Jump to content
Sign in to follow this  
 • entries
  13
 • comments
  0
 • views
  580

Ting å gjøre hjemme i karantenen: en liste over interessante ideer

Sign in to follow this  
HansZwimmer

163 views

Ved første øyekast virker karantenen utrolig kjedelig. Å sitte hjemme hele dagen er noe annet. Imidlertid, hvis du viser litt fantasi og initiativ, kan du okkupere deg med en haug med interessante ting. Å lage noe med egne hender, lære å bedre eie et verktøy, å reparere en gammel ting, å passe på en maskin - alle disse tingene kunne lenge vente på sin tur, men nå er tiden inne. Vi vil fortelle deg hva du kan gjøre rundt huset for å ta tid og til og med få en ny ting.

Mindre reparasjoner

La oss starte med klassikerne - mange har lenge blitt bedt om å hamre den veldig uheldige spikeren i leiligheten. Karantene er bare en ideell mulighet til å gjøre dette. Her er bare noen få ideer om at ingenting kan være enklere:

 • Heng et bilde eller et bilde på veggen. Selv en så liten detalj kan endre designen på rommet, bli en visuell aksent og bare et hyggelig minne. Av verktøyene trenger du bare en skrutrekker eller drill. En skrue - og du er ferdig! Her kan du nevne speil, kleshengere og andre ting du vanligvis trenger å henge - velg selv.
 • Skru inn skruene som er dårlig strammet. Hver av oss har noen gang festet seg til festemidler som stikker ut fra en vegg eller møbler. Nok for å tåle det - ta en skrutrekker og fjern problemet. Forresten, noen ganger kan du finne skruer på ganske uventede steder - siden du allerede har gjort dette, kan du prøve å gå rundt i en leilighet eller et hus for å finne et par av disse.
 • Hvis huset har stikkontakter som ikke fungerer, kan de også inkluderes i denne lille reparasjonen. Det viktigste er å huske på sikkerhet. Sørg for å sjekke at strømmen er slått av, og først deretter starte arbeidet.
 • Hvis knivene begynner å stumpe, kan du gjøre skarpheten deres. En vanlig manuell sliper er velegnet, men hvis du vil ha et bedre resultat, bruk en kvern.

Hylle på veggen

Noe mer alvorlig?

Matlyst kommer med å spise. Når du tar et verktøy i hendene, kan du bli revet med, og så trenger du mer ambisiøse ideer:

 • Det er lite sannsynlig at alle møblene i huset er i perfekt stand. Hvorfor ikke lim kantene på møblene eller fornye malingen? Å lage møbler og sette dem i orden er en god idé. Det tar ikke mye tid, men det vil gjøre boliger mye mer komfortable.
 • Gammel linoleum førte aldri til noe godt. Det kan dannes mold i det, hull gnides i belegget. Bevæpn deg med en renovatør for å kutte av den gamle linoleumen, og oppdater gulvet - du vil bli overrasket over hvor mye inntrykket av interiøret vil endre seg.
 • De mest dyktige håndverkere kan bruke energien sin på produksjon av nye møbler. For å gjøre dette trenger du litt utstyr - en overflatehøvler, snekker, høvler og kverner, men resultatet vil lønne seg. Egenmonterte møbler er det beste du kan plassere på rommet ditt. Eller du kan sjekke norske casinoer, og spill noen få spill for å slappe av.

Garage-Time

Garasjen er et spesielt sted med sin egen atmosfære. Han er enda mer tilbøyelig til å ta opp verktøyet. Her må du først gjøre bilen. Rengjøring vil også være nyttig - riktig lagring av verktøy vil redde dem fra korrosjon.

 • Det er neppe nødvendig å male nøyaktig hva maskinen krever. Bilistene selv vet alt de trenger. Men det du lett kan glemme er utladning av batteriet med en enkel bil. Heldigvis er ikke været så kaldt nå som prosessen blir kritisk. Ikke desto mindre, sjekk ladenivået, lad om nødvendig batteriet. En god bilbatteri vil hjelpe.
 • Et instrument som ligger i åpne hyller er ikke en god løsning. Det er best å oppbevare den i skuffer pakket inn i oljet klut. Hvis det ikke er nok plass, lag flere bokser, velg størrelser selv.
 • Hvis det er hageutstyr i garasjen, er det på tide å huske at våren er på gaten. Det er for tidlig å ta trimmere, men du må bruke sprøyter akkurat nå. Hvis du har en hage, er karantene en flott mulighet til å sette den i orden.

Felles og sønns felles arbeid

Bli kreativ!

Hvis du tar opp verktøyet, hvorfor begrense deg selv? Her er noen flere interessante ideer:

 • Noen gang engasjert i glassgravering? Hvorfor ikke komme i gang i dag? Ved hjelp av en vanlig elektrisk gravering vil det ikke være så vanskelig å gjøre. Hvis det ligger et par ekstra glass rundt deg, må du fylle hånden din med dem, og deretter lage et ekte mesterverk!
 • Tre er et veldig formbart materiale som du kan lage veldig små ting fra. Håndlagde kister, ringer og anheng blir verdsatt. Du vil ikke bare ikke bli lei når du oppretter dem, men også være i stand til å glede sjelevennen din.
 • Du kan endre designen radikalt ved hjelp av riktig veggdekorasjon. Dekorer slette vegger med striper eller farge aksenter - nettverket har et stort antall løsninger for copyright-design.

Ikke glem sikkerheten

Forsømm aldri sikkerhetsforholdsregler. Bruk vernehansker og vernebriller når du arbeider med verktøyet. Slå den alltid av etter jobb.

Det er et par ting du må huske på i karantene:

 • Vask hendene ofte med såpe. Gjør dette i minst 20 sekunder.
 • Nese og hoste i våtservietter eller albue.
 • Forsøk å kommunisere mindre med et stort antall mennesker.
 • Hvis du opplever hoste, kortpustethet eller høy feber, bør du kontakte legen din.

Forbli alltid i godt humør - dette er et utmerket middel for å styrke immuniteten. Husk at alt som skjer rundt deg er en flott mulighet til å bevise deg selv og gjøre verden til et bedre sted!

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
 • Create New...