Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    14
  • comments
    0
  • views
    1224

Renslighet med kvalitetsmerke - eller hva er rengjøring?

Sign in to follow this  
HansZwimmer

736 views

Hva er rengjøring? Hva er profesjonelle rengjørings- og rengjøringstjenester? Disse konseptene har lenge vært inkludert i vår hverdag med deg. Av en eller annen grunn er det generelt akseptert i vårt land at det er rent ikke der de rengjør, men der de ikke søppel.

 

Til tross for det nevnte vanlige ordtaket, er hver av oss imidlertid helt klar over: om vi vil ha det eller ikke, men ethvert rom trenger pleie, rengjøring, vask av gulv og vinduer, rengjøring av tepper og så videre, for eksempel, dette er veldig viktig for end of lease cleaning melbourne Tross alt selv med den mest ryddige livsstilen, kan vi ikke komme vekk fra det allestedsnærværende støvet og smusset fra gaten på føttene, for ikke å nevne mindre hverdagshendelser som etterlater et ubehagelig minne i form av flekker og riper.

 

Moderne profesjonell rengjøring

 

Samtidig er moderne profesjonell rengjøring eller rengjøring en veldig kompleks vitenskapskrevende industri, hvor virkeligheten lenge har vært høyteknologier innen rengjøringsprosesser, profesjonelt utstyr og kjemikalier, nøye opplært og sertifisert personell og spesialisert ledelse. De første rengjøringsselskapene for pleie av eiendom dukket opp i Europa for rundt 30 år siden; Siden den gang har dette området med rengjøringstjenester vokst og fått form til en omfattende og godt oljet industri, som til og med har egne spesialiserte universiteter, som for eksempel British Institute of Cleaning Sciences (BICS).

 

Nå over hele verden, bruker flere og flere mennesker og organisasjoner tjenestene til rengjøringsselskaper (fra engelsk til ren - til ren, ren), og dette er ganske logisk, fordi hovedoppgaven med profesjonell pleie, i tillegg til å opprettholde orden og renslighet, er å spare penger. ... Ja Ja! Dessuten er besparelsene betydelige, fordi en slik forsiktig tilnærming fra vårt rengjøringsfirma lar deg forlenge levetiden til alt belegg betydelig - fra vanlig teppe og tapet, plast eller velur til dyrt og krevende marmor, lær, parkett og andre, for eksempel fra kork eller verdifulle treslag. ... Dermed, takket være rengjøring, utsettes utsiktene for dyre reparasjoner i lang tid, noe som også lover mange problemer og ulemper, og også de nåværende kostnadene ved drift av lokalene reduseres kraftig.

 

Hva gjør profesjonell rengjøring så forskjellig fra vanlig rengjøring vi alle kjenner? Først og fremst, med sin produserbarhet, det største utvalget av rengjøringstjenester som tilbys, i tillegg til et stort utvalg av profesjonelt rengjøringsutstyr og vaskemidler, som muliggjør grundigere og forsiktigere - og samtidig til lavere kostnader! - ta vare på interiøret på kontoret eller hjemme. I tillegg til tradisjonell fjerning av støv, smuss og sand, tilbys spesialrengjøringstjenester, rengjøring av alle slags overflater, og beskyttende slitesterke, smuss- og vannavvisende filmer og spesielle beskyttende belegg påføres på de riktige stedene.

 

Fordelene med profesjonell rengjøring Vanskeligheter med selvrensing.

 

For eiere av store lokaler og bygninger, som bestemmer saken

rengjøring alene, som regel er det en rekke problemer:

Krever en hel stab av rengjøringsmidler som skal administreres og overvåkes

For deres arbeid er det nødvendig å kjøpe mye inventar og utstyr, som må vedlikeholdes i god stand, med jevne mellomrom repareres og kjøpes nytt for å erstatte det gamle.

Løse problemet med personalomsetning, finne nye ansatte

Du må hele tiden overvåke tilgjengeligheten av et stort antall forbruksvarer og delta i kjøpet ... og dette er bare toppen av isfjellet i denne utgaven.

