Jump to content

halaa

Medlemmer
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker alle for raskt svar:)
 2. Herlighet. Tusen takk. Trodde tenneren skal være hekta på enden av selve røret, men var bak røret. Har funnet og tatt den ut nå. Kjøper en ny en imorra, så får vi se om den er syndren.
 3. Det du nevner på første bilde er lysholderen og ikke tenner. Sees ganske godt på 2. og 3. bildet. Selve lysrøret er helt ny, kjøpte ny, satt den på plass også tok bildet. Som du ser på første bildet, tennes røret kun på endene og ikke hele lysrøret, med litt tokling og vridning så lyser hele røret.
 4. Hei. Har et lysrør på badet som lyser når den vil, ellers må jeg tokle og vri på den hver gan til den lyser. Det er ikke noe feil med selve røret, men noe annet som fungerer som tenner og lysrøret går inni, virker som om den er fast montert, altså ikke noe byttebart. Legger et par bilder, håper at noen kommer med veiledning og forslag. Den dingsen på bilde 3 med rød runding rund som er et eller annet feil med. Og den virker som er fast montert.
 5. Hei. Prøver å finne ET/innpress på noen stålfelger jeg har. Står kun (A345) et sted på felgen og tror ikke det er innpresset, ellers ingen info. noen sted på felgene. Fant denne https://www.youtube.com/watch?v=L19eoOX58R4 på you tube. Er denne en riktig måte å finne innpresset på en felg?
 6. Tja. Nå blir jeg litt usikker, er særlig redd vannplanning, har opplevd det et par ganger, det er fælt.
 7. Hei Har dere hatt noe erfaring med Nordexx sommerdekk? Trenger et sett med sommerdekk og funnet et godt tilbudt, men er ikke så kjent med disse dekkene. De er vel ikke det allers dårligste som finnes eller?
 8. Klart at det beste ville vært å hatt gips på taket, men mener du at lydbøyle med kun tak-ess ikke hjelper i det hele tatt? Selv om det dannes en slags spalte.
 9. Har tenkt på det samme nå, men tenkte å bruke kun tak-ess uten gips slik at det dannes en sekundærtak og spalte. Forhåpe at den spalten kan dempe lyden litt siden lyden ikke treffer den egentlige taket direkte. Med gips blir det både mye jobb og kostnader tenker jeg for at da må jeg enten sparkle eller skrue takplater over gips. Så forhåpe at lydbøyler, lekter og tak-ess funker. Skal selvfolgelig tette ordentlig rund lektene.
 10. Hei. Har laget en liten leilighet i kjelleren i sommer. Etter å ha leid den ut, så merker jeg nå at den er veldig dårlig lydisolert, veldig Irriterende. Det er bjelker i taket (20 eller 25 cm dybde) med isolasjon mellom bjelkene, laminat på gulvet oppe og takpanel/planker på taket fra før. I tillegg har skrud ny takplate/tak-ess over det gamle taket når jeg pusset det opp. Men fortsatt veldig dårlig med tanke på lydisolering. Kjelleren har god takhøyde 130 cm, så det er litt å gå på. Jeg tenker å lekte taket med 6-7 cm lekter, men isolere med kun 5 cm isolasjon slik at det lages en slags gap/mellomrom mellom det egentlige taket og det sekundær taket jeg skal lage. Ville det funke? Jeg tenker at hvis det er 1-2cm mellomrom mellom det egentlige taket og sekundærtak, så forplanter lyden seg i det gapet/mellomrommet isteden for å treffe taket direkt også komme opp. Noen ideer? Takker på forhånd
 11. Tja. Godt forslag det og, men hadde tenkt å prøve billige alternativer for å så om det funker eller ei, hvis ikke så må nesten til mesh systemet.
 12. Har en TP link AC1750 router med bredbånd 350 mgbs fra telenor. Boligen er så å si stor med en liten hybel i kjelleren. Routeren er plassert på den ene siden av huset i første etasje. Sliter med wifi i kjelleren som er på den andre siden av boligen. Det er kun tre stykker som bruker nette med vanlig surfing på YouTube og ellers vanlig nett surfing på sosiale media, ikke noe gaming og slikt.
 13. Hvilken type/merke Wifi forsterker round 1000 lapp kan dere som har erfaring med slikt, ville anbefalt?
 14. Hei Vet noen om det finnes noen måte å feste persienne på PVC (Aluminium) vinduer? Tenker på selve persienne holder som man pleier å feste/skrue på vanlig trevinduer. Jeg er redd å punktere vinduet hvis borer hul i det.
×
×
 • Create New...