Jump to content

Tranceformation

Medlemmer
 • Content Count

  416
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)
 1. Finnes det en app som viser streaming-nyheter fra TV2 Sumo, Viaplay, Netflix, Hbo etc? En app som viser en fin oversikt? Noe ala Justwatch.. evt om det finnes en felles app som samler alle i en app.?
 2. Vel tenker på at Owen slo til umiddelbart. Visste du forresten at Owen ønsket retur til Liverpool da han var i Real Madrid? Men Liverpool ønsket ikke å benytte seg av muligheten til å hente han hjem da, ei heller da han var ferdig i Newcastle.
 3. Ryktes at Liverpool er med i budkampen om Pepe fra Lille. Tror det kan være veldig smart å bruke penger på en stor fisk som er bra i angrep. Da kan Klopp rullere dersom det er skade på Firmino, Salah og Mane. Har også veldig troen på Brewster. Mulig vi kan få en slags ny Owen🙂
 4. Takk for tipset! Hvordan er prisnivået på kjøpesenteret kontra butikkene rundt i byen?
 5. Hva hvis de fulgte modellen til kjøp og salg av bolig. Her får de inn en takstmann og megler til å verdivurdere objektet, samt oppgi det som er verdt å merke seg av negative ting. F.eks kunne det i fotball kommet en objektiv legesjekk av spilleren, utført av en lege i regi av FIFA, også en slags fotballmegler som setter en slags verdi. Problemet er jo budrunden, klubbene har jo uendelig med penger, har ikke tenkt ut hvordan dette skal holdes innenfor rimelighetens grenser iforhold til utgangsverdien til spilleren 🤔
 6. Skjønner at det er mye penger i omløp, og at pengestrømmene blir høyere for hvert år. Men det er så drøyt at spillere er verdt over 1-2 milliarder nå. Leste et sted at Juventus lett tjener inn summen de brukte på å hente Ronaldo kun på draktsalg.
 7. Kupp i sammenheng med dagens astronomiske priser i fotball. Hva hvis City eller PSG kjøper han for Neymar-pris om noen år, da er det kupp. Men det skal sies at prisene i markedet nå er drøy!!
 8. Syns summene på overganger begynner å bli astronomisk høye nå. Det må jo ende opp med en slags inflasjon til slutt, ellers må FIFA lage et helt nytt genialt system med en slags pengeramme rundt overganger. Det er jo oss vanlige mennesker som må betale for dette, kanalene og klubbene skrur opp prisene i takt med overganger, premiepenger, sponsorinntekter, rettigheter osv. Hvor skal dette ende?
 9. Wow. Joao Felix til Atletico Madrid for 1,2 milliarder. Spennende å se om det er et kupp.
 10. Dersom Klopp ikke går for noen storsigneringer i sommer, så kan det fort bli Wilson som får en benkeplass nå som Sturridge er borte. Syns det er positivt, og det gir et godt signal til de yngre spillerne i akademiet om at det faktisk er mulig å spille seg inn i troppen via utlån osv. Kanskje Grujic kan bli en ny Fabinho om 2-3 år også 🤔 jeg håper Klopp kun kjøper spillere i de posisjoner som blir en solid forsterkning, og bruker spillere fra akademiet som "stallfyll" ⚽️✌️
 11. Hei. Finnes det en håndholdt kikkert man kan ta med seg på fjelltur som man kan zoome inn med? Lurer også på om noen har en anbefaling til en svært god kikkert som ikke er så dyr, slik at man føler man får mye for pengene. Maks 2000,-. Målet er å kunne se på både båter og fugler langt borte..
 12. Hei. Vi er et par som skal dra ned til Krakow i høst, og lurer på om noen kan anbefale et hotell som ligger sentralt til med tanke på spesielt shopping og evt julemarked i desember. Noen som har noen gode tips å komme med? Evt også beste måte å komme seg fra og til flyplassen?
 13. Har også tenkt på hvem man liksom kan kontakte for å få hjelp til å finne kilden. Hadde en og så på ventilasjonsanlegget vårt en stund tilbake, og forklarte denne durelyden vi hører om kvelden. Han sa at han kunne så vidt høre den, men at det ikke var noe å bry seg om, bruk noen ørepropper sa han. Lett for de å si når de ikke er berørt av dette hver eneste dag hele året/hele livet. Vil jo ikke bruke ørepropper i mitt eget hus! Ønsker jo veldig gjerne å bo i huset, liker plassen så godt også, men dette har blitt et realt problem. Prøver å ignorere lyden, men problemer er at jeg uansett hører den. Problemet er jo at lyden høres aller best når det er mer stille ute, som f.eks ved midnatt. Skal jeg få noen til å komme hit ved midnatt og finne ut støykilden? Evt hvem kan gjøre noe slikt? 🤔😑
×
×
 • Create New...