Jump to content

Heiti

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Med tanke på at bare obligatoriske kurs han er på 15.550,- så tror jeg ikke det er så veldig sannsynlig. Blir fort 22-24k, og det er litt for mye penger akkurat nå. Jeg sendte noen mailer til Siv Jensen, etter ett års tid ble det tatt tak i tingene vi diskuterte. Ville kanskje sendt en mail til Dale, har snakka med han og han er kjempe trivelig. Kanskje NMCU kan svare? 🤔
 2. Satt og tenkte på at dette burde vært mulig. Søkte på google, og ble tatt her. Har ikke lest gjennom alt enda. Men for sakens skyld: Samboer ønsker fremkostmiddel på to hjul. Hun jobber så sykehus og sliter veldig med parkering, bruker gjerne 30min ekstra på dette per skift. Om hun hadde kjørt tohjuling hadde hun altså spart mye tid. Om hun kjører moped på hun stoppe så mye å vente at vinninga går opp i spinninga. Hadde hun hatt fått A1 til en rimelig penge, hadde hun kjørt scooter store deler av året. Ser ikke hvordan noen kan mene dette er negativt? En mindre bil på veien. Har selv tunglappen og kjører så lenge det er over 6 grader.
 3. Fornøyd med det? Leste igjennom litt, og hadde tenkt og komme med dette forslaget: https://www.ntnu.no/studier/mtbio/videre-studier Så ikke hvor gammel tråden var før jeg sjekka siste innlegg. 💩
 4. Det var vell dette de prøvde seg på, men ikke fikk til med Diablo 4. Mener på det het project Hades, finnes litt info om det.
 5. Tar ikke det på stående fot akkurat nå, da jeg ikke er hjemme. Men ta en titt her: https://www.nexusmods.com/witcher3?tab=popular+(all+time)
 6. Jeg spilte akkurat igjennom Witcher 2 og 3. Har spilt alle på release før. Du klarer deg fint uten W1. Men W2 har en del bra historie og bygger opp en del karakterer du treffer senere. Jeg lasta ned noen mods til W3, det kan anbefales.
 7. Ønsker du kommunisme? Hvor alle skal bo i brakkerigger i et bysenter? Hvor er du fra? Jeg bor selv godt utenfor sentrum, av den enkle grunn at jeg ønsker frihet og fred rundt meg. Jeg kan sette fra meg ting utenfor uten at noen stjeler det. Er dette den overdådige luksusen du snakker om? Jeg synes det er useriøst av deg å snakke slik. Hva er problemet med en elbil som hverken forurenser eller lager støy?
 8. Synes dette innlegget var et friskt pust i debatten. Er en ingeniør som er forfatter https://www.itromso.no/meninger/debatt/2013/11/30/Klimaendringer-i-historisk-perspektiv-8714633.ece?fbclid=IwAR0Y56uP9uq_2xFjliL2CigNaYa1uSIpiys8wEXnAm5G_2k-3YFMusR4MD0
 9. Når du skriver det sånn, frister det faktisk å flytte til USA. Land of the dumb and free.
 10. Noen som har lagd hackintosh med Ryzen? Madammen nekter å bruke Windows, jeg nekter å kjøpe epleprodukter.
 11. Finnes det noen alternativer til Tek.no og itavisen.no, som er norske? Om ikke, hvilke utenlandske sider bruker dere? Liker dårlig trenden med at alle tech relaterte nyhetsformidlere skal skrive om elbil. De har som regel ikke peiling.
 12. Jeg har bestilt bilen. Jeg vil ha en pickup med mye effekt. Denne har mye effekt, og er også billig å kjøre. Er ikke veldig begeistret for det vi har sett av interiør, men skal stå i det.
×
×
 • Create New...