Jump to content

Sindre Rudshaug

Medlemmer
 • Content Count

  391
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3176 profile views
 1. Hvis jeg leser tabellen riktig, så hadde man i 1881 en kapasitet på 40 Wh/kg med eldgammel teknologi og idag har man en kapasitet på 205 Wh/kg med det nyeste nye(jeg har lest 280, men samma det). Utviklingen har altså ikke økt med mer enn en faktor på 5,125. Jeg synes ikke det er spesielt imponerende. Allerede i 1949 var de på 190 Wh/kg. Merkelige greier.
 2. Problemet er at man da også må spesifisere spenningen, ellers gir Ah ingen mening. Wattimer er jo produktet av strøm og spenning.
 3. Watt over en gitt tidsmengde, ikke delt på tiden? Men, meter pr sekund er jo m/s. Watt pr time er feil? 100 watt kontinuerlig pr time? Jeg skjønner ikke.
 4. Takk skal du ha, jeg prøvde å google, men skrev nok inn feil søkeord
 5. Det presise spørsmålet om batterikapasitet w/h ligger implisitt i teksten: "lagre", "kapasitet", selv om jeg var ignorant og ikke skrev /h. Jeg bare poengterte at du gjorde deg vrang og ikke har peiling på det jeg spurte om. Sånn er noen mennesker. Sånn er du.
 6. Ikke gjør deg vanskelig. Jeg burde skrevet 280w/h. Men jeg antar du ikke aner noe om det jeg spør om, bare måtte stikke innom og gjøre deg litt vrang:-)
 7. I dag kan vi lagre 280 watt pr kilo. Hva var kapasitet under krigen?
 8. Hva heter produktet de heller langs trikkeskinner og i spor de freser opp i asfalt for å legge kabler, etc? Det ser ut som det fungerer langt bedre enn kaldasfalt. Takk
 9. Hva slags standard må man ha på pustevern mot type Coronavirus? Er en støvmaske fra Biltema bare falsk trygghet og dermed idioti eller har den en slags effekt? Standard kirurgimasker koster jo over 100,- for stykket, men man må kanskje betale for troverdig sikkerhet?
 10. Merket du at administrator Gavekort ble borte når du dokumenterte at HAN misforsto og at økonomi FAKTISK kommer inn under personopplysninger? " nevnte fysiske persons fysiske, fysiologiske, genetiske, psykiske, økonomiske, kulturelle eller sosiale identitet»" " Ingen integritet, bare følelser og så et standard forsvinningsnummer når ideene blir avslørt som følelser og vås.
 11. Brått har alle spillene på mobilen sin gjemt seg, men ingen andre apper er borte. Jeg kan søke på spillnavnene, og spillene er der, men de er ikke på "hovedsiden" man organiserer og ikke på "apper". Hvor er de?
 12. Eksisterer det noe forum for poker på nett? Denne tråden, dette forumet var tynne greier:-) Jeg ser etter spillere i Fredrikstad, har lyst å spille litt.
 13. Jeg synes dette høres selvmotsigende ut: "for dealeren og den første spilleren kan velge mellom enten å checke eller å satse (det er altså ingen tvungen innsats på flopp). På floppen er den minste mulige størrelsen på innsatsen den samme som big-blind. I eksempelet vårt er det altså kroner 2." Hvem kan checke og hvem må by 2 hvis fem stk spiller? Dealer, 2,3,4 og 5. https://no.pokerlistings.com/regler-og-oppsett-for-texas-holdem-stor-guide Preflop er 2 small og 3 big. Da begynner 4 å prate og 3 er den siste hvis det ikke er raise? Etter flop begynner plutselig 2 å prate? Samme etter Turn og river? Hvis to stk begge bruker en flush på bordet(fire ruter), høyeste kort i flushen er på bordet, er det split eller high card som avgjør?
 14. Jeg ønsker meg et rimelig viltkamera. Spesifikasjoner: Må kunne kobles til 12-volt ekstern batteri Må kunne ha SIM-kort og sende bilder via internett/4G Må kunne programmeres til å sende et bilde feks hver dag kl 12:00 Kvalitet på bilde er ikke primært, jeg skal overvåke snømengde og besøkende, ikke dyr.
×
×
 • Create New...