene reduseres kraftig.
     
    Hva gjør profesjonell rengjøring så forskjellig fra vanlig rengjøring vi alle kjenner? Først og fremst, med sin produserbarhet, det største utvalget av rengjøringstjenester som tilbys, i tillegg til et stort utvalg av profesjonelt rengjøringsutstyr og vaskemidler, som muliggjør grundigere og forsiktigere - og samtidig til lavere kostnader! - ta vare på interiøret på kontoret eller hjemme. I tillegg til tradisjonell fjerning av støv, smuss og sand, tilbys spesialrengjøringstjenester, rengjøring av alle slags overflater, og beskyttende slitesterke, smuss- og vannavvisende filmer og spesielle beskyttende belegg påføres på de riktige stedene.
     
    Fordelene med profesjonell rengjøring Vanskeligheter med selvrensing.
     
    For eiere av store lokaler og bygninger, som bestemmer saken
    rengjøring alene, som regel er det en rekke problemer:
    Krever en hel stab av rengjøringsmidler som skal administreres og overvåkes
    For deres arbeid er det nødvendig å kjøpe mye inventar og utstyr, som må vedlikeholdes i god stand, med jevne mellomrom repareres og kjøpes nytt for å erstatte det gamle.
    Løse problemet med personalomsetning, finne nye ansatte
    Du må hele tiden overvåke tilgjengeligheten av et stort antall forbruksvarer og delta i kjøpet ... og dette er bare toppen av isfjellet i denne utgaven.
     
    Men i tillegg til å rengjøre interiøret, må du ofte overvåke området rundt. En egen samtale er pleie av marmor, granitt, parkett, tepperens, renseri av polstrede møbler og vaskevinduer. Kort sagt, jo større rom og dyrere interiør, jo vanskeligere er det å ta vare på og rengjøre det. Derfor er det mer lønnsomt å overlate dette arbeidet til et rengjøringsfirma. En profesjonell tilnærming til problemet med rengjøring, spesialutstyr og vaskemidler, kompetent opplært rengjøringspersonell - det er alle fordelene. Og dette er ikke bare ord - du kan enkelt bekrefte dette ved å plukke opp en kalkulator.
     
    Den tilsynelatende høye kostnaden for tjenestene til et rengjøringsfirma ser ut til å være slik, hvis du for eksempel bare sammenligner den med lønnen til en rengjøringsdame som nå rengjør kontoret ditt. Men dette stemmer slett ikke! Når alt kommer til alt, kan du spare på tjenestene til rengjøringsfirmaet vårt:
     
    1. Skattepliktig fortjeneste øker lønnen mens du betaler ditt eget rengjøringspersonell.
    2. På samme tid, som allerede nevnt, må rengjøringsmidler overvåkes, noe som betyr at minst noen få mennesker vil ta seg av spørsmålet om rengjøring av et kontor eller en bedrift, valg av rengjøringspersonell, opplæring av dem og deretter daglig overvåking av utført arbeid.
    3. Sykepenger til rengjøringskvinnene
    4. Kostnader ved å finne nye rengjøringsmidler og deres opplæring
    5. La oss legge til løsningen på problemer med kjøp av rengjøringsutstyr og inventar, planlagte reparasjoner - alt dette fører til betydelige merkostnader. Og disse kostnadene er ikke alle.
     
    Sparkle Office Cleaning Clinic - løser alle disse problemene
     
    Så det viser seg at når man tar vare på store rom og dyrt interiør, er rengjøringsfirmaets tjenester alltid billigere enn å opprettholde sitt eget rengjøringspersonell. Og viktigst av alt, bare samarbeid med profesjonelle rengjøringsmidler lar deg unngå kostbare feil i stell av lokaler og garanterer høy kvalitet på pleie for dem.
     
    Rengjøringsfirma Sparkle Kontorrengjøring er løsningen på ethvert problem knyttet til rengjøring
     
    Rengjøringsfirma Sparkle Kontorrengjøring tilbyr det bredeste utvalget av profesjonelle rengjøringstjenester, samt eiendomstjenester. Spesialistene til vårt rengjøringsfirma tilbyr en komplett pakke med rengjøringstjenester for daglig rengjøring av kontorer, rengjøring av kontorsenter, end of lease cleaning melbourne , renseri av tepper og polstrede møbler, gulvpleie (linoleum, kork, laminat, parkett, fliser, marmor, granitt) , vindusrengjøring, inkludert påføring av beskyttende polymerbelegg på gulvet, og vedlikehold av bygningsfasader, samt "total" rengjøring av lokaler etter renoveringsarbeid. Samtidig brukes den mest moderne teknologien, utstyret, inventaret og kjemien til slike fremtredende selskaper som Karcher (Tyskland), Chemspec (USA) og andre spesialiserte selskaper som har oppnådd det høyeste rykte rundt om i verden. Og et veldig viktig poeng er at alt arbeid utføres på et passende tidspunkt for kunden.
     
    Vel, det er rett og slett unødvendig å snakke om nivået på kvaliteten og profesjonaliteten til de ansatte - dette er selskapets faste "sterke punkt", og tilgjengeligheten av ledelse og oppmerksomhet mot kundens ønsker og behov har lenge blitt vårt kjennetegn.
     
    Så hva skal du velge - en krone som sparer på rengjøring i dag eller sparer betydelige midler som vil være nødvendige for reparasjoner i nær fremtid? Selvfølgelig vil svaret være FOR profesjonell rengjøring fra profesjonelle!

