Jump to content

Tranceformation

Medlemmer
 • Content Count

  540
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gjerne ferdig løsning, men kan gjerne også være en hylleplate med litt skjulte hylleknekter
 2. Håkon Lorentzen er klar for nederlandske Helmond. Han selges fra Obos-klubben Åsane. – Det er en klubb som har vært på nedre halvdel på nivå to i Nederland, som nå har igangsatt en satsing for å komme seg opp. Det har jeg veldig lyst å være med på, sier Lorentzen.
 3. Hei. Jeg skal henge opp en hylle på badet, helst hvit, bredden kan være 65-70 cm, dybde maks 16 cm. Har dere link til gode tips? Helst 3 hyller over hverandre👌
 4. Kan du dele dette innlegget med Viaplay? De bør høre på sine kunder/evt de som ikke er kunder enda.
 5. Er det noen som har sett Resident Evil serien på Netflix? jeg har sett filmene, men ser at serien blir slaktet på Imdb 🤷‍♂️
 6. Genialt, jeg har lagt til alt dere anbefalte. Takker så mye😀
 7. Norge har mange spennende spillere ute i europeiske klubber nå. Kan bli et spennende landslag i flere år. Det var en stund Norge var langt nede, og laber interesse for norske spillere..hva har skjedd? Minner litt om det som skjedde med Belgia. Plutselig hadde Belgia masse stjernespillere!
 8. Hei. Da TV2 hadde rettighetene til premier league, så kunne man se hvert mål rett etter scoring i TV2s app. Dette var veldig enkelt og greit. Nå har Viaplay overtatt, har de noe lignende? Evt hvor er det enklest å se målene ?
 9. Jeg prøvde å Google det, men fant ikke noe særlig som kan hjelpe 😐
 10. Men hvordan kan jeg ordne dette inne i appen på min iPhone?
 11. Hei. Logoen i min outlook signatur vises ikke, når jeg sender fra Outlook-appen via min iPhone. Men logoen vises når jeg sender fra PC. Jeg har prøvd å lime inn hele signaturen med logo, men det står bare "image" der hvor logoen skal være. Jeg bruker Outlook-appen for iOS. Er det noen som har en lur løsning på hvordan jeg skal få logoen med i signaturen når jeg sender Mail?
 12. Hei. Takk for informasjon! Vi har vurdert å dra i juli/august mnd i ca 2024, og alder på barna er fra 8-15 år da. Kan nok tenke oss å bo rundt Orlando. Vi kan gjerne bo samme sted, og heller bruke leiebil, så kan vi finne en sentral base iforhold til Disneyland, Universal Studios, og annet gøy. Vet du om det er stor forskjell på parkene i LA og Orlando? I både pris og størrelse på parkene?
 13. Takk for mye god info! Vi har 4 barn i alderen 8-15 år, så det blir nok dyrt ja. Orlando høres fornuftig ut. Tanken var nok å reise i august 2024, men dersom det er fare for orkan etc, så er jo ikke det så lurt.
×
×
 • Create New...