Jump to content

kaldviking

Medlemmer
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

2474 profile views
 1. Du beviser nok en gang hvor håpløst forumet er på å hjelpe deg med dine problemer. /s
 2. Det har jeg ingen formening om. Har bare lekt meg med Android. Har du prøvd å søke det opp?
 3. Et lite tips er å hvitliste gmail-appen fra strømsparingslista på mobilen. Dette gjelder i grunn alle mail-apper som bruker push-varslinger.
 4. Nå begynner det å smake mere. Skjermdeling og voice-kanaler gir mening. Mulig jeg har begynt å bli gammel og tviholder på alt som er kjent og som jeg vet fungerer for meg. Jeg vet i alle fall at jeg hadde satt stor pris på om folk fortsatte å oppdatere varslingstråden, men skal allikevel sjekke ut denne Discorden.
 5. Som sagt, jeg liker ideen din, men for meg er det litt poengløst når man allerede kan opprette varsling på epost når noen legger ut et nytt innlegg. Vi får se. Hvis dette slår an så tar jeg del i det, men akkurat nå evner jeg ikke å se behovet
 6. Det var det jeg mente med at tanken din var meget god, men man kan jo allerede spørre om alle disse tingene i dette forumet. Hvorfor bytte plattform?
 7. Tanken din er meget god, men er det ikke akkurat dette vi bruker forumet til?
 8. Det er helt poengløst å lage en Discord-server for det formålet å varsle når man kan følge varslingstråden og få mail med det samme noen legger ut link til et skjermkort som er tilgjengelig. Hvis noen sliter med å få mailer eller ikke skjønner hvordan det fungerer, så send meg gjerne en PM, så skal jeg gi en innføring. Det er hverken vanskelig eller tidkrevende. Det er mer tidkrevende å poste både i varlingstråden og varsle på nytt på Discord. Det er også mer tidkrevende å måtte sjekke to steder(både mail og Discord). På den måten er det like greit å holde seg til et etablert system enn å finne opp hjulet på nytt fordi noen tror at de må henge rundt i nettleseren for å få varsling om kort.
 9. Man skulle gjerne tro og håpet på det, men da får vi flere tilfeller som MariusJS opplevde ved at de kansellerte 3070-ordren hans også 😛
 10. Jeg tar ikke Elkjøp i forsvar på noen måte, men tenkte å komme med et lite innstikk på akkurat dette med SMS og ordrer. I systemer jeg har jobbet med, har det vært betydelig enklere å lage funksjoner for å søke opp bestillinger og hente ut data basert på kriterier og så lage en fellestekst via et SMS-system som sendes ut til alle som er berørte. Selv om dataen enkelt kan hentes ut, er det ofte flere ulike systemer fra ulike leverandører som jobber sammen. Vi kaller det for et lappeteppe. Ulempen med slike systemer er at de kan funke fint sammen, helt til noe går galt. Når det går galt, så er det som regel en manuell jobb å rette opp i feilene. Det jeg mener å si er at det er trolig lite sannsynlig at Elkjøp har mulighet for å massekansellere ordre med sitt nåværende system, og at jobben derfor må gjøres manuelt med en og en ordre. Bookingsystemer er ofte like som bestillingssystemer, og fordi noen bedrifter er kjipe på pengebruken, så får vi slike lappetepper som i beste fall fungerer dårlig.
 11. Føyer meg til i rekken angående dette kortet. Fikk ordrebekreftelse kl 17:32 og melding på lørdags morgen om at det var en feil i systemet deres og at de derfor kom til å kansellere den. Ordren min står fortsatt inne som "reservert" og pengene er trukket fra kontoen gjennom vipps. Jeg var nokså seint ute med å legge inn bestillingen så det blir spennende å se om det dukker opp noe, eller om Elkjøp faktisk kansellerer ordren som de sa de skulle gjøre for snart en uke siden.
 12. Synes ikke det ser ille ut i det hele tatt (Bilde sakset fra Reddit).
 13. En utdanning er sjeldent bortkastet, og spesielt hvis det er noe du interesserer deg for. Hensikten med en utdanning er å gi deg basiskunnskaper om faget. Det er din oppgave å holde ferdighetene dine og kunnskapen om programvarene oppdaterte underveis i utdanningen og gjennom arbeidslivet. Du vil alltid være relevant for en stilling så lenge du følger med på det nye som skjer i bransjen og tilegner deg mer kunnskap underveis. NAV kan hjelpe deg hvis det er vanskelig å komme i gang eller du trenger spesielle tilpasninger. Universiteter og høyskoler har også plikt til å tilrettelegge hvis man har utfordringer. Nå vet jeg selvfølgelig ikke noe om din situasjon, men jeg sier dette på generelt grunnlag. Ikke gi opp før du har begynt!
×
×
 • Create New...