     
  3. HansZwimmer
    Kanskje bare den late har ikke hørt om kryptokurvedrift. Innimellom er det nyheter om at noen har solgt bitcoin og kjøpt en leilighet i sentrum av hovedstaden. Eller at det nå er lønnsomt å investere i Ethereum. Men hvordan fungerer gruvedrift, er det mulig å tjene penger på gruvedrift i 2020 for en bruker uten erfaring innen IT og seriøse investeringer?
    Hva er cryptocurrency mining?
    Cryptocurrency mining (fra engelsk mining - utvinning) er prosessen med å skape digitale valutaer. Men du bør ikke sammenligne det med utslipp av penger, fordi gruvedrift har visse funksjoner og oppgaver for utøveren. Faktum er at de fleste kryptovalutaer arbeider i henhold til desentraliseringsprinsippet. Dette betyr at alle transaksjoner i nettverket ikke behandles av en sentral myndighet, for eksempel i form av National eller Central Bank vi er vant til, men av enhver bruker som ønsker å koble seg til nettverket. Og for at brukerne skal bli motivert til å bruke tid og datakraft til å behandle operasjoner, skaper og belaster systemet gruvearbeidere en belønning i form av en kryptovaluta eller en del av den for et visst antall behandlede transaksjoner.
    Men ikke alt er så enkelt som det ser ut ved første øyekast. Vellykket gruvedrift krever god programvare, for eksempel ohgodanethlargementpill Og du trenger å vite hvordan du skal forstå dette og bære visse kostnader. De fleste kryptovalutaer opererer på blockchain-teknologi, dvs. hver transaksjon inneholder informasjon om alle tidligere transaksjoner i nettverket siden opprettelsen av den digitale valutaen. Derfor øker kompleksiteten i behandlingen av transaksjoner med kryptokurrency stadig, i tillegg mottar bare en gruvearbeider som først behandlet operasjonen en belønning. Dermed er gruvedrift ikke spekulasjoner og et spill, men seriøst arbeid som krever viss kunnskap; en investering som kan gi både fortjeneste og tap.
    Kan du tjene penger ved å utvinne kryptovalutaer?
    Da Satoshi Nakamoto lanserte Bitcoin i 2009, var en hjemmecomputer med en gjennomsnittlig prosessor nok til å behandle transaksjoner. Men etter 1,5-2 år, med den økende populariteten til kryptovaluta og følgelig antall operasjoner som ble utført, krevde økningen i kompleksiteten av beregninger kraftigere utstyr, og som et resultat begynte beregninger å bli utført på skjermkort. I 2012 var det ikke lenger nok med en datamaskin for prosesseringsoperasjoner i nettverket - gruvedriftens æra kom - installasjoner som kobler sammen mange skjermkort, og deretter ASIC-bassenger, utstyr fra mange komponenter, skjerpet for behandling av en bestemt algoritme (utvinning av en viss kryptovaluta) ).
    Dermed vokser kostnadene for utstyret som kreves for effektiv gruvedrift av kryptovaluta stadig, og i dag kan det være titusenvis av dollar. I tillegg bruker denne teknikken mye strøm til drift og krever ytterligere kjøling av systemet. På den annen side har mange digitale valutaer allerede toppet seg og driver på siden, noe som gjør slike valutaer mindre attraktive for investeringer.
    Derfor, hvis investeringene dine i løpet av årene med kryptovalutaer ble født, kan få tilbake noen få uker, vil det nå ta flere år. Og gruvedrift har blitt som en seriøs investering, og eieren må analysere mange faktorer for å ta en beslutning: dynamikken og vekstutsiktene til kryptovalutahastigheten, kompleksiteten ved gruvedrift, kostnadene ved kjøpt gruveutstyr og dens tekniske egenskaper, lokale elektrisitetstariffer, etc.
    Og selvfølgelig er det litt av et roulettehjul å investere i gruvedrift, fordi det har vært tilfeller da prisen på en kryptokurrency falt flere ganger på få dager, og nybegynnere, tvert imot, steg i verdi på en uke. Dette gir usikkerhet til denne investeringsretningen.
    Utfall
    For å oppsummere det ovennevnte, kan vi anbefale å investere i ASIC-utstyr hvis du forstår maskinvaren, programvaren og prisene på kryptovalutaer. Hvis du ikke er IT-spesialist, men har en investeringsår, invester i sky mining. Hvis du verken har kunnskap eller ekstra penger til å investere i kryptovaluta, kan du bruke nettleserutvinning, eller bruke PC, bærbar PC eller til og med en smarttelefon til prosessor- eller GPU-gruvedrift. Og jo raskere du tar dette valget, jo bedre, for hver dag vokser kompleksiteten i operasjonen til de fleste kryptovalutaer bare, og alternative alternativer for å investere midler vises på markedet.
  4. HansZwimmer
    Slik at du om våren ikke har uutholdelig smerte for refleksjonen din i speilet, bruk disse tipsene.
    I tillegg til slapphet, apati og problemer med immunitet om vinteren, kan du møte en annen plage - økt følsomhet i ansiktshuden. På grunn av skarpe temperaturendringer, gjennomborende kalde vinder og for tørr luft i oppvarmede rom, blir den smertelig tørr, tett, skreller stadig av og forårsaker betydelig ubehag.
    Kald sirkulasjon bremser og produksjonen av talg, som beskytter huden mot uttørking og skade, reduseres. Dette fører til at huden blir dehydrert, kjedelig og mister elastisitet.
    Følg de enkle tipsene og triksene nedenfor for å unngå alle disse sesongmessige misforståelsene, eller i det minste holde dem til et minimum. Hudvård veldig viktig. Dette hjelper med å holde henne sunnere og yngre.
    Hvordan ta vare på huden din fra innsiden
    Det er nødvendig å ta vare på ansiktshuden ikke bare fra utsiden, ved hjelp av kosmetikk, men også fra innsiden, ved hjelp av et godt balansert kosthold. Det vi drikker og spiser har stor innvirkning på huden vår, så det er verdt å ta hensyn til spisevanene dine først.
    Drikk mye vann
    Menneskekroppen er i gjennomsnitt 70% vann. Uten å opprettholde kroppens vannbalanse, er det umulig å forestille seg normal funksjon. Det er også umulig å forestille seg at huden vil være strålende, hydrert og smidig uten å gi den noe å gi næring innenfra.
    Uansett hvor lite det kan høres ut, men først av alt, anbefaler vi å drikke rent vann . Hvor mye, hvordan og når er opp til deg. Ikke glem minst et par glass om dagen for å kompensere for mangelen på væske.
    Se kostholdet ditt
    Et sunt og balansert kosthold har stor innvirkning på hudens tilstand, så unngå altfor fet mat og mat med mye sukker.
    Forsikre deg om at kostholdet ditt inneholder nok omega-3 fettsyrer, som forbedrer hudens evne til å beskytte seg mot ytre skader. For å gi kroppen denne syren, må du spise mer fet fisk (laks, sardiner, kveite, tunfisk). Hvis du ikke liker fisk, kan du bytte den ut med fiskeoljekapsler.
    Du bør også se nærmere på andre matvarer som inneholder omega-3: nøtter (valnøtter, pekannøtter, mandler og macadamia), olje (oliven, linfrø, mais, solsikke, raps, soya), tofu, gresskar, avokado, spinat.
    Spis mat rik på antioksidanter for å forbedre hudens tilstand og fremskynde fornyelsesprosessen. Oftest er dette lyse grønnsaker og bær: paprika, rødbeter, bønner, tyttebær, bringebær og solbær.
    Ikke glem vitaminer
    Det er en merkbar mangel på vitaminer i kroppen om vinteren , så pass på at du får riktig mengde.
    Vi mangler spesielt akutt vitamin D, som vi får både fra mat og når vi blir utsatt for direkte sollys. Du kan fylle mangelen ved hjelp av sopp, fiskeolje, tunfisk, sardiner, lever, kaviar, smør, fløte, eggeplomme, persille.
    Husk imidlertid at det er best å konsultere en spesialist før du begynner å ta vitaminer eller kosttilskudd.
    Hvordan ta vare på huden din utenfor
    For å sikre at ansiktshuden din ser sunn ut og ikke mister sin elastisitet om vinteren, må du justere det vanlige pleieprogrammet ditt litt og bruke skånsomere rengjøringsmidler.
    Vask ansiktet ordentlig
    Husk noen få grunnleggende anbefalinger for ikke å skade huden din om vinteren:
    vask ikke ansiktet med for varmt vann, for ikke å tørke huden;
    unngå å bruke såper med høyt alkalisk innhold;
    bruk de mest skånsomme renseproduktene (myke skum og mousser, sminkefjerneroljer);
    Velg rengjøringsmidler som er fri for alkohol og sulfater, for ikke å bryte den beskyttende barrieren i huden og ikke forårsake tørrhet og flassing.
    ikke gni ansiktet ditt og ikke nekter produkter som vasker det "til en knirke". Dette forstyrrer lipidbarrieren i huden.
    Finn riktig fuktighetskrem for sesongen
    Din vanlige fuktighetskrem er lite sannsynlig å være veldig effektiv om vinteren. Selv om du er den heldige med feilfri hud, vil fuktighet, beskyttelse og ernæring definitivt ikke være overflødig.
    Uansett hvilken type hud du har, må du følge de universelle rådene: for vinteren bør du velge en tykkere og mer mettet krem basert på en fet (olje) basis i stedet for vann.
    Tips for å velge en god vinterkrem:
    se etter følgende inskripsjoner på kremkrukken: oljebasert (oljebasert), for sensitiv hud (for sensitiv hud), barriereparasjon og lipidpåfylling (gjenopprette lipidlaget og beskytte mot dehydrering);
    kremen må inneholde komponenter som holder vann i huden: urea, glyserin, hyaluronsyre, silikon, sorbitol, oljer;
    gi kremer som inneholder antioksidanter og danner en beskyttende film på huden.
    Du må ta vare på huden din ikke bare på dagtid, men også om natten. Den ideelle vinteren betyr serum , klutmasker og naturlige oljer . Prøv produkter som inneholder jojoba, mandel, avokado, kokosnøtt eller arganolje.
    Si nei til skrubber og skrell
    Om vinteren er ansiktshuden spesielt følsom for forskjellige typer kjemiske påvirkninger og friksjon. Bruk av skreller, rensemasker, skrubber vil bare irritere huden unødvendig, som allerede går gjennom vanskelige tider.
    Derfor, om vinteren, bør du begrense bruken av slipeskall (skrubb) og masker til en gang i uken eller forlate dem helt. I stedet bør du være mer oppmerksom på fuktighetsgivende og nærende masker.
    Ta vare på leppene og huden rundt øynene
    Om vinteren trenger områder der det ikke er talgkjertler - leppene og huden rundt øynene - beskyttelse. På grunn av dehydrering, hard vintervind og tørr luft er de først og fremst utsatt.
    Generelle råd for leppepleie:
    ikke glem å ta med deg hygienisk leppestift eller balsam, som vil inneholde voks eller E-vitamin - de bidrar til rask legning av mikrokrakker;
    unngå matte leppestifter, da de pleier å tørke ut huden, gå for blanke. Hvis du likevel bestemmer deg for en matt leppestift, må du sørge for å fukte leppens hud med en beskyttende balsam før du påfører den;
    ta vare på leppene dine om natten. Påfør sheasmør eller kokosnøttolje på dem hvis du ikke er allergisk mot dem;
    viktigst: ikke slikke leppene i kulden, selv om du virkelig vil.
    For å holde huden rundt øynene sunn, bytter du ut den vanlige kremen din med en mer nærende oljebasert krem. Før du legger deg, kan du gjøre fuktighetsgivende eller nærende masker for huden rundt øynene , samt bruke spesielle lapper.

