Jump to content

L/-R~

Medlemmer
 • Content Count

  1145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

318 :)

1 Follower

About L/-R~

 • Birthday 09/06/2002

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11769 profile views
 1. På ungdomsskolen fikk vi høre at vi kostet ca 100 000 per elev per år, og på VGS får skolen rundt 80 000 per elev per år så kanskje 125-150 skoleår da? Selvfølgelig masse usikre momenter og feilmarginer, men sier fortsatt noe..
 2. "Fra 1. april skulle egentlig nordmenn betale moms på nettvarer også under 350 kroner. Nå opplyser derimot Skatteetaten at momsgrensen består en stund til."(https://www.adressa.no/nyheter/innenriks/2020/03/05/Nordmenn-slipper-inntil-videre-moms-på-utenlandsk-netthandel-21261520.ece)
 3. Vi kjørte Kahoot i lunsjen, sosialt og gøy. Men ekstra viktig nå siden vi ikke ser hverandre.
 4. Samme jobb og situasjon her. Tida vil bli brukt til å lære nye felt osv, i tillegg til det du nevner. Går dog på VGS, så er ikke avhengig av inntekten men kjipt og se hvordan spesielt alt av flerkameraproduksjoner ryker for meg. Blir å se nye muligheter og hvordan jeg kan komme sterkere ut av det, samt finne flere inntektskilder å støtte meg på. Lykke til!
 5. Bruk Wordpress hvis du ikke vil bruke template og kode mye. Spørs selvfølgelig på hva slags funksjoner du ønsker deg.
 6. I vannet/regnet eller snøen?
 7. Whoops, gikk litt fort. Mente at Windows Defender holder, mens andre antivirius kan avinnstalleres.
 8. Søppelprogrammer er antivirus (Windows defender + common sense fungerer bra nok), medfølgende spill, og andre apper som gjør ditt og datt, som var innstallert fra før men som du ikke bruker. Deaktiver alt utenom f.eks. programmer som styrer hvilken kanal lyden skal sendes ut. Men prøv å google.
 9. Har du avinstallert alt av søppelprogrammer som følger med og deaktivert automatisk oppstart på programmer?
 10. Kan lønne seg og starte pcen på nytt, deaktivere strømsparing osv (aktivere maks ytelse) og ha færre faner og programmer oppe. Eventuelt kan du for eksempel oppgradere ram hvis du har 8gb eller mindre (selv om 8gb i de fleste tilfeller fungerer helt fint). Men også viktig at det er god tilgang på luft, så maskinen ikke må kjøre tregere for å ikke overopphete.
 11. L/-R~

  Abstrakt malekunst

  Hvis du ikke har sett den kan jeg uansett anbefale denne: https://tv.nrk.no/serie/folkeopplysningen/2019/KMTE50000319/avspiller
 12. Du har rett i det, men så har man heller ikke påkjørelsesrett, og ved tvil er det ikke riktig å bare kjøre på og satse på det beste.
×
×
 • Create New...