Jump to content

Sindre Rudshaug

Medlemmer
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

127 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3122 profile views
 1. Hva heter produktet de heller langs trikkeskinner og i spor de freser opp i asfalt for å legge kabler, etc? Det ser ut som det fungerer langt bedre enn kaldasfalt. Takk
 2. Hva slags standard må man ha på pustevern mot type Coronavirus? Er en støvmaske fra Biltema bare falsk trygghet og dermed idioti eller har den en slags effekt? Standard kirurgimasker koster jo over 100,- for stykket, men man må kanskje betale for troverdig sikkerhet?
 3. Merket du at administrator Gavekort ble borte når du dokumenterte at HAN misforsto og at økonomi FAKTISK kommer inn under personopplysninger? " nevnte fysiske persons fysiske, fysiologiske, genetiske, psykiske, økonomiske, kulturelle eller sosiale identitet»" " Ingen integritet, bare følelser og så et standard forsvinningsnummer når ideene blir avslørt som følelser og vås.
 4. Brått har alle spillene på mobilen sin gjemt seg, men ingen andre apper er borte. Jeg kan søke på spillnavnene, og spillene er der, men de er ikke på "hovedsiden" man organiserer og ikke på "apper". Hvor er de?
 5. Eksisterer det noe forum for poker på nett? Denne tråden, dette forumet var tynne greier:-) Jeg ser etter spillere i Fredrikstad, har lyst å spille litt.
 6. Jeg synes dette høres selvmotsigende ut: "for dealeren og den første spilleren kan velge mellom enten å checke eller å satse (det er altså ingen tvungen innsats på flopp). På floppen er den minste mulige størrelsen på innsatsen den samme som big-blind. I eksempelet vårt er det altså kroner 2." Hvem kan checke og hvem må by 2 hvis fem stk spiller? Dealer, 2,3,4 og 5. https://no.pokerlistings.com/regler-og-oppsett-for-texas-holdem-stor-guide Preflop er 2 small og 3 big. Da begynner 4 å prate og 3 er den siste hvis det ikke er raise? Etter flop begynner plutselig 2 å prate? Samme etter Turn og river? Hvis to stk begge bruker en flush på bordet(fire ruter), høyeste kort i flushen er på bordet, er det split eller high card som avgjør?
 7. Jeg ønsker meg et rimelig viltkamera. Spesifikasjoner: Må kunne kobles til 12-volt ekstern batteri Må kunne ha SIM-kort og sende bilder via internett/4G Må kunne programmeres til å sende et bilde feks hver dag kl 12:00 Kvalitet på bilde er ikke primært, jeg skal overvåke snømengde og besøkende, ikke dyr.
 8. Sindre Rudshaug

  Word

  Hjelp. Av en eller annen grunn forsvant plutselig den stående underteksten og alle alternativene under: "File", "Home", "Inser", etc. Jeg ser emnene, men alt som alltid bare kan trykkes på forsvant. Nå må jeg trykke på feks "File" for å få dem opp, velge en ting og så inn i File igjen. Veldig tungvint. Hvordan får jeg tilbake de stående alternativene?
 9. Ta det som en 12 000-kroners lærepenge. Les kontrakten før du signerer eller betaler noe. Høres ut som en sjeldent ærlig bilselger. Alle kjente feil og mangler som IKKE står i kontrakten kan man henge seg opp i. Det er så mange svindlere der ute, hvis dette var første og siste gangen du var for kjapp og du lærte, så har du ikke blitt "lurt" for mer enn 12 000 av å ikke være nøye. Det er billig. Jeg har tapt langt mer enn det mine 48 år.
 10. Kjøpte meg to nye 100A fritidsbatterier på Bilextra, av den billigere sorten, og ladet dem opp med smartlader. Etter ca en ukes hvile er spenningen nå hhv 12,65 og 12,72. Jeg synes begge er lave og jeg synes forskjellen er for stor. Hva sier dere? Mvh Sindre
 11. Ekstremvær kommer og går i sykluser, uavhengig av CO2. Slik har det alltid vært. Bygger man i flomutsatte områder, ja så kan det bli flom da. Ikke så vanskelig å forestille seg at det kan bli flom hvis man bygger på bredden av en stor elv, men klart, hvis tomta var billig og vannet sto lavt da det var visning og forsikringsselskapene er idioter og tillater eller tar lav forsikring i veldig utsatte områder, ja så får alle som lider skylde seg selv. Vi vil se rask global nedkjøling de neste 5 år pga solaktiviteeten. CO2 er ikke engang en fjert.
 12. Hvilken snøscooter er det lettest å skifte belte på?
 13. Det er en menneskerett å kunne forsvare seg effektivt mot voldtektsforbrytere, mordere, kidnappere og ransmenn. Det betyr at du moralsk sett har retten til å eie og bære våpen. Jeg har ingen problemer med at venstrevridde ikke har våpen og dermed blir lett bytte for voldsmenn. Hvis ingen på venstresiden har våpen og alle på høyresiden har våpen, så blir det heller ingen gjentagelse av alle de sosialistiske folkemordene og overgrepene i det 20. århundre. Våpens primære rolle er å beskytte seg mot staten, som er langt farligere enn noen simpel voldsmann, når staten først bestemmer seg for at du er fienden.
 14. Kan jeg slippe gjennom samtaler fra et enkelt nummer og ingen andre, feks ved å skru av lyden, men at lyden aktiveres fra ETT spesifikt nummer?
×
×
 • Create New...