     
  5. HansZwimmer
    Hvis du er skadet i en bilulykke, må du snakke med en lawyer car accident injury i California
     
    Perioden etter en bilulykke kan være ekstremt belastende. Etter en bilulykkskade med ekstra belastning av medisinske regninger og utgifter, tapt lønn, fysisk og emosjonell smerte og lidelse og skade på kjøretøyet ditt, er det så mye som skjer overveldende.
     
    Nakase Law Firm er en av de beste advokatene for personskade i San Diego, California, for skadde bilførere som fikk brudd på bein eller ortopediske skader.
     
    Vår erfaring med rettssaker for bilulykker er omfattende. Advokatene vil:
     
    Hjelper deg med å få riktig medisinsk behandling
    Vurder ulykken
    Undersøk medisinsk bevis for å evaluere skader
    Beregn tap
    Hjelp med å maksimere kompensasjonen du gjenoppretter
     
    Våre ulykkesadvokater er her for å forklare de juridiske alternativene dine, gi deg råd om den beste måten å fortsette og gjøre alt som er i vår makt for å minimere stresset du føler deg etter ulykken.
     
    Bør du kontakte en skadeadvokat etter din bilulykke?
     
    Motorulykker utgjør en betydelig del av Californias personskade og urettmessige dødsulykker. Mens mange ulykker har samme egenskaper, har hver og en unike detaljer og fortjener å bli undersøkt grundig av personal injury lawyer for å sikre en fullstendig økonomisk bedring.
     
    For mindre ulykker er det ganske mulig at du ikke trenger en advokat. Selv om det viser seg at du ikke trenger å ansette advokat, er konsultasjoner alltid gratis. Hvis du er i tvil, bruk kontaktskjemaet vårt eller ring oss og spør.
     
    Jo mer alvorlig ulykken er, desto mer sannsynlig er det at du drar nytte av advokaten til en erfaren advokat for bilulykker. Justerere og forsikringsselskaper kan prøve å dra nytte av ofre som ikke er representert av en advokat med erfaring i ulykkesloven i California. Forsikringsselskaper er ikke i virksomhet for å se etter dine beste interesser, og det er sjelden at offeret for en alvorlig ulykke vil "komme foran" i et skadeoppgjør uten å konsultere en advokat.
     
    Vi er her for å svare på spørsmålene dine. Hvis vi tror du trenger en advokat, vil vi fortelle deg hvorfor. Hvis vi ikke tror du trenger advokat, vil vi fortelle deg det også. Uansett vil du ha all informasjonen du trenger for å ta din egen beslutning.
     
    Vi har vunnet tusenvis av bilskadesaker og kan skryte av en suksessrate på over 99 prosent.
     
    Vi er kjent i hele California for vår ekspertise, og andre firmaer henviser rutinemessig sine store og sammensatte saker til oss.
     
    En liste over de vanligste typene av alvorlige bilulykker
     
    En person som tar et bilde av en bilulykke. Det er flere vanlige typer ulykker som ofte resulterer i alvorlige personskader for de involverte parter.
     
    Dette er noen av tilfellene vi behandler hyppigst.
     
    BAKLIGE ULYKKER
    En bakulykke skjer når en bilist kolliderer med kjøretøyet foran dem. Disse ulykkene kan variere fra mindre til ekstremt alvorlige, avhengig av hastigheten som kjøretøyene beveget seg og de eksakte omstendighetene under ulykken.
     
    I de fleste tilfeller har sjåføren av kjøretøyet som bakenden av den andre bilen skyld, med denne typen kollisjoner som ofte oppstår fordi en sjåfør fulgte for nøye eller ikke ga oppmerksomhet. Imidlertid, hvis sjåføren av kjøretøyet som kjører bakover, var på baksiden ved kollisjonen, er det mulig at sjåføren kan bli funnet ansvarlig for ulykken.
     
    T-BONE ULYKKER
    Også kjent som kollisjoner med sidekollisjon, oppstår et "T-bein" når siden av en bil blir truffet av fronten eller bak på et annet kjøretøy. Disse bredkollisjonene kan ofte føre til alvorlige skader for begge parter.
     
    SIDESWIPE-SAMLINGER
    En sideviskerulykke er når siden av det ene kjøretøyet kolliderer med siden av et annet kjøretøy, vanligvis mens begge bilene kjører i samme retning. Vanlige årsaker til ulykker med sidevisking er sjåfører som ikke sjekker blindpunktet før de skifter kjørefelt, og førere i parkerte kjøretøyer kommer inn i bevegelse uten å først sørge for at banen er klar.
     
    Ved lave hastigheter kan kollisjoner med sidesveip bare føre til kosmetiske skader, men i høye hastigheter kan skadene ofte være betydelige og alvorlige.
     
    HOVED-PÅ KOLSJONER
    Ulykkestilfeller oppstår når to kjøretøy kolliderer direkte med hverandre mens de går i motsatte retninger. Selv i beskjedne hastigheter kan frontkollisjoner føre til alvorlige personskader eller død.
     
    ENKELT BILKRAKKER
    Enkelte kjøretøyulykker involverer bare ett kjøretøy og kan være et resultat av en kollisjon med en stasjonær gjenstand eller av sving av motorveien. Disse ulykkene kan oppstå på grunn av førerfeil som følge av faktorer som rus eller tretthet, eller kan skje som et resultat av eksterne faktorer som utrygge veiforhold eller dårlig vær.

