Gå til innhold

Tranceformation

Medlemmer
  • Innlegg

    587
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tranceformation sine prestasjoner

44

Nettsamfunnsomdømme

  1. Som prosjektleder blir det en del arbeid på kveld, mye telefoner fra beboere og styremedlemmer utover arbeidstid også. Finnes det en stilling i bransjen hvor man kan jobbe med eiendom, men å slippe mesteparten av dialog med beboere etc? Litt kontakt er ok, men å kjenne at man får en roligere telefon? liker godt å jobbe med eiendom, men blir til tider litt utslitt av for mye kundekontakt, spesielt på ettermiddag og kveld når de er ferdig på jobb. Arbeidstiden til en prosjektleder blir ikke respektert bok dessverre, noe som fort går utover nærmeste familie.
  2. Spennende, takk for info. Vet du hva lønn som dette kan ligge på?
  3. Tusen takk for informativ tilbakemelding. Hvilken utdanning måtte jeg hatt for å jobbe i skole med min bakgrunn evt? Jeg syns at det kunne være kjekt å følge opp lærlinger, eller å jobbe med tilsyn. Hvilken type jobb har man om man skal jobbe som tilsynsmann i det offentlige? Tror ikke jeg vil jobbe som selger, jeg kunne heller tenkt meg noe mer "rolig" og mindre stressende.
  4. Jeg trenger tips til hva jeg kan jobbe som med min bakgrunn. Kom gjerne med tips innen bransjen, evt andre tips til arbeidsmuligheter i andre bransjer hvor jeg kan dra nytte med min erfaring. Jeg har mesterpapirer innen mur, takstmann for skade, og har jobbet som prosjektleder noen år. Jeg har også noe erfaring med HMS/SHA på byggeplass. Jeg jobber idag som prosjektleder på byggeplass, men kjenner at jeg kan være åpen for nye ting. Jeg vet ikke hva det kan være, så trenger innspill fra forumet.
  5. Har noen funnet ut mer om dette? Jeg hører ikke denne lyden når jeg er i besøk, kun hjemme. Lyden høres både dag og natt.
  6. Har nettopp sett ferdig MH-370 (Malaysia Airlines) på Netflix. Har dere tips til lignende dokumentarer?
  7. Joel Matip har tidligere blitt vurdert som en defensiv midtbanespiller da Liverpool hadde store skadeproblemer. Det må bli en kriseløsning..
  8. Det blir vanskelig å erstatte Fabinho, lurer på hvilke midtbanespillere de har i stallen ved sesongstart. Nå kan jo hele midtbaneleddet være solgt unna på kun 1 sommer. Thiago virker interessert i å returnere til Barcelona også. Det positive er at Stefan Bajcetic og Curtis Jones vil få mer spilletid denne sesongen. Er ikke imponert over hvilke spillere som linkes.. Klopp burde få hentet en spiller som Kimmich, Tchouameni eller Caicedo, som også har blitt linket tidligere, men det finnes også flere spennende navn. Ismael Bennacer, Bruno Guimarães, Stanislav Lobotka, Aleix Garcia, Martin Zubimendi.
  9. De syns det går fint å se med engelsk tale og tekst. Men liker veldig godt norsk tale også🙂
  10. Vi har sett de 2 nye Jumanji-filmene, de var gøy 🙂
  11. Har barn i alderen 9-15 år🙂 masse gode forslag her! Vi så Indiana Jones på kino, den likte barna godt! Forrige dagen så vi den nye Olsenbanden-filmen, den var helt ok🤷‍♂️
×
×
  • Opprett ny...