Gå til innhold

dskg

Medlemmer
 • Innlegg

  82
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

dskg sine prestasjoner

44

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hei, Ville bare tipse om norskutviklet gratis interaktiv påskekrim/påskenøtter som ligger ute på https://unsolvd.app/ Dette spillet er laget i samarbeid med Coop Hordaland, de trekker ut 5 deltakere som vinner et gavekort a 1000kr hver. Her kan man bryne seg på et mangfold ulike oppgaver samt konkurrere med familie, venner og kollegaer. Man får poeng basert på hvor raskt man løser oppgavene.
 2. Min fra netonnet ble sendt fra Langhus i går kl 07:32, estimert levering i dag. Ikke vært en eneste oppdatering siden. Postnord
 3. Funker greit nok med Nvidia Shield Pro, men opplevelsen er mye bedre med Xbox. Spilte hovedsaklig via Shield og Shield Pro i et par år, men er veldig fornøyd med å ha pensjonert det gaming-oppsettet til fordel for Xbox. Med shield kommer du ikke unna ekstra latency, dårligere brukeropplevelse osv. Innimellom er det noe kødd med Geforce Experience så spillene ikke starter skikkelig. Ingen store problemer altså, men helt klart noen irritasjonsmomenter her og der
 4. Får opp dette i postnord-appen. Får håpe det dukker opp noe info til deg også snart!
 5. Den kommer dessverre fra Sverige ser ut til. Den ble registrert i Borås nå for 40 min siden. Estimert å være framme 27. desember
 6. Fikk leveringsbekreftelse og sporing fra Netonnet nå, bestilte på fredag. Er vel ikke store sjansen for at den kommer til jul, men lov å håpe.
 7. Hentet xboxen i dag. De hadde 4 stk til stående på hyllen, men står "ikke på lager" på nett for den samme butikken. Kan være verdt å sjekke med lokal elkjøp selv om den ikke er listet på nettsidene.
 8. Power hadde en runde i slutten november, Elkjøp hadde en runde forrige uke. Power sa i en artikkel at de venter en levering til, men usikkert om den kommer før jul. Kan potensielt bli på nyåret.
 9. Bestilte konsoll på Elkjøp 16. november, men av en eller annen grunn ble ikke min bestilling en del av denne runden med konsoller. Snakket med kundeservice og de fant ut at det var 4 stk konsoller på vei til butikken der jeg bestilte som vil bli pakket ut ila dagen. De reserverte den ene til meg så jeg får hentet i morgen tidlig. Det sendes visst ut en batch til med konsoller neste uke, min bestilling ville i utgangspunktet blitt med på den. Om noen går glipp av konsoller denne uken er det verdt å følge med i butikkene fremover.
 10. Du får oppdatere med hva du finner ut. I så fall er det 23 butikker som har de for salg per nå
 11. Synes bildekvaliteten er dårligere på appene på Series S, men de fungerer. Det kommer sikkert litt an på hvilke features du har på TVen (4k, hdr, dolby vision etc). Jeg får bedre resultater med de innebygde appene på TVen eller Nvidia Shield og Apple TV enn jeg får med Series S.
 12. Power hadde en i slutten av november. De venter en til, men var ikke garantert at den kom før jul
 13. Tilgangen på PS5 har virkelig tatt seg opp. Kommer drops hele tiden. Synd en del nettbutikker utnytter interessen til å selge over listepris eller bundle med ekstrautstyr for å tjene ekstra.
 14. Før dere stresser for mye ang kansellering fra CDON, jeg fikk akkurat samme mail som er postet tidligere her etter jeg manuelt kansellerte forhåndsbestillingen min. Heiv inn en bestilling spontant da min svigerbror har vært på utkikk, men det viste seg at han var blakk for tiden, så jeg avbestilte. Ca et døgn senere fikk jeg samme e-post som er postet her. Mtp hvor mye troll som dukker opp i disse trådene så ville jeg ikke vært overrasket om det heller var resultat av manuell avbestilling enn at CDON kansellerte den
 15. De konsollene er mest sannsynlig bestilt og allerede reservert, så det blir nok fort bomtur om noen drar ut. Elkjøp tar i mot forhåndsbestillinger som de leverer til nærmeste butikk. Da dukker de opp på nettsiden frem til den som har bestilt henter de.
×
×
 • Opprett ny...