     
  6. HansZwimmer
    Mens vektet teppe har blitt brukt effektivt for mange lidelser som depresjon, angstlidelse, søvnforstyrrelse, PTSD, oppmerksomhetsunderskudd hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD), fokuserer denne artikkelen på fordelene med vektet teppe for barn med autisme. Noen foreldre bruker farmakologiske inngrep, mens andre henvender seg til det vektede teppet som et ikke-medisinsk sensorisk inngrep som opprettholder regulering hos barn. Det vektede teppet kan brukes til et barn med autisme, så vel som for en voksen eller bare en pjokk. Du trenger bare å ta hensyn til at når en persons vekt endres, må teppet også endre seg. Et av de populære selskapene som lager slike tepper er Hugged
    Hva er en vektet teppe?
    Et vektet teppe er et teppe med ekstra vekt. Vekten på teppet gir proprioseptivt eller dyp sensorisk trykk for hele kroppen din, noe som hjelper deg med å regulere sentralnervesystemet og fremme avslapning og bedre søvn. Sentralnervesystemet reagerer på det dype trykket til det vektede teppet ved å frigjøre serotonin og melatonin og senke nivåene av stresshormonet kortisol. Vi vet at melatonin spiller en viktig rolle i å regulere døgnrytmer som påvirker vår søvn / våkne syklus. Serotonin er et hormon som regulerer humøret og sentralnervesystemets funksjon. Ved å øke mengden av disse hormonene, har det vektede teppet vist seg å forbedre humøret og påvirke søvnen positivt.
    Hvordan vektede tepper skiller seg Det er mange forskjeller mellom vektede tepper. Ved første øyekast på de vektede teppene som er tilgjengelige på markedet, spenner de fra hjemmelagde spesialprodukter til hjemmet og tilpassede design til masseproduksjon. Noen vektede tepper er spesielt designet for barn, mens andre er rettet mot voksenmarkedet.
    1. Vekt Den første forskjellen er vekt.
    Når du velger et vektet teppe, må du ta et som vil være 10% av vekten pluss 500 gram - 1 kg.
    Hvis du kjøper for barnet ditt som veier 20 kg, vil et teppe på 2,5 kg eller 3 kg være ideelt.
    2. Filler
    En annen forskjell er fyllstoffet, som er det som brukes til å gjøre teppet tyngre. De fleste selskaper i USA bruker ris, plast, granulat av plast og nylig glassballer, i Russland brukes bokhvete skall og plastkuler i Ukraina - Himalaya salt og plastkuler.
    3. Materiale
    Vekte dyner avviker også i materialet som brukes (stoff og tekstur) på dynetrekket eller dynen selv. Følelsen av teppet dekselet er veldig viktig hvis personen som bruker teppet er følsom for visse stoffer. Et stort utvalg av stoffer, for eksempel bomull, flanell, plysj, mikrofiber, vanntett stoff, etc., lar deg velge det mest passende alternativet for barnet ditt.
    Det vektede tegneserietrykkede teppet kan være for vanedannende for et barn til å fremme ro og avslapning! På samme måte skal stoffet være behagelig og beroligende, ikke skrapete og stivt, hvis du vil at barnet ditt skal elske å sove under et vektet teppe. Det finnes også alternativer med dobbelt belegg, for eksempel - den ene siden er plysj med kvisene, den andre siden er glatt.
    4. Farge
    Noen ganger er farge en viktig vurdering for barn med autisme. Det er bra at det nå ikke er noen problemer med dette, og du kan bestille et teppe i hvilken som helst farge, og til og med på den ene siden - den ene fargen, på den andre - en annen farge. Kjøp en dyne med et ekstra dynetrekk. Dette bidrar ikke bare til holdbarheten til dyne, men også fargeendringen etter behov.
    5. Ytterligere alternativer
    En annen forskjell mellom moderne vektede tepper er tilstedeværelsen av oppvarming eller kjøling - varmefjerning.
  7. HansZwimmer
    Ved første øyekast virker karantenen utrolig kjedelig. Å sitte hjemme hele dagen er noe annet. Imidlertid, hvis du viser litt fantasi og initiativ, kan du okkupere deg med en haug med interessante ting. Å lage noe med egne hender, lære å bedre eie et verktøy, å reparere en gammel ting, å passe på en maskin - alle disse tingene kunne lenge vente på sin tur, men nå er tiden inne. Vi vil fortelle deg hva du kan gjøre rundt huset for å ta tid og til og med få en ny ting.
    Mindre reparasjoner
    La oss starte med klassikerne - mange har lenge blitt bedt om å hamre den veldig uheldige spikeren i leiligheten. Karantene er bare en ideell mulighet til å gjøre dette. Her er bare noen få ideer om at ingenting kan være enklere:
    Heng et bilde eller et bilde på veggen. Selv en så liten detalj kan endre designen på rommet, bli en visuell aksent og bare et hyggelig minne. Av verktøyene trenger du bare en skrutrekker eller drill. En skrue - og du er ferdig! Her kan du nevne speil, kleshengere og andre ting du vanligvis trenger å henge - velg selv. Skru inn skruene som er dårlig strammet. Hver av oss har noen gang festet seg til festemidler som stikker ut fra en vegg eller møbler. Nok for å tåle det - ta en skrutrekker og fjern problemet. Forresten, noen ganger kan du finne skruer på ganske uventede steder - siden du allerede har gjort dette, kan du prøve å gå rundt i en leilighet eller et hus for å finne et par av disse. Hvis huset har stikkontakter som ikke fungerer, kan de også inkluderes i denne lille reparasjonen. Det viktigste er å huske på sikkerhet. Sørg for å sjekke at strømmen er slått av, og først deretter starte arbeidet. Hvis knivene begynner å stumpe, kan du gjøre skarpheten deres. En vanlig manuell sliper er velegnet, men hvis du vil ha et bedre resultat, bruk en kvern.
    Noe mer alvorlig?
    Matlyst kommer med å spise. Når du tar et verktøy i hendene, kan du bli revet med, og så trenger du mer ambisiøse ideer:
    Det er lite sannsynlig at alle møblene i huset er i perfekt stand. Hvorfor ikke lim kantene på møblene eller fornye malingen? Å lage møbler og sette dem i orden er en god idé. Det tar ikke mye tid, men det vil gjøre boliger mye mer komfortable. Gammel linoleum førte aldri til noe godt. Det kan dannes mold i det, hull gnides i belegget. Bevæpn deg med en renovatør for å kutte av den gamle linoleumen, og oppdater gulvet - du vil bli overrasket over hvor mye inntrykket av interiøret vil endre seg. De mest dyktige håndverkere kan bruke energien sin på produksjon av nye møbler. For å gjøre dette trenger du litt utstyr - en overflatehøvler, snekker, høvler og kverner, men resultatet vil lønne seg. Egenmonterte møbler er det beste du kan plassere på rommet ditt. Eller du kan sjekke norske casinoer, og spill noen få spill for å slappe av. Garage-Time
    Garasjen er et spesielt sted med sin egen atmosfære. Han er enda mer tilbøyelig til å ta opp verktøyet. Her må du først gjøre bilen. Rengjøring vil også være nyttig - riktig lagring av verktøy vil redde dem fra korrosjon.
    Det er neppe nødvendig å male nøyaktig hva maskinen krever. Bilistene selv vet alt de trenger. Men det du lett kan glemme er utladning av batteriet med en enkel bil. Heldigvis er ikke været så kaldt nå som prosessen blir kritisk. Ikke desto mindre, sjekk ladenivået, lad om nødvendig batteriet. En god bilbatteri vil hjelpe. Et instrument som ligger i åpne hyller er ikke en god løsning. Det er best å oppbevare den i skuffer pakket inn i oljet klut. Hvis det ikke er nok plass, lag flere bokser, velg størrelser selv. Hvis det er hageutstyr i garasjen, er det på tide å huske at våren er på gaten. Det er for tidlig å ta trimmere, men du må bruke sprøyter akkurat nå. Hvis du har en hage, er karantene en flott mulighet til å sette den i orden.
