Jump to content

Daywalker

Medlemmer
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. M3 bruker latterlig lite energi i forhold til P85. Har bare småkjørt og lekt med bilen nå første uken og snittforbruket på de første 500km er 138wh/km. (Mye AC pga varme) Regner med det er null problem å komme ned på 120 tallet på langtur.
 2. Byttet akkurat en Model S P85 (2014) i en ny M3 LR. Har som deg ikke behov for barnevogn i det daglige og slik jeg ser det er bagasjerommet stort nok. Skal jeg absolutt ha en vaskemaskin kan jeg 1: Bestille på nett å få levert på døren, 2: Bruke hengerfeste. Må si det har skjedd MYE med tesla på 7 år. M3 er en fantastisk bil å kjøre på alle måter. Gleder meg til 5000km på veien i sommer.
 3. Betyr vel at alle LR nå kommer med det nye 82kwh Panasonic batteriet som performance har i stedet for det gamle 79kwh eller LG batteriet.
 4. I tillegg har den muligens raskere hurtig-lading. https://electrek.co/2020/11/03/tesla-tsla-new-battery-cells-panasonic-faster-charging-capacity/ Blir spennende å se tester av dette i praksis.
 5. Var vel det som var poenget med videoen også. For å vise hvor latterlig dårlig GM SC egentlig er.
 6. Ja, alle 18650 cellene som lages er selvfølgelig helt like. Akkurat som alle drikkevarer som kommer i 0.5 liters bokser er lik.
 7. Nevnes nok ikke med ett ord. Mer viktig å vise at TSLA gikk ned idag i andre tråder her på forumet.
 8. Selvsagt. Ser bare ikke hvorfor du på død og liv må vri på alt. Er bare du som klarer å få en HVIS til å bli en LOVNAD, får deretter å kritisere. Makan. Derav suppekoking.
 9. Dette må være norgesrekord i suppekoking på spiker! Kan du forklare hva du ikke forstår med "IF" og "COULD",så kan vi kanskje hjelpe deg. Du fordrer det meste på en måte som ingen andre med lese og skrive ferdigheter gjør. Hadde satt pris på om du kunne avstått fra å kommentere når det er helt tydelig at du kun er her for å spre edder og galle om alt som skrives om Tesla uansett hvor positivt eller negativt det er.?
 10. Tenker prisen bør gå til deg for tidenes svar. At du klarer å svare 2 A4 sider med svada uten og svare på spørsmålet som blir stilt, er helt fantastisk. Ingen som sier at en stasjon til 5 biler koster 20mill. Derimot får du stilt ett direkte spørsmål om det stemmer. Du får også spørsmål om hva det koster for den største stasjonen pr idag. Er bedre om du svarer på det du blir spurt om en å prøve å drukne spørsmålet med svada.
 11. "off topic. Denne posten kunne vært skrevet i de fleste trådene som handler om elbil" All respekt til deg Espen som bruker tid å svare personer som kun koker suppe på spiker for å lage poeng som egentlig bare er tull og tøys. At alt som forklares, alltid avvises (og/eller ignoreres) så bastant, uansett hvem som svarer, gjør at all troverdighet er borte for lenge siden.
 12. Må si det er både underlig og komisk at du gjentatte ganger tar deg tid til å nevne en person du angivelig ikke bryr deg om.
×
×
 • Create New...