Gå til innhold

vinterstum

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

vinterstum sine prestasjoner

17

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg kjøpte en demobrukt a770 fra komplett, fikk den vel for 3750 kr. For øyeblikket spiller jeg Death Stranding og har ikke merket noe til bugs. Kortet virker plettfritt til min bruk, har et toskjermsoppsett i 1440p. Kjører kun med driver installert, Arc control overlay var irriterende og uten reell funksjonalitet. Planlegger å spille SW squadrons i PCVR, men der hører jeg at arc ikke enda fungerer. Anbefaler å kontrollere på forhånd at spillene du skal spille ikke har problemer.
  2. Jeg ser ingen grunn til at det skal være reell mangel på disse kortene, GPU over 20k er en liten nisje uansett hvordan noen få hausser opp stemningen. Når det er sagt så ville jeg hvis jeg var butikk vært veldig forsiktig med hvor mange kort jeg selger så lenge jeg tilbyr åpent kjøp. Da ville jeg heller tatt inn et begrenset antall og ventet 60 dager for å finne ut hvor mange kort som faktisk ble solgt og ikke bare utlånt til scalpere og entusiaster som vil prøve 5 varianter før de bestemmer seg. Det er ikke lenger snakk om ubetydelige summer.
  3. Tror Arc 7x0 støtter AV1, hvis ikke Intel tuller med Europeiske priser så ser det ut til at den serien blir et helt greit valg. Pene er de også.
  4. Det vi ser nå med fallende fortjeneste på gpu mining er vel en naturlig konsekvens av "the merge" og at mye hashrate må finne nye hjem. Prisen på ETH er vel mer knyttet til markedet forøvrig og sikkert litt "buy the rumor, sell the news". Mer interessant og viktig for kryptomining med GPU er hva som skjer om noen uker når de største bølgene har gitt seg. Slik jeg ser det så er det kritisk at tilstrekkelig mange minere velger å mine selv om det er et tapsprosjekt (vs det å kjøpe coins direkte). Hvis hashraten på mindre coins faller for lavt så vil det svekke sikkerheten og muliggjøre 51% angrep. Dette kan føre til at flere coins velger å gjøre det samme som Ethereum og gå POS da det vil være eneste mulighet til å sikre nettverket. For egen del ønsker jeg slutten på GPU mining velkommen, men jeg har forståelse for at ikke alle ønsker det samme. Blir interessant å se hvor mange som vil mine for å sikre nettverkene selv om det går utover egen lommebok.
  5. Hehe, dessverre selger jeg ikke enda, proof of stake er fremdeles 1 måned unna, etter det forventer jeg fullstendig kollaps av gpu markedet. Da er planen å kjøpe noe brukt og selge det jeg har, regner ikke med å få noe mer enn noen hundrelapper tilbake, men vi får se.
  6. Jeg har et gtx1070 som fremdeles gjør jobben på 1920x1080. Men den prisen du skisserer er 1000 kr for høy etter min mening.
  7. Det har ingenting å si at kortene har vært brukt til mining, påstanden ble fremsatt etter 2018 kryptovinteren også, men det kom ingen flom av klager på miningkort som feilet etter at de ble satt i ordinær drift den gang. Det er selvsagt lurt å teste kort før man kjøper slik at man unngår kort med en defekt vifte eller kort med umiddelbart behov for repadding. Men dette er tilfelle for bruktkjøp fra alle kilder, ikke bare mining. Når etherum går POS og vi får det ordentlige fallet i gpu priser så ser vi nå konturene av en fullstendig kollaps. Det er utopisk å tro at en 3090 vil holde verdien sin bare fordi den ikke har en historie som miningkort. Ytelsen i spill og annen bruk vil være identisk og man har reklamasjonsrett til kortene ikke lenger er relevante.
×
×
  • Opprett ny...