    Bli kreativ!
    Hvis du tar opp verktøyet, hvorfor begrense deg selv? Her er noen flere interessante ideer:
    Noen gang engasjert i glassgravering? Hvorfor ikke komme i gang i dag? Ved hjelp av en vanlig elektrisk gravering vil det ikke være så vanskelig å gjøre. Hvis det ligger et par ekstra glass rundt deg, må du fylle hånden din med dem, og deretter lage et ekte mesterverk! Tre er et veldig formbart materiale som du kan lage veldig små ting fra. Håndlagde kister, ringer og anheng blir verdsatt. Du vil ikke bare ikke bli lei når du oppretter dem, men også være i stand til å glede sjelevennen din. Du kan endre designen radikalt ved hjelp av riktig veggdekorasjon. Dekorer slette vegger med striper eller farge aksenter - nettverket har et stort antall løsninger for copyright-design. Ikke glem sikkerheten
    Forsømm aldri sikkerhetsforholdsregler. Bruk vernehansker og vernebriller når du arbeider med verktøyet. Slå den alltid av etter jobb.
    Det er et par ting du må huske på i karantene:
    Vask hendene ofte med såpe. Gjør dette i minst 20 sekunder. Nese og hoste i våtservietter eller albue. Forsøk å kommunisere mindre med et stort antall mennesker. Hvis du opplever hoste, kortpustethet eller høy feber, bør du kontakte legen din. Forbli alltid i godt humør - dette er et utmerket middel for å styrke immuniteten. Husk at alt som skjer rundt deg er en flott mulighet til å bevise deg selv og gjøre verden til et bedre sted!
  8. HansZwimmer
    Det finnes forskjellige typer bredbånd der ute, og et av dem er mobilt bredbånd. Vil du vite mer? Les videre så tar vi deg med helt fra begynnelsen.
    Hva er mobilt bredbånd?
    Mens en normal bredbåndslinje leveres gjennom kabler, fungerer mobilt bredbånd litt annerledes. Den kobles til et mobilnett og sender data gjennom 4G og snart 5G tjenester, nøyaktig det samme som internett du bruker på smarttelefonen din. 
    Mobilt bredbånd kan komme i form av...
    En dongle - En liten tommelstørrelsesinnretning som kobles til USB-porten på datamaskinen din og kobler den til internett. En personlig Wi-Fi-enhet - Også kjent som en mi-fi-enhet, lomme-Wi-Fi eller bærbar hotspot, dette er en liten dings som fungerer som en miniruter. Slå den på, så kobles den til 4G og kringkaster Wi-Fi slik at du kan koble datamaskinen, nettbrettet eller telefonen mens du er på farten. Se vår guide til mobil Wi-Fi for mer . Wi-Fi i bilen - En spesiell Wi-Fi-enhet designet for å plugge inn i en bil. Perfekt til å streame musikk på telefonen på en lang reise. Se vår guide til bil-Wi-Fi for mer . Data-SIM kort - Disse fungerer akkurat som SIM-kort for din mobiltelefon, bortsett fra at de bare har datatillegg uten anrop eller tekst. Sett en i SIM-kortsporet på bestemte iPads og nettbrett, så får du den på nettet. Hva er fordelene med mobilt bredbånd?
    Den største fordelen med mobilt bredbånd er at det er bærbart. Når du har en dongle eller Wi-Fi-enhet, kan du ta nette med dit du vil, og så lenge du har 4G-signal kan du bruke internett.
    For veldig lette brukere som bare vil bruke internett til å sjekke e-post nå og da, kan det til og med være billigere enn fastlinje bredbånd.
    Sammenlignet med fastlinje som fiberlinje, har mobilt bredbånd en tendens til å ha noe høyere latenstid (etterslep), strengere nedlastingsgrenser og vanligvis lavere hastigheter.
    Men 4G begynner å  bli allment tilgjengelig, slik at mange som ikke kan få faste linjer velger å bruke mobilt bredbånd med store datakvoter som bredbånd hjemme.
    Hvorfor bør jeg skaffe meg mobilt bredbånd?
    Som et alternativ til fastlinje bredbånd. Hvis bredbåndalternativer i ditt område rett og slett ikke er gode nok, men mobilsignal er ok, er mobilt bredbånd en god løsning. For midlertidig bredbånd. Det gode med mobilt bredbånd er at det er veldig plug-and-play - alt du trenger å gjøre er å registrere deg og slå på enheten. Det gjør det ideelt hvis du har problemer med bredbånd hjemme, eller hvis du nettopp flyttet inn og ikke har koblet deg opp ennå, eller hvis du er i midlertidig innkvartering i noen uker. Å gå online når du er ute og på farten. Mobilt bredbånd er nyttig som et supplement til din 'hoved' bredbåndstilkobling hjemme hvis du ofte jobber på kafeer, streamer musikk i bilen eller for eksempel vil bruke internett mens du reiser. Hvordan velge en mobil bredbåndsavtale
    Husk å tenke på følgende punkter når du velger en mobil bredbåndsavtale. Når du er sikker på hva du vil, kan du sammenligne avtaler og velge noe som passer til alt du trenger - til den beste prisen selvfølgelig. Mobilt-bredband.no er en genial nettside for å sammenligne mobilt bredbånd.
    Hvor vil du bruke den?
    Før du registrerer deg for en avtale, bruk alltid mobilnettverkets dekningsjekkere . Du vil ikke risikere å få den nye dingsen din hjem bare for å finne ut at du ikke kan få signal der hvor du vil bruke bredbåndet ditt.
    Hva vil du bruke den til?
    Ulike typer mobile bredbåndsmoduler er nyttige for forskjellige formål, så dette er viktig.
    Hvis du for eksempel vil ha et alternativ til fastlinje bredbånd i hjemmet ditt, kan du se på 4G-rutere for å bruke hjemme.
    For å bruke en bærbar PC eller et nettbrett mens du er på farten, er en dongle eller personlig Wi-Fi-enhet det beste alternativet ditt.
    Hvis du bare vil ha mobilt bredbånd til iPad eller nettbrett, er et SIM-kort bare for data mest praktisk; eller hvis du bare virkelig bruker den i bilen din, er en Wi-Fi-enhet i bilen super nyttig.
    Hvor lenge vil du at kontrakten din skal vare?
    Er du helt sikker på at du vil bruke mobilt bredbånd hver eneste måned?
    I så fall kan du spare penger ved å gå til en langsiktig kontrakt, for eksempel en 12-måneders kontrakt. På den annen side, hvis du foretrekker alternativet å endre planen din fra måned til måned, vil en avtale uten bindingstid passe deg bedre.
    Hvor mye data vil du bruke?
    Mobilt bredbåndstillatelse kan spenne fra 7GB per måned helt opptil mange hundre Gigabytes- men det er selvfølgelig høyere dyrere for store datapakker, så det er ikke alltid det er verdt kostnaden. Spesielt hvis du ikke bruker det opp.
    Hvis du ikke er sikker på hvor mye du sannsynligvis vil bruke, gå for en avtale uten binding, og se hvor mye du ender opp med å bruke. Du kan alltid registrere deg for en billigere, eller dyrere avtale på et senere tidspunkt.
  9. HansZwimmer
    Er det profesjonelle sikkerhetsbyråer i Norge? Er det vanskelig å finne dem? Er det å installere en alarm hjemme en luksus eller en nødvendighet? Fagpersoner hos Verisure har svart på disse spørsmålene i over 30 år.
    Verisure er et ledende internasjonalt sikkerhetsselskap med det høyeste tekniske potensialet for å implementere sikkerhetsprosjekter av en hvilken som helst kompleksitet med kontorer i mer enn 15 land og med tusenvis av dyktige ansatte.
    Verisure stammer fra Securitas Direct i Norge og har derfor det høyeste nivået av tekniske evner i Norge for gjennomføring av sikkerhets- og sikkerhetsprosjekter av en hvilken som helst kompleksitet.
