Gå til innhold

Sjørøver

Medlemmer
  • Innlegg

    3 648
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sjørøver sine prestasjoner

2,5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Aldri kikket på biler i den klassen, men id buzz frister jo litt.
  2. https://www.nrk.no/vestland/kjernekraft-for-forste-gong-meir-populaert-enn-vasskraft-1.16876021 Herregud så patetiske fornybar Norge fremstår.
  3. Etter noen måneder med barn i bil innser jeg at det er helt andre kvaliteter og funksjoner som teller nå, hva er de beste/viktigste tingene når du skal ha barn i bil? Glasstak har vært en favoritt her.
  4. Forslag til noen kule sykler jeg kan bygge om cafe racer for rundt 10k på finn?
  5. Om 80% er high impact, så Er det forsatt mye rom for satding på mindre prosjekter. Men etter å ha tenkt litt mer på det, så er det nok ikke MS sinn oppgave. De lærer nok opp vanvittige mengder med utviklere som igjen vil starte som indies eller jobbe med mindre prosjekter. De vil nok kjøpe opp IP ved behov.
  6. Har noen sagt det? Det tror jeg ikke. De må fortsatt utvikle nye IP.
  7. Jeg har en vei opp en bakke som er helt stabil etter femti år med traktor, men nullstoffet vaskes vekk når det blir styrtregn. Vannet får en del fart ned og har ikke noen plass å gjøre av seg før det renner ut i bunn. Vil duk hjelpe noe særlig her?
  8. Blir han da tidenes yngste?
  9. Fler hundretusen høres en smule overdrevet ut.
  10. Jeg har vurdert Rc390 for banekjøring, og det er vell tilnærmet samme motor? Hvordan er registeret på de?
  11. Hvordan er dette i det hele tatt mulig? Hvorfor solgte du?
  12. Ja, i retrospektiv. Men der og da så var det alltid mulig for de å hente seg inn igjen. Det var alltid masse snakk om hver eneste episode på jobb. Sto opp grytidlig hver morgen mens det gikk for å se episodene før jobb. Men etter den episoden ble det bare stilt. Ingen snakket om det mer. Husker det var flere som ikke så de siste par episodene før lenge etterpå.
×
×
  • Opprett ny...