Jump to content

Trontron

Medlemmer
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

137 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ifølge denne listen vil absolutt alle som er psykopater være dysfunksjonelle i samfunnet og enhver jobb... Med andre ord passer ikke forestillingen om at det er masse psykopater og lignende i lederstillinger.
 2. Tror ikke på deg. Hvor er det "lignende kriminalitet" uansett? Kilde?
 3. Det er kanskje ikke nødvendigvis denne straffen som er for streng, men heller mange andre som er for snille. At grov korrupsjon av politimann skal få lovens strengeste straff mens tortur og drap ikke skal det er for meg hinsides idiotisk.
 4. Mulig. Men jeg tror fremdeles at de fleste lar den logiske delen av hjernen vurdere de idiotiske planene til den følelsesladde delen et par ganger før de bare fyrer løs på hva enn som først faller de inn.
 5. Selvfølgelig er det de samme som er mest høytlydte om å overholde corona-regler som kun en uke senere glemmer de helt selv..... Noen mennesker er styrt av følelser, andre er styrt av logikk.
 6. Tenker du i det hele tatt over hva du sier før du sier det? Når i all verden skulle tilfeldige man møter ute på noen måte bli en del av en statistikk?
 7. Som om ikke Sverige får større problemer med lengre nedstengning...
 8. Hahahahahahaha. På hvilken måte er hydrogen grønt(altså klimavennlig)? Nå er jeg spent.
 9. Som så mange andre prosjekter vil det ikke være noe revolusjonerende på noen måte.. Ofte vil slike dusteprosjekter gjøre vondt verre. Bare se på biodiesel. Biodiesel som jeg har vært så sinnsykt imot i alle år fordi jeg alltid har trodd det er idioter som står bak hele tankeganger; noe det viste seg også å være.... Hydrogen er i seg selv en god tanke, men kun når man har en overflod av energi, noe vi ikke har. Å gjøre energien en internasjonal sauset ressurs vil gjøre alt dette bedre enn å lagre hydrogen lokalt. Det sier seg selv at vi ikke kan legge en ledning til Afrika, men bare å bygge ut slik at det kan kjøpes og selges mye friere til Storbritannia og Tyskland vil gjøre at vi aldri har overflod og vil bidra på en langt bedre måte.
 10. Du snakker om en fremtid som er så langt frem at jeg mener det er en helt idiotisk prioritering av ressursene. I hvert fall 20 år frem i tid vil vi på ingen måte snakke om noen "overflod" med fornybare energikilder på verdensbasis. Dessuten vil det ikke kreve mange år med utvikling på denne fronten for å ha et fullt brukbart konsept. Å sende energien internasjonalt vil frem til da alltid være bedre enn å lagre lokalt.
 11. Den dagen vi har en overflod av masse flott energi til gode er hydrogen fantastisk og miljøvennlig.. Finnes ingen tvil der. Den dag i dag lagres det uansett i vannmagasiner eller sendes til kontinentet hvor de har større behov, så dette er ikke egentlig en problemstilling per dags dato. Ei kommer det heller til å være det i vår levetid hvis folk ikke er idioter... men folk er tross alt idioter og satser på alle mulige idiotiske prosjekter som biodrivstoff fra palmer. Men drømmen er jo så klart fusjonskraft. Da ville hydrogen spilt en gigantisk rolle etterhvert
 12. Så.... alt du argumenterer for er rekkevidden og at det fylles raskere? Ikke at det er miljøvennlig i hvert fall. For det er det umulig å argumentere for. Men greit det. Miljøsvin; men man kommer i hvert fall langt, ganske fort. Godt jobba
 13. blah blah blah blah. Her var det mye irrelevant ræl hvor elektriske biler uansett slår hydrogenbilene på alle punkter.. Eneste setting hydrogen vinner over elektrisitet er når man sitter med hydrogenet allerede i tanken og glemmer hvor den kommer fra. Eneste viktige er at man trenger å tenke på er at man på putte inn mer energi enn man får ut. Mye mer også, relativt sett. For de 6 kiloene kreves det et teoretisk MINIMUM input på 240kWh. De kunne gått rett til et batteri istedenfor. (Ignorerer tap i lader og strømnett fordi jeg ignorerer tap i elektrolyse) Hvor kommer den energien fra? Brenne fossile hydrokarboner kanskje?
 14. Og det er så sinnsykt feil logisk tankegang som det går an å få det... Man må fremdeles tilføre systemet ca. 40kWh for å få en kg med hydrogen selv om vi ser bort ifra elektrolysevirkningsgrad. Med virkningsgraden til elektrolyse snakker vi nærmere 50. Men du har sikkert helt rett i at man får ut 33kWh per kg i brenselcelle. Gang på gang på gang tenker gjennom hele diskusjonen her at "hmm, hvis jeg bare bruker tallene på output også til input så kan jeg argumentere for min sak"
×
×
 • Create New...