    Verisure er et internasjonalt selskap som har hatt suksess i det norske markedet for sikkerhet beredskap siden 1987. Verisure's tilnærming er basert på internasjonal erfaring, som er tilpasset for å oppfylle de unike kravene til hver enkelt klient, og inngående kunnskap om funksjonene i det norske markedet for sikkerhet. Du kan lære mer om Verisure her.
    Selskapet Verisure har alle nødvendige ressurser og muligheter for å tilby sikkerhetstjenester av høy kvalitet. De leverer sikkerhetstjenester på et internasjonalt påvist kvalitetsnivå, ved å bruke rimelige priser, i samsvar med alle lovkrav, i nært samarbeid med rettshåndhevingsbyråer.
    Basert på erfaring brukes en integrert tilnærming til å løse sikkerhetsproblemer. Dette betyr at beskyttelsen av gjenstander utføres både med tekniske midler (inkludert fjernsikkerhet) og fysiske stillinger.
    Verisure forbedrer kontinuerlig samspillet mellom fysisk og teknisk sikkerhet, og søker deres felles arbeid som helhet. I tillegg til beskyttelse av stasjonære gjenstander, tilbys også tjenester for beskyttelse av kultur- og underholdningsarrangementer, eskorte av varer, transport, etc.
    Verisure opererer transparent og i full overensstemmelse med norsk lov og selskapsstandarder, verdier og visjoner som er anerkjent over hele verden.
    Verisure betaler alle skatter og gir formell ansettelse for alle ansatte. Dette er veldig viktig for kunder i Norge, der manglende overholdelse av kravene i forhold til skatt og avgifter er svært viktig for sikkerhetsmarkedet. Kundene våre kan føle seg veldig trygge.
    Regelmessige inspeksjoner av forskjellige regjeringsorganer bekrefter dette. Våre kunder kan være sikre på at Verisure er en ren, pålitelig og gjennomsiktig partner. Dette selskapet er ikke redde for utfordringer og jobber hardt. Din tillit er veldig viktig for dem, og er klare til å svare og hjelpe deg når som helst.
  10. HansZwimmer
    Hvert år blir cannabisprodukter med CBD-innhold mer populære. Informasjon om de positive effektene av CBD på menneskekroppen sprer seg med en enorm hastighet. Og millioner av mennesker leter etter hvor de skal kjøpe CBD-olie.
    Ved stor etterspørsel begynte mange produsenter å produsere olje med forskjellig CBD-innhold. Det vil virke bra. Velg hva du vil og bruk for å forbedre helsen din. Imidlertid er ikke alt så enkelt.
    På grunn av det faktum at markedet for produkter med cannabidiol ikke er kontrollert av FDA, er det mange skruppelløse produsenter som villeder forbrukerne og tilbyr et produkt av lav kvalitet.
    Hva skal jeg se etter når jeg velger CBD?
    Først av alt, vær oppmerksom på produsenten. Er merkevaren kjent, hva er dens erfaring med å produsere helseprodukter, hvem er ledende, i hvilke land det tilbyr sitt produkt. Hvis du er i tvil kjøper du ikke produktet.
    Den andre tingen du må ta hensyn til er produksjon. Er det noe informasjon om hvordan varene blir produsert, hvor råvarene dyrkes og om metoder for kjemisk prosessering av råvarer brukes. Hvis ugressmidler, plantevernmidler, løsemidler og smaksstoffer brukes, ikke kjøp et slikt produkt. Hvis det ikke er informasjon om produksjonsmetoder, bør du generelt unngå et slikt produkt.
    Den tredje faktoren er sammensetningen av det ferdige produktet. Studer nøye hva produsenten skriver om komposisjonen. Hva slags olje brukes som base. Noen ganger brukes hampfrøolje. Andre ganger MCT (Kokosolje), og til og med olivenolje. Sørg for å sjekke at produktet inneholder CBD i riktig megde.
    Hvis det er brukt et CBD-isolat eller et CBD-konsentrat som er beskrevet i ingredienselisten, tilsettes dette i fremstillingen av CBD-produktet og kan være av ukjent opprinnelse (muligens til og med fremstilt syntetisk). Dette gjelder spesielt for kinesiske produsenter. Unngå disse.
    Den fjerde faktoren - kanskje den viktigste - SERTIFIKATER
    Nesten alle produktene på CBD-markedet er ikke sertifisert. Dette antyder at flasken kan være hva som helst. Å kjøpe slik olje er FARLIG. Du kan få uforutsigbare konsekvenser!
    Den femte nyansen er prosentandelen av komponenter som er angitt på pakken, ikke alltid tilsvarer virkeligheten. Svært ofte overdriver produsenter mengden av CBD inneholdt og bagatelliserer tilstedeværelsen av THC. I Norge må du passe på at det du kjøper er av beste kvalitet og at oljen ikke inneholder THC overhodet. Skaff en meget bra CBD olje for Norge her fra en av Europas beste produsenter.
    Hampfrøolje
    ADVARSEL! Ren hampefrøolje kan ikke inneholde CBD. En slik olje er et godt produkt for ernæring i dietten og har ikke en terapeutisk effekt.
    Før du kjøper olje med cannabidiol, bør du derfor studere alle faktorene.
    Hva slags olje anbefaler vi å kjøpe i Norge?
    Velg kun de desidert beste produktene i bransjen. Finn en olje som er laget av råvarer som dyrkes på plantasjer i Europa eller i USA. Råvarer som gjennomgår en omfattende kvalitetskontroll. Når dyrking av kjemiske metoder for prosessering ikke brukes. Råvarer som er 100% økologisk fremstilt.
    Olje som er laget av frø og stilker, gir et høykvalitetsprodukt av et komplett sortiment. I tillegg til CBD, inneholder oljen andre cannabinoider, med unntak av THC, samt hampterpener, klorofyll, vitaminer, mineraler og omega-fettsyrer.
    I prosessen med oljeproduksjon brukes moderne rensemetoder som gjør det mulig å få olje uten tilstedeværelse av THC (til og med spor av THC er fraværende). Det fins ikke mange andre selskaper som har oppnådd en slik renhet i en CBD olje.
  11. HansZwimmer
    Hvis du minst en gang har opplevd virksomhet i eiendomsmarkedet, har du utvilsomt hørt slike uttrykk som "selgerens marked er nå" eller "vel, du er alltid i kjøperens marked." Hva slags markeder er de, og hvordan skiller de seg? 
    I hverdagen refererer "selgers marked" til en situasjon når det er få eiendomsobjekter, og det er mange som ønsker å kjøpe denne eiendommen. Under disse forholdene kan selgere plutselig heve prisen, velge kjøper av sekundære årsaker eller hva grunn de måtte ønske. Følgelig er "kjøpers marked" det motsatte, det vil si at for alle som ønsker å kjøpe eiendommer, er det flere som vil selge det. Og her velger kjøperen med "kronen" på hodet allerede, plukker, reduserer kostnadene, "tenker" og så videre.
    De siste årene henvender kjøpere og selgere seg oftere til fagpersoner for å gjøre en eiendomstransaksjon, det vil si fagfolk innen kjøp, salg og utleie av eiendommer. Og det ser ut til at alt er riktig. Alle profesjonelle holder seg til det de er gode på. Bakeren må bake brød, skomakeren må reparere sko og eiendom - må selges og kjøpes via en eiendomsmegler, som for eksempel EIENDOMSMEGLER 1, som har landets største meglerkjede. Alle gjør sine egne ting, og alle er glade! Men denne ideelle formelen (som alt ideelt) er ikke 100% oppnåelig.
    For i virkeligheten viser det seg å være mye værre. Dessverre gjør noen agenter feil, både i sitt yrke og på hjemmebane. Og det er jo menneskelig. Vi alle gjør feil, ingen tvil om det. Men 0hva kan vi si om en velformet markedsplan, når til og med en enkel boligannonse noen ganger er skrevet med feil, og med fotografier som man skulle tro var tatt i fylla. Nå som teknologien har beveget seg så langt frem at vi har en datamaskin og mobiltelefoner med kamera som har en oppløsning som er bedre enn man har behov for, klarer likevel noen å ta bilder som er mørke og uskarpe, og til og med fra elendige vinkler. Man kan skrive mye om manglene, men dette vil ikke løse hovedproblemet, nemlig hvordan du tross alt velger en eiendomsmegler, slik at du kan utføre din salgstransaksjon vellykket og raskt.
