Gå til innhold

ChristR

Medlemmer
 • Innlegg

  3 707
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ChristR

 • Bursdag 27. april 1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

17 345 profilvisninger

ChristR sine prestasjoner

474

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hvem som er fører eller ikke definerer ikke eier, men sjekk skiltet
 2. John Arne Riise 2014
 3. Jeg bare nevner det: Tesla har fortsatt rentekampanje på Model 3 Long Range. 0,25% (flytende) første tre år. Bilen koster mer enn 400k, men rentekampanje, varmepumpe, rattvarme, full garanti osv kan jo gjøre det fristende.
 4. Jeg har Tesla Model 3 med summon. I trange passasjer og luker bruker jeg ofte Summon. Slik det fungerer er at jeg stiller opp bilen, går ut, tar frem telefonen og flytter bilen framover/bakover. EU har satt ned foten her, så en må stå maks 1-2 meter fra bilen for at det skal fungere. Jeg har ikke opplevd noen problemer eller nesten-ulykker med denne, og den parkerer imponerende trangt. For å få tilgang til Summon må du kjøpe Enhanced Autopilot eller FSD. Dette er jo pakker som inkluderer mye annet, men om det er verdt det, må en nesten avgjøre selv. FYI: Hvis du sjekker Youtube vil du se filmer med en autopark-feature, hvor du stiller opp bilen, trykker på skjermen at du vil sende bilen frem/tilbake. Deretter går du ut av bilen, lukker døra, og bilen parkerer seg selv. Dette fungerer ikke i EU. Dessverre
 5. Skal du bruke den i næring? Eget firma? Sjekk om du kvalifiserer for Enova-støtte. Du kan få tilskudd på både bil og lader. https://www.enova.no/bedrift/landtransport/stotte-til-kjop-av-elektrisk-varebil/ Hvis næring: Husk også at du kan skrive av elvarebiler med 30% årlig, mot 24% på varebiler. Jeg aner ikke hvor du holder til, men her i Oslo finnes det særlige fordeler for elvarebiler. De kjører gratis i bomringen, og har egne parkerings- og ladeplasser innenfor Ring 1. Disse ladeplassene lader riktignok svært sakte (3,6kW/h), men fortsatt. Hvis en ikke er avhengig av hurtiglading kan en (i alle fall i teorien) kutte drivstoff- og bompengekostnader til null.
×
×
 • Opprett ny...