Jump to content

forglemmegei

Medlemmer
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

8240 profile views
 1. Jeg brytet vikeplikten. Ingen personer eller biler som er skadet, men feil er feil. Skolebussen måtte stoppe og vente på meg, i tillegg så masse elever hele situasjonen. Stor skam med andre ord i tillegg til fare å få bot. Hvor stor sjansen er at jeg får bot, hvor stor boten er for sånne typer feil og er det mulig å finne ut på, for eksempel, internett om det var noen som anmeldte meg? Uff, jeg er ikke egnet til å kjøre bil! Beklager, det er dumt å spørre dere om det her, men jeg er bare stresset. Også i hvor lang tid kan folk anmelde meg? I løpet av dagen? Uke? Måned? Eller er det ubegrenset? Har aldri fått noe straff, så vet overhodet ikke hvordan det fungerer.
 2. Nei. Det gikk bare bra. Jeg tror de skjønte hvor jeg skulle på grunn av plasseringen min.
 3. Jeg skulle svinge i krysset, plasserte bilen riktig men ved et uhell slått på blinklys på feil side. Nå sitter jeg og gjetter om jeg vil få bot eller ikke om de som var bak anmelder meg...
 4. Ja, det lurer jeg også litt på hvordan skal det løses problemet med psykiatriske tilfeller? Det er sikkert mange av dem blant de som opplevde krig. Og etter min erfaring er helsevesen her i Norge ikke beregnet for å hjelpe mange. Blir litt skeptisk når man skal vente på spesialister i flere måneder... Skal de gå og slite med psyken i flere måneder og kanskje drepe og voldta noen før de får hjelp fra legen? Eller skal de prioriteres framfor alle andre?
 5. Dere kan kalle meg for hva dere vil men jeg har et ubehagelig spørsmål. Kanskje jeg skulle ikke spørre om det I akkurat denne tråden. For noen dager siden var jeg i svømmebasseng og traff noen asylsøkere der. Så jeg lurer på hvor trygt er det å gå i basseng sammen med dem med tanke på at mange av dem har syfilis, tuberkulose og andre smittsomme sykdommer? Hvor trygge norske bassenger er generelt? Hvor godt kontrolleres helsen til asylsøkerne?
 6. og hva hvis man ikke består? Hvordan ser du på konsekvensene?
 7. http://www.dagbladet.no/2015/09/08/nyheter/utenriks/is/flyktningekrisa/syria/41004018/
 8. Og? Hva jeg skal si? Bare drøm videre. Ja til muslimske ghettoer i Norge!
 9. Hvordan tenker du å integrere dem i norsk samfunn om det blir for mye av dem? Tyskland er nok mer tett befolket, så det er ikke så lett å få distrikter hvor flyktninger vil være i flertall. I Norge er det veldig lett å gjøre. Hva vil du gjøre hvis dette skjer. Jeg synes du ser litt idealistisk på tingene.Vet ikke. Men det virker fantasiløst. Nå har ikke jeg en spesielll mening om hvor mange som skal inn i landet, det viktige er å forsøke gjøre det gangbart for dem å være der de hører hjemme. Men: Mer menneske til befolkningen som kan bidra, er interessant nok. Det jeg etterlyser, er mer kreativt focus mot det å benytte distrikter. Ikke minst Nor norge og andre steder der Nordmenn fraflytter. Det behøver ikke være så mange nordmann, bare litt lærere og rettledere. ellers behøver de vel ikke "intergrere" så veldig, bare de er med å få localsammfunner i sving. De kan sikkert mye bondearbeid, fiskeri og alt mulig sånt. Send dem til slike steder, og gi de ganske frie tøyler om hvordan de vil ha det. Tvilsomme tendenser slås selvsagt ned på. De må jo være fornøyd med det? Hvis de ikke vil og "må" bare være i Oslo og byer, for å hype seg og gå på NAV og komme til "himmelen" kan de sendes tilbake.
 10. Dette med å hjelpe i nærområdene har blitt diskutert opp og ned i mente 100 ganger. Det er bare til å bla tilbake i tråden Når det er 100+ sider så er dette vanskelig.
 11. Hvordan tenker du å integrere dem i norsk samfunn om det blir for mye av dem? Tyskland er nok mer tett befolket, så det er ikke så lett å få distrikter hvor flyktninger vil være i flertall. I Norge er det veldig lett å gjøre. Hva vil du gjøre hvis dette skjer.
 12. To dumme spørsmål til. 1) Hvorfor de fleste av disse flyktninger kom plutselig, som om noen har gitt ordre om det? 2) Hvorfor de fleste flyktninger er menn mellom 20 og 40 år? Jeg tror det er på tide å våkne opp, folkens, og slutte å være naive. Beklager, hvis jeg fornærmet noen. Til dem som snakker dårlig om Ungarn