    Her er noen tips for å velge riktig eiendomsmegler
    1. Før du møter med megleren, kan du se på listen over objekter han allerede har, hvilken beskrivelse og bilder som er der. Ser det fint og innbydende ut, kan du gå videre. 
    2. På møtet lytter du nøye til hva denne spesialisten forteller deg, hva han legger merke til, hvordan han formulerer tankene, og om han forstår alle fordelene og ulempene ved salgsobjektet ditt. 
    3. Når du inngår kontrakten, må du lese dokumentet nøye og ikke være redd for å spørre - en kompetent spesialist skal kunne forklare eventuelle klausuler i kontrakten og gi kommentarer uten å nøle. Får du en dårlig magefølelse, skal du stole på den. Det er nok av meglere å velge mellom.
    Hvis du stoler på selskapet du nå har kontaktet, men du ikke liker den spesifikke kundebehandleren, kan du be om en annen. Du er verdifull som klient, og dette vet eiendomsmegleren. Du skal finne den beste megleren for ditt prosjekt. Lykke til!
  12. HansZwimmer
    Det er sommertid, og det betyr at mange av oss er ute og camper. Vi tar familiene våre med på fisketur, forteller historier rundt bålet og steker marshmallows og pølser.
    For noen mennesker betyr camping å la teknologien ligge hjemme. Men ikke jeg. Jeg vet ikke om det gjelder deg, men jeg skal ikke la en liten ting som å være midt i skogen hindre meg i å sjekke e-posten min, legge ut pinlige bilder på Facebook og skrive artikler.
    Enn deg?
    Du trenger ikke å gjøre det, i det minste hvis du ikke vil. Og selv om det kommer an på hvor du bestemmer deg for å campe og til det ekstreme, er det mange måter å få tilgang til internett på din campingtur, for eksempel bør du velge å gjøre det.
    6 alternativer for tilkobling til Internett mens du camping
    Her er 6 forskjellige alternativer for å koble til internett mens du er ute i skogen.
    1. USB - Ett alternativ er å kjøpe en USB dongel. Dette er lite modem / ruter som du kobler til den bærbare datamaskinen for å få tilgang til mobilt internett. Pinnene koster alt fra 100 til 500 kroner, avhengig av hvor du får dem fra og om du kjøper den med et abonnement eller ikke. Abonnementene vil koste fra et par hundre til 800 kroner per måned, selv om du også kan kjøpe forhåndsbetalte abonnement. Du bør sjekke dekningen av Internett-leverandøren før du registrerer deg for å sikre at du har en forbindelse uansett hvor du er og camper.
    2. Bruk mobiltelefonen til å koble deg opp 
    Et annet alternativ er å benytte mobiltelefonen din til å koble deg opp på nettet. Du vil imidlertid være forsiktig med dette alternativet, ettersom mange operatører vil belaste deg ekstra for det på toppen av mobilabonnement ditt fordi du vil bruke mer data enn hvis du bare skulle bruke telefonen til å ringe og tekste med. Du kan også risikere å tømme batteriet raskt.
    3. 4G rutere 
    Dette er også et annet alternativ. Disse vil koste deg 500 til 2500 kr, og kan brukes til å koble opp flere enheter, inkludert nettbrett, bærbare datamaskiner og mobiltelefonen din. Igjen vil prisene variere avhengig av om du får dem hos en operatør, eller om du kjøper dem hver for seg og bare kjøper et mobilt bredbånd abonnement. Du bør også sjekke dekningen før du bestiller en.
    4. Wi-Fi fra campingplassen 
    Mange campingplasser er ikke utstyrt med Wi-Fi tilgang. Men mange har faktisk dette tilgjengelig for sine besøkende. Noen tar betalt fra noen få kroner til et par hundrelapper i døgnet. Mens de aller fleste lar deg surfe gratis. Husk bare på å benytte VPN når du er koblet opp på offentlige gratis Wi-Fi nett, slik at dine opplysninger er sikret.
    5. Wi-Fit hotspots  
    Et annet alternativ er å forlate campingplassen og finne et wi-fi-hotspot et sted. Du kan gå til en restaurant, bibliotek eller til og med en kafé. Dette vil helt klart ikke være et alternativ hvis du er midt i skogen, da det heller er bedre å bruke 4G nett via mobil eller ruter.
    6. Satellitt 
    Satellittinternett er det mest ekstreme alternativet. Årsaken til at det er så ekstremt, er fordi det kan koste deg et par tusen for å komme i gang. Det inkluderer ikke det månedlige gebyret på rundt 400 til 800 kr for å få tilgang. Du må også konfigurere den, som inkluderer montering av parabolantenne og få den pekt i riktig retning. Dette er dog et veldig mye bedre alternativ til internett på hytta. Du kan se Internett / Bredbånd på Hytta - Se Mulighetene | SatNet hvis du ønsker mer informasjon.
    Der har du det - 6 forskjellige alternativer for å få internettilgang mens du ferierer på hytta eller campingplassen. Ikke glem at når du velger noe annet enn wi-fi (hotspots), bør du dobbeltsjekke dekningskartene før du registrerer deg for et mobilt bredbånd abonnement. Ingenting vil være verre enn å kjøpe internettilgang, komme deg ut i midten av skogen og så finne ut at du er utenfor rekkevidde.
    Jeg antar at du har brukt en av disse metodene for å få tilgang til internett mens du er borte? Har du prøvd en løsning jeg ikke har nevnt ovenfor, da vil jeg vil gjerne høre om det.
  13. HansZwimmer
    Defibrillering er en av de viktigste metodene for å gjenopprette hjerteaktivitet i spørsmål om hjerte-lungeredning, som brukes i tilfelle plutselig hjertestans. Defibrillering er av to typer, kjemisk og elektrisk.
    Kjemisk defibrillering utføres ved intravenøs administrering av visse medikamenter (amiodaron, novocainamid, lidokain, verapamil, etc.), som fullstendig undertrykker muskelaktivitet og stopper fibrillering. Deretter, for å gjenoppta hjertekontraksjoner, brukes en langsiktig massasje, alle kunstige pacemaker kobles til. Atrieflimmer kan imidlertid gjenopptas, og hele prosedyren må gjentas. Som et resultat økes tidsbruken på gjenopplivning, og effektiviteten reduseres.
    I dag er elektrisk defibrillering den mest effektive måten å gjenopprette hjerteaktivitet. For dette brukes en moderne enhet i medisin - en hjertestarter, hvis prinsipp er basert på tilførselen av et kraftig kortvarig elektrisk signal (utladning), som passerer gjennom hjertemuskelen, kan gjenoppta arbeidet.
    Det er viktig, når du velger hjertestarter ta hensyn til følgende hovedegenskaper:
    type apparat
    måte å kontrollere enheten (manuell, automatisk eller universal),
    hastighet på energigevinst mellom utslipp av forskjellig kraft,
    vekten av enheten og dens dimensjoner,
    enhetens strøm
    batterikapasitet og ladetid,
    skjermstørrelse.
    Moderne hjertestartere kan utstyres med tilleggsutstyr, for eksempel en synkronisator, gjennom hvilken utladningen går inn i et nøyaktig definert tidsintervall for hjertesyklusen; elektrokardiomonitor - registrerer et elektrokardiogram uavhengig av utladning, noe som gjør det mulig å kontrollere enhetens effektivitet; stemmemeny. Utvilsomt gjør disse alternativene hjertestarteren mer praktisk å bruke.
    Hva er forskjellen mellom bipolare (bifasiske) og monopolare (monofasiske) hjertestartere?
     
