Gå til innhold

shockorshot

Medlemmer
  • Innlegg

    2 372
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

shockorshot vant dagen sist 1. februar 2023

shockorshot hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

20 489 profilvisninger

shockorshot sine prestasjoner

6,8k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Synes egentlig det ikke er noe vits med lynavledere på de fleste hus heller, for hvor mange hus er høye nok til å gå hele veien opp til tordenskyer?
  2. Ganske imponerende å klage på markedsliberalisme og for å så dra frem eksempler fra det eneste markedet som blir styrt via planøkonomi i Norge. Det er faktisk utrolig godt jobbet.
  3. Her gjør du en klassisk feil innenfor sampling og potensiell bias. Kan det hende at familien din bare er dårlig på empati? Kan det hende at folk som blir blivende i akademika innenfor realfag er dårligere sosialt (og derfor lavere sjangse for høy EQ), fordi de må forholde seg til en større andel forskjellige mennesker i privatlivet (hvor alle realfagsfolk får jobb med en gang hvis de vil)? Har mye erfaring med fysikere, matematikere, og kjemikere i privat industri, jeg har totalt forskjellig opplevelse. Har også mange ingeniører, biologer og lærere i familien, de er kanskje de mest emosjonelle menneskene du kan møte. Det synes bare rart å stemple en hel gruppe med en veldig negativ fordom. Det virker ikke så empatisk.
  4. Det minner mer om hvordan folk mente før i tiden at autister ikke hadde empati. Jeg ville anbefalt å ta noen år på NTNU, du vil oppdage at halvparten der er bare smarte, da også i EQ, generelt.
  5. Og bra er det. Da blåser vinden riktig vei hvis man skal tolke værhanen.
  6. Goddag mann økseskaft Ganske flott å se at EØS gir oss så enorm øking i velstand at vi kommer på pallplass imotsetning til før.
  7. Bitter? Hvor får du at jeg er bitter? Jeg er ikke odelssønn eller har gård i familien, jeg bare beskriver hvorfor gårdene der jeg vokste opp blir lagt ned. Hvorfor gamle venner ikke driver med gård slik som han far. Samme greia er det langs svenskegrensa. Gårdene blir ikke hovedsakelig lagt ned pga rovdyr, de blir lagt ned fordi barna ikke vil ta over gården. Noe som ikke er så rart, det er ikke så jævla kult på f.eks. Koppang og det er begrenset med mengde av folk i Norge som har lyst til å bo så avsidesliggende blant masse gubber. Spesielt hvis du har tatt en universitetsutdannelse som krever et viss størrelse av fagfolk i området.
  8. Mange av de som legger ned, legger ned fordi barna ikke vil drive gården videre (fordi bygda de vokste opp suger og de har fått seg en utdanning de har lyst til å jobbe med), og finner ingen til å ta over driften. Det kommer riktignok ikke så mye fram i media.
  9. Åja, er det ingen nye argumenter etter 1994 som kommer her i tråden? Det er jo ganske spennende siden resultatene av Brexit har blitt diskutert her og Ukrainakrigen har blitt nevnt. Er du virkelig så bad faith at du ikke klarer en gang å erkjenne det? Kan ikke huske at de to hendelsene skjedde på 90 tallet eller før. Må egentlig bare si takk, for det er sånn åpenbar blind ideologi fra nei siden som får folk til å bytte side og stemme for EU.
  10. Hvis det ikke var noe nytt, så hadde ikke denne tråden blitt så lang
  11. Jeg må si jeg småhumrer litt hver gang jeg ser tittelen på denne tråden og så trykker inn og ser det totalt motsatte.
  12. Visste ikke at du var for at Vesten skulle bestemme nøyaktig hvor mye land Palestinerne får? Det høres nesten ut litt ut som om du er for en lignende prosess som kolonimaktene hadde da de tegnet opp på kartet hvor grensene skulle lå.
×
×
  • Opprett ny...