Gå til innhold

ØlBrygger'n

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

Nylige profilbesøk

1 542 profilvisninger

ØlBrygger'n sine prestasjoner

74

Nettsamfunnsomdømme

  1. Forsåvidt enig. Vi kan ikke ha politi som tar loven i egne hender. Men noen rasshøl fortener det som kommer. Kjente voldsmenn som truer folk på livet må regne med og bli tatt tak i litt hardere enn "vanlige" folk.
  2. Fortjente vel all julingen han kunne få. Er nok ikke siste gang denne figuren kommer til og være i nyhetene.
  3. Seriøse aktører vil stå for leveringen av vinduer og materiell selv. Da noe av fortjenesten vil ligge der. Men bruk ihvertfall folk som du kjenner til, eller blir anbefalt av bekjente. Utrulig mange luringer der ute som ikke har peiling på hva de holder på med.
  4. For en løkpølse. Jeg pleier ikke le av sjuke folk, men gjør ett unntak for denne svindleren her. Kan han ikke bare henge en av disse magiske medaljongene han selger rundt halsen. Burde fikse helsa hans på 1-2-3. 😆 https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2024/01/12/195974814/durek-verrett-ber-folk-donere-organer-trenger-en-nyre
  5. Bruker Lano såpestykke hver dag, i dusjen. Flytende til vanlig håndvask.
  6. Skikkelig appetittelig den gammle møkkabellen. Diaper Don mer eller mindre driter på seg. Husk lyd. Se på trynet til kjerringa 🤣.
  7. https://www.europris.no/p-luktstoff-mot-katt-200-g-neudorff-189791
  8. Ruzzland blir ikke ett normalt land med det første, om noen gang i det hele tatt. https://tv.nrk.no/se?v=KOID20005723&autoplay=false
  9. Ingen grunn til og bli ufin. Har lest den ja. Forteller bare hva montøren fortalte meg.
  10. Sikker på det? Han som monterte min i sommer sa den trakk kanskje opp mot 550 w på det meste. (Panasonic Icebreaker 7.5) Han tok forøvrig strøm bra en kontakt som er rett under der pumpa skulle henges opp. Joda han var autorisert forhandler.
  11. Gipsplugger fungerer fint. Får kjøpt disse "overalt" https://www.biltema.no/bygg/festeelementer/skiveskruer/gipsanker-med-skrue-50-stk-2000017886?gclid=Cj0KCQjwvL-oBhCxARIsAHkOiu0Ndci2r-Lv1ja9g0NorZ5QIHpZld7jiZpsj-idz1kDT7NPBKsJiigaAvbyEALw_wcB
  12. Spongulv? Antageligvis feilmontering. Det skal limes på både over og undersiden av falsen på platene. Veldig mange som fortsatt ikke skjønner dette. Har det blitt montert som plattformgulv under regnvær hefter heller ikke limet så godt og knirk er ofte resultatet.
  13. Where The Wild Things Are. Må sees🙂. "Til Huttetuenes Land" på norsk https://youtu.be/uNJPSc_4RCI
  14. Jeg trenger ikke nevne alle som er nevnt allerede. Men kan legge på "Boys From Nowhere". Digger den låta🤟
  15. Skjønnet ikke hvordan det skulle skje. De hadde muligheten på 90 tallet, og kasta det bort.
×
×
  • Opprett ny...