Jump to content

Verisure - Et internasjonalt sikkerhetsselskapet med betydning

Sign in to follow this  
HansZwimmer

126 views

Er det profesjonelle sikkerhetsbyråer i Norge? Er det vanskelig å finne dem? Er det å installere en alarm hjemme en luksus eller en nødvendighet? Fagpersoner hos Verisure har svart på disse spørsmålene i over 30 år.

Verisure er et ledende internasjonalt sikkerhetsselskap med det høyeste tekniske potensialet for å implementere sikkerhetsprosjekter av en hvilken som helst kompleksitet med kontorer i mer enn 15 land og med tusenvis av dyktige ansatte.

Verisure stammer fra Securitas Direct i Norge og har derfor det høyeste nivået av tekniske evner i Norge for gjennomføring av sikkerhets- og sikkerhetsprosjekter av en hvilken som helst kompleksitet.

Verisure er et internasjonalt selskap som har hatt suksess i det norske markedet for sikkerhet beredskap siden 1987. Verisure's tilnærming er basert på internasjonal erfaring, som er tilpasset for å oppfylle de unike kravene til hver enkelt klient, og inngående kunnskap om funksjonene i det norske markedet for sikkerhet. Du kan lære mer om Verisure her.

Selskapet Verisure har alle nødvendige ressurser og muligheter for å tilby sikkerhetstjenester av høy kvalitet. De leverer sikkerhetstjenester på et internasjonalt påvist kvalitetsnivå, ved å bruke rimelige priser, i samsvar med alle lovkrav, i nært samarbeid med rettshåndhevingsbyråer.

Basert på erfaring brukes en integrert tilnærming til å løse sikkerhetsproblemer. Dette betyr at beskyttelsen av gjenstander utføres både med tekniske midler (inkludert fjernsikkerhet) og fysiske stillinger.

Verisure forbedrer kontinuerlig samspillet mellom fysisk og teknisk sikkerhet, og søker deres felles arbeid som helhet. I tillegg til beskyttelse av stasjonære gjenstander, tilbys også tjenester for beskyttelse av kultur- og underholdningsarrangementer, eskorte av varer, transport, etc.

Verisure opererer transparent og i full overensstemmelse med norsk lov og selskapsstandarder, verdier og visjoner som er anerkjent over hele verden.

Verisure betaler alle skatter og gir formell ansettelse for alle ansatte. Dette er veldig viktig for kunder i Norge, der manglende overholdelse av kravene i forhold til skatt og avgifter er svært viktig for sikkerhetsmarkedet. Kundene våre kan føle seg veldig trygge.

Regelmessige inspeksjoner av forskjellige regjeringsorganer bekrefter dette. Våre kunder kan være sikre på at Verisure er en ren, pålitelig og gjennomsiktig partner. Dette selskapet er ikke redde for utfordringer og jobber hardt. Din tillit er veldig viktig for dem, og er klare til å svare og hjelpe deg når som helst.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...