Jump to content

Daywalker

Medlemmer
 • Content Count

  336
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå har jeg sjekket BBK 2022 modell (Ny modell vil premiere smart bruk av strømnettet | BKK Nett) opp mot det jeg har i dag og dette var skuffende. Tydelig at det kun er melking de er ute etter. I dag har jeg fast beløp på 2050,- pr år. Med LAVESTE trinn (0-5kW) på den nye modellen ØKER fast beløpet til 2100,- pr år. (5-10kW blir 3480,-) Energi-ledd jeg har i dag er 42,613 øre/kWh. Med den nye modellen vil energi kost april-desember på dagtid ØKE til 43,01 øre/kWh. Riktig nok er det 10 øre/kWh billigere om natten, men hoved forbruket blir altså DYRERE. Dette kan bare gå en vei: Høyere inntekt til nettselskapene.🙈
 2. Høres ut som en dårlig deal. Vi er tilknyttet BKK sitt fjernvarme anlegg i Bergen, og her følger energi prisen markedspris på strøm, med tak på 59øre/kWh. I tillegg kommer overføring på 33,73øre/kWh og fastbeløp på 3520,-
 3. Ja det pleier som regel å være omvendt og alle andre tar feil. Hvilken biler er det tesla har sluttet å produsere nå da?
 4. Nå er det vel ikke Musk som skal plukke den ned, men Munroe😎. Blir spennende.
 5. M3 bruker latterlig lite energi i forhold til P85. Har bare småkjørt og lekt med bilen nå første uken og snittforbruket på de første 500km er 138wh/km. (Mye AC pga varme) Regner med det er null problem å komme ned på 120 tallet på langtur.
 6. Byttet akkurat en Model S P85 (2014) i en ny M3 LR. Har som deg ikke behov for barnevogn i det daglige og slik jeg ser det er bagasjerommet stort nok. Skal jeg absolutt ha en vaskemaskin kan jeg 1: Bestille på nett å få levert på døren, 2: Bruke hengerfeste. Må si det har skjedd MYE med tesla på 7 år. M3 er en fantastisk bil å kjøre på alle måter. Gleder meg til 5000km på veien i sommer.
 7. Betyr vel at alle LR nå kommer med det nye 82kwh Panasonic batteriet som performance har i stedet for det gamle 79kwh eller LG batteriet.
 8. I tillegg har den muligens raskere hurtig-lading. https://electrek.co/2020/11/03/tesla-tsla-new-battery-cells-panasonic-faster-charging-capacity/ Blir spennende å se tester av dette i praksis.
 9. Var vel det som var poenget med videoen også. For å vise hvor latterlig dårlig GM SC egentlig er.
 10. Ja, alle 18650 cellene som lages er selvfølgelig helt like. Akkurat som alle drikkevarer som kommer i 0.5 liters bokser er lik.
 11. Nevnes nok ikke med ett ord. Mer viktig å vise at TSLA gikk ned idag i andre tråder her på forumet.
 12. Selvsagt. Ser bare ikke hvorfor du på død og liv må vri på alt. Er bare du som klarer å få en HVIS til å bli en LOVNAD, får deretter å kritisere. Makan. Derav suppekoking.
 13. Dette må være norgesrekord i suppekoking på spiker! Kan du forklare hva du ikke forstår med "IF" og "COULD",så kan vi kanskje hjelpe deg. Du fordrer det meste på en måte som ingen andre med lese og skrive ferdigheter gjør. Hadde satt pris på om du kunne avstått fra å kommentere når det er helt tydelig at du kun er her for å spre edder og galle om alt som skrives om Tesla uansett hvor positivt eller negativt det er.?
×
×
 • Create New...