Jump to content

Heiti

Medlemmer
 • Content Count

  523
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

283 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er jeg ikke helt enig i. Kjøpegruppen for M3/M4 er relativt unge folk. Jeg har fulgt med på markedet det og det er ganske få over 40 som eier disse bilene. De fleste rykker opp til Porsche når de blir litt eldre, og de går det veldig bra med vil jeg påstå. For meg blir det når G12 kom. Det meste før der har vært ganske bra.
 2. Heiti

  Vita lønn

  Når du er 16 år så er vell det ganske greit, men på den lavere siden av skalaen. Får du noen andre tillegg?
 3. Kjøpte de ikke mini for å kunne lage den typen biler..? Jeg kunne absolutt kjøpt en mini med de egenskapene, men ikke en bmw. Om 5 år tror jeg bmw lager en eneste bil jeg kunne tenkt meg. Per dags dato er 5-serien, 2-serie coupe, 8-serie og x3 aktuelle biler, fordi de har "gammelt" designspråk. Jeg har tidligere spørt etter råd til neste bil i denne tråden, og mye av grunnen er fordi det ikke finnes noen bmw jeg har virkelig lyst på. Trist.
 4. Hadde de kopiert formelen til Master Chief Collection så hadde jeg faktisk kjøpt Switch tvert. Betale en sum for og få en samling Zelda spill ferdig oppusset. Eller Starfox McCloud spillene. Ser de har gjort et forsøk på det med Mario, men kunne fint lagt til et par spill når det er priset så dyrt. https://www.nintendo.com/games/detail/super-mario-3d-all-stars-switch/ Men nå synes jeg i utgangspunktet at det er en uting at de pusser opp så mange gamle spill, selv om de er gode. De burde heller bygge nye spill og nye IPer.
 5. Dere som er gamle og grå, er dette noe å se frem til?
 6. Det ser nok ut som jeg står over for denne gang. Satser på de porter over flere klassikere i løpet av året.
 7. Jeg har vurdert å kjøpe meg en switch før sommeren. Men er litt usikker på at det finnes nok spill som interesserer meg. Zelda er somregel alltid dull klaff. Men Mario er sånn midt på tre og Pokémon interesserer meg ikke noe særlig med mindre de endrer formelen drastisk. Spill som kan spilles på pc, spilles på pc. Heller ikke veldig fan av indie spill, men liker somregel de som blir utrolig populære. Hvilke spill sitter jeg igjen med da?
 8. Moren min så de første sesongene av game of thrones uten at de ble noe dårligere av det. Så et par episoder med gangs of London, men lurer på om det faktisk ble litt for brutalt. Noen andre som deler den tanken?
 9. Gode skuespillere. Tar en del uforventende vendinger, det liker jeg. Tempoet er til tider ganske lavt, så jeg det passer fint til å koble litt av. Har også inntrykk av at det skildrer tidsepoken ganske realistisk, utenat jeg er historiker. Serien har akkurat nok kjærlighet og den type ting til at samboer vil se serien med meg også.
 10. Poldark, ligger hos NRK, anbefales som letter underholdning. Er bare kommet til sesong 2 av 5, men har ikke hatt noen direkte svake episoder enda.
 11. Jeg ville valgt Trondheim om jeg hadde vært student igjen.
 12. Fremtiden er snart. Tror en hel verden deler den oppfatningen. Det ble kansellert etter sesong 2. Tror de blåste hele budsjettet på ny skuespiller, uten at det lønte seg. Tror ikke det var så lurt, for da mista du alt som gjorde sesong 1 bra.
 13. Du har ikke vurdert å diskutere det med han i stedet for fremmede på nettet? Hinting er vell sjeldent lurt når du kan si det direkte.
 14. Sikt varmluft direkte på Bunnpanna, evt kjøp DEFA.
×
×
 • Create New...