 

Men i tillegg til å rengjøre interiøret, må du ofte overvåke området rundt. En egen samtale er pleie av marmor, granitt, parkett, tepperens, renseri av polstrede møbler og vaskevinduer. Kort sagt, jo større rom og dyrere interiør, jo vanskeligere er det å ta vare på og rengjøre det. Derfor er det mer lønnsomt å overlate dette arbeidet til et rengjøringsfirma. En profesjonell tilnærming til problemet med rengjøring, spesialutstyr og vaskemidler, kompetent opplært rengjøringspersonell - det er alle fordelene. Og dette er ikke bare ord - du kan enkelt bekrefte dette ved å plukke opp en kalkulator.

 

Den tilsynelatende høye kostnaden for tjenestene til et rengjøringsfirma ser ut til å være slik, hvis du for eksempel bare sammenligner den med lønnen til en rengjøringsdame som nå rengjør kontoret ditt. Men dette stemmer slett ikke! Når alt kommer til alt, kan du spare på tjenestene til rengjøringsfirmaet vårt:

 

1. Skattepliktig fortjeneste øker lønnen mens du betaler ditt eget rengjøringspersonell.

2. På samme tid, som allerede nevnt, må rengjøringsmidler overvåkes, noe som betyr at minst noen få mennesker vil ta seg av spørsmålet om rengjøring av et kontor eller en bedrift, valg av rengjøringspersonell, opplæring av dem og deretter daglig overvåking av utført arbeid.

3. Sykepenger til rengjøringskvinnene

4. Kostnader ved å finne nye rengjøringsmidler og deres opplæring

5. La oss legge til løsningen på problemer med kjøp av rengjøringsutstyr og inventar, planlagte reparasjoner - alt dette fører til betydelige merkostnader. Og disse kostnadene er ikke alle.

 

Sparkle Office Cleaning Clinic - løser alle disse problemene

 

Så det viser seg at når man tar vare på store rom og dyrt interiør, er rengjøringsfirmaets tjenester alltid billigere enn å opprettholde sitt eget rengjøringspersonell. Og viktigst av alt, bare samarbeid med profesjonelle rengjøringsmidler lar deg unngå kostbare feil i stell av lokaler og garanterer høy kvalitet på pleie for dem.

 

Rengjøringsfirma Sparkle Kontorrengjøring er løsningen på ethvert problem knyttet til rengjøring

 

Rengjøringsfirma Sparkle Kontorrengjøring tilbyr det bredeste utvalget av profesjonelle rengjøringstjenester, samt eiendomstjenester. Spesialistene til vårt rengjøringsfirma tilbyr en komplett pakke med rengjøringstjenester for daglig rengjøring av kontorer, rengjøring av kontorsenter, end of lease cleaning melbourne , renseri av tepper og polstrede møbler, gulvpleie (linoleum, kork, laminat, parkett, fliser, marmor, granitt) , vindusrengjøring, inkludert påføring av beskyttende polymerbelegg på gulvet, og vedlikehold av bygningsfasader, samt "total" rengjøring av lokaler etter renoveringsarbeid. Samtidig brukes den mest moderne teknologien, utstyret, inventaret og kjemien til slike fremtredende selskaper som Karcher (Tyskland), Chemspec (USA) og andre spesialiserte selskaper som har oppnådd det høyeste rykte rundt om i verden. Og et veldig viktig poeng er at alt arbeid utføres på et passende tidspunkt for kunden.

 

Vel, det er rett og slett unødvendig å snakke om nivået på kvaliteten og profesjonaliteten til de ansatte - dette er selskapets faste "sterke punkt", og tilgjengeligheten av ledelse og oppmerksomhet mot kundens ønsker og behov har lenge blitt vårt kjennetegn.

 

Så hva skal du velge - en krone som sparer på rengjøring i dag eller sparer betydelige midler som vil være nødvendige for reparasjoner i nær fremtid? Selvfølgelig vil svaret være FOR profesjonell rengjøring fra profesjonelle!


 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...