    En monofasisk hjertestarter overfører en enkelt elektrisk utladning strengt fra en elektrode til en annen, det er viktig at elektrodene på pasientens kropp er lokalisert på en viss måte. I bifasiske defibrillatorer er plasseringen av elektrodene ikke kritisk, ettersom en elektrisk utladning som passerer gjennom den ene elektroden reflekteres fra den andre, og dermed passerer pulsen to ganger gjennom hjertemuskelen.
    Det er blitt fastslått at bipolare pulser generert av en bifasisk defibrillator er mer effektive enn monopolære. Dette skyldes det faktum at bipolare pulser utfører både depolarisering og myokard repolarisering. Samtidig er sannsynligheten for skade på kroppsvev av bipolare pulser med den samme energien mindre enn monopolar. I denne forbindelse er bifasiske hjertestartere mer utbredt.
    Enhetens kraft er en viktig teknisk egenskap som du bør ta hensyn til når du velger hjertestarter. Kraften til den elektriske impulsen som tilføres hjertemuskelen avhenger direkte av pasientens alder og den underliggende sykdommen (forskjellige hjertearytmier, ventrikkelflimmer, hjertestans). Kraften til monofasiske defibrillatorer er 300 J (6000-7000 V), bifasisk defibrillator opp til 200 J (5000 V). Begge enhetene kan eliminere ventrikkelflimmer, men bruk av en monofasisk enhet kan føre til arytmier etter konvertering. Den maksimalt tillatte effekten til en bifasisk hjertestarter, hvor myokardskade ikke oppstår, er 360 J. En enfaset defibrillator gir ikke jording, så det er ingen måte å påføre maksimal spenning på hjertet.
    Typer hjertestartere
    Det er flere typer hjertestartere: manuelle, automatiserte og universelle.
    Manuell hjertestarter med manuell kontroll brukes på sykehus ved medisinske institusjoner, i akutteam. Fullstendig manuell kontroll av enheten (legen stiller inn alle defibrilleringsparametere manuelt) krever spesiell kunnskap fra medisinsk personell. For enkelhets skyld er denne typen hjertestartere utstyrt med en skjerm og skriver.
    En automatisert hjertestarter brukes i førstehjelp, og kan brukes av personer uten medisinsk utdanning.
    En enhet som kombinerer funksjonene til de to typene ovenfor, er universell. Den finner anvendelse i klinikker og små medisinske sentre.
    Manuell hjertestarter.
    fordeler:
    minimumskostnader for forbruksvarer,
    relativt lav pris
    et bredt spekter av innebygde alternativer (kardiosynkronisering, pacemakermodul, overvåking av hjerterytme, oksygenmetning , etc. gjør at legen kan overvåke pasientens tilstand fullt ut).
    ulemper:
    å jobbe med enheten krever opplæring av personell,
    en stor masse, sammenlignet med en automatisk enhet (ulempe under transport),
    merkostnader for vedlikehold (behandling før gjenbruk av "strykejern").
    Når du velger en enhet, må du vurdere:
    Graden av kvalifisering av personellet som skal jobbe med dette utstyret. Tilstedeværelsen av alle nødvendige funksjoner for avansert diagnostikk. Muligheten for å bruke enheten i pediatri. Kapasiteten og tiden for batterilading, drift fra et spenningsnett på 220V. Kostnaden for service på enheten, hvis ett alternativ mislykkes, blir hele enheten sendt for diagnose. Dette aspektet må tas i betraktning når du utstyrer store medisinske institusjoner der pasienter blir mottatt døgnet rundt. Det er mulig å velge to enheter med ulik funksjonalitet. Kostnaden for forbruksvarer.
    Automatisk hjertestarter.
    fordeler:
    bærbarhet på grunn av små dimensjoner og lett vekt,
    Ingen spesiell opplæring kreves
    engangselektroder, krever ikke spesiell behandling før bruk.
    ulemper:
    høye kostnader for forbruksvarer på grunn av bruk av dyre engangselektroder),
    høy pris, angående en enhet med profesjonell manuell kontroll,
    settet med tilleggsfunksjoner er begrenset.
  14. HansZwimmer
    Russland har nå utplassert et våpen som er direkte rettet mot USA. Den høyteknologiske raketten kan ikke stanses med noe kjent forsvarssystem.
      UNNGÅR AMERIKANERNE: Våpenet Avangard beveger seg på en måte som gjør de amerikanske forsvarssystemene ineffektive. Russerne har nå utplassert to våpen, og har planer om seksti.
    FOTO: DET RUSSISKE FORSVARSDEPARTEMENTET   Hallvard Sandberg@HalSandbergJournalist Publisert i dag kl. 11:32   Del på FacebookDel på TwitterDel på epost Våpenet heter Avangard og de to første eksemplarene ble operative i romjulen. Det er en såkalt hypersonisk glider.
    Russlands president Vladimir Putin hevder at våpensystemet kan omgå både nåværende og fremtidige anti-rakettforsvar. 
    – I dag har vi en unik situasjon i moderne historie. De prøver å nå oss igjen. Ikke et eneste annet land har hypersoniske våpen, langt mindre interkontintentale hypersoniske våpen, sa han, ifølge nyhetsbyrået Reuters.
      TVIL OM HASTIGHETEN: Her blir Avangard skutt opp under en test. Den nådde da en hastighet på 3100 meter i sekundet. Altså mye saktere enn det russerne hevder våpenet kan bevege seg.
    FOTO: DET RUSSISKE FORSVARSDEPARTEMENTET Lederen for de strategiske rakettstyrkene, general Sergei Karakayev, opplyste under en seremoni 27. desember at våpenet var utplassert ved en enhet i Orenburg-området.
    Avangard kan bære med seg en kjernefysisk sprengladning på to megatonn. Den kan også utstyres med et konvensjonelt stridshode.
      MOBILT: Avangard klar for uttesting. Det bruker russisk infrastruktur det er vanskelig for en fiende å slå ut.
    FOTO: DET RUSSISKE FORSVARSDEPARTEMENTET Ekstremt raskt
    Russerne hevder at Avangard er det raskeste kjente operative kinetiske våpensystemet i verden. Visestatsminister Yuri Borisov har fortalt til Zvezda at det kan fly i en hastighet på 27 ganger lyden.
    Det er ni kilometer i sekundet.
    Det finnes andre våpensystemer som er raskere, men de er basert på lasere.
    – Avanguard-systemet tilhører en kategori av russiske våpensystemer som det er knyttet stor usikkerhet rundt i henhold til tekniske spesifikasjoner og antatte bruksområder, opplyser forsker Ina Holst-Pedersen Kvam ved Forsvarets høgskole, Sjøkrigsskolen.
    Den tidligere forsvarsministeren Sergei Ivanov opplyste at Avangard hele tiden endrer retning og høyde. Det skal derfor være umulig å beregne hvor våpenet kommer til å være.
      SLÅR HULL I FORSVARSSYSTEMENE: Russerne er sterkt imot at amerikanerne utvikler et rakettforsvar. De mener det virker destabiliserende. Avangard skal gjøre det amerikanske rakettforsvaret impotent.
    FOTO: DET RUSSISKE FORSVARSDEPARTEMENTET Unngår amerikanerne
    Det russiske våpenet skal hele tiden operere i en høyde under hundre kilometer. Det betyr at det flyr opp mot grensen til rommet.
    Det amerikanske rakettforsvaret baserer seg i hovedsak på å slå ut fiendtlige våpen som beveger seg ballistisk i rommet. Det vil si at de styrer seg inn mot, og treffer et våpen som selv ikke kan bevege seg unna.
    Avangard beveger seg ikke i den høyden hvor disse forsvarssystemene er effektive.
    Amerikanerne har også to rakettsystemer som skal treffe angripende raketter som er på vei ned i atmosfæren mot sine mål. Disse systemene, Patriot og Thaad, er helt avhengig av at raketten de skal treffe følger en kurs det mulig å beregne.
    Ved å være en såkalt glider, så kan Avangard endre kurs raskt.
      VIKTIG FOR RUSSERNE: Forsker Ina Holst-Pedersen Kvam sier at Russlands strategiske våpensystemer utgjør Kremls livsforsikring, der trusselen om et nukleært gjengjeldelsesangrep sikrer russiske myndigheter en plass ved forhandlingsbordet i en eventuell konflikt.
    FOTO: FORSVARET Tror ikke på amerikanerne
    Det har i lang tid vært viktig for russerne å utvikle våpensystemer som gjør det amerikanske rakettforsvaret ineffektivt, til tross for at amerikanerne insisterer på at dette forsvaret bare er rettet inn mot land som Nord-Korea og Iran.
    – Dette argumentet er irrelevant for Russland, når rakettforsvaret i russiske trusseloppfatninger har potensialet sammen med amerikanske hypersoniske våpen å nøytralisere russiske atomvåpen i en eventuell krigssituasjon, sier forsker Holst-Pedersen Kvam
      FALCON HTV-2: Ett av de amerikanske våpensystemene under utvikling. Amerikanerne har funnet ut at ekstrem høy hastighet også setter meget store krav til en konstruksjon som takler høy temperatur.
    FOTO: US DOD Hypersoniske våpen
    Det er kjent at USA, Kina og India utvikler hypersoniske våpen. Definisjonen på hypersonisk er at det beveger seg fortere enn fem ganger lyden.
    Det amerikanske programmet har vært aktivt 17 år, men det er ikke satt noen våpen i drift.
    Amerikanerne har hele tiden ønsket seg et meget presist konvensjonelt våpen med ekstrem høy hastighet. Det vil gi dem mulighet til å angripe et mål kort tid etter at det er oppdaget.
      NY MOTOR: Dette skal være kjernen i Avangard. Den skal ha en ny motor som delvis forbrenner et fast drivstoff for å få til scramjet-prosessen.
    FOTO: DET RUSSISKE FORSVARSDEPARTEMENTET Ny type motor
    Hypersoniske våpen som Avangard blir akselerert av en konvensjonell rakett, før våpenets eget fremdriftssystem tar over. Avangard skal ifølge Janes bruke en faststoff scramjet-motor.
    Dette er et nytt system, og forskjellig fra amerikanernes mer konvensjonelle scramjet som bruker flytende drivstoff.
    Les også: USA bruker sverd mot sine fiender En scramjet «supersonic-combustion ramjet» bruker luften som blir presset inn i fronten av motoren i høy hastighet. Denne luften brukes så til å forbrenne drivstoff. Eksosgassene blir så presset ut av en rakettdyse. Dette gjør det mulig å få til meget hurtig flyging. Det er vanskelig å få til på grunn av ustabil forbrenning og meget høye temperaturer.
    Dersom russerne nå har greid å lage et hypersonisk våpen som beveger seg så raskt som de hevder, så betyr det at de har løst noen store ingeniørproblemer.
×
×
  • Opprett ny...