Gå til innhold

halaa

Medlemmer
 • Innlegg

  342
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

halaa sine prestasjoner

5

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hei. Har en gammel peis med pipe og alt som fungerer helt greit. Men tenker på å omgjøre den til en innebygd peis. Er det mulig å få en innebygd peis inn i den pipa (bilde) på en eller anna vis uten at jeg er nød til å rive hele pipa? Den gamle peisen skal bort.
 2. Åsen type bil er det du har? En anna ting, ser at det ligger Tesla Y 2023 modell rund 560 tusen kr. på finn. Lurer på om det er den nye prisen etter priskutt? Eller hva kostet en tesla Y for et par måneder siden/før priskutt?
 3. Hva synes folk nå som Tesla har kutta prisen. Det kommer jo garantert til å påvirke prisen på brukte Teslaer særlig Y og S modellene synes jeg. Men jeg er mest spend om det kommer det til å påvirke prisen på f.eks. en brukt e-tron og. Hvis ikke, kommer flere til å gå helst til innkjøp av en Tesla enn e-tron tenker jeg selv. Har lyst å skaffe meg en brukt e-tron 55, men de er jo både dyrere og i tillegg har mindre rekkevide enn Tesla Y. Men jeg personlig synes at Tesla er ikke like finn som e-tron verken inn eller utvendig.
 4. halaa

  Huslån og renter

  Så det er rom for pruting da.
 5. halaa

  Huslån og renter

  Skjønner at det ikke skjer automatisk, men lurte på om det er slikt sånn generelt.
 6. halaa

  Huslån og renter

  Hei Er det sant at hvis en har betalt halvparten av huslånet, eller om verdien på et hus er dobbelt enn det man har lån på det samme huset, så skal man egentlig ha billigere rente. Hørte det fra noen, men vanskelig å tro det.
 7. Er det noen her med erfaring om hvordan det er å komme seg rundt i barcelona. Jeg lurer mest på om de har slik uke kort som kan brukes i all offentlig transport. Tenker det kan bli billigere enn å kjøpe enkelte billetter hver gang man ska fra A til B.
 8. Dumt spørsmål kanskje, men om den er kokset kan man jo se den, men hvordan vet man at den er defekt og må byttes? Svindyrt den der.
 9. Tja. Sett at noen renser den isteden for å bytte, funker det å rense den bare eller må den skiftes?
 10. Hei Får motor varsellampe på dashbordet. Diagnosen sier (husker ikke selve koden) men i forklaringen sto (exhaust gas recirculation insufficient) Hvilken komponent/del som har skyd her. Hva skal man begynne å bytte/gjøre noe med først? Bilener en passat 2006 1,9 TDI forresten.
 11. Tja. Tenkte å slippe å ha sparkel remse/bånd i overgangen for at det blir så mye ekstra jobb siden veggen er ferdig malt og skal ikke gjøres noe med. gapet er mellom 05-1cm stor, vet ikke om det regnes som stor gap eller.
 12. Overgangen mellom veg og tak (takhjørne).
 13. Har lagt sånn bunnfyllingsliste i overgangen mellom veg og tak også fylt gape med akryl. Tenkte å sparkle over for å slippe å bruke lister, altså listfrie tak hjørne.
 14. Hei vet noen om man kan sparkle over denne akryl type? Eller blir det helt feil, sprekker sparkel eller løsner.
 15. Tja. Leste eller prøvd å lese den tråden. Men der har dom gått så langt i dybden at en dumming som meg blir bare forvirret. Blir nok enten lekter med 30cm avstand eller lekter jeg med 40cm avstand og skrur platene på tvers.
×
×
 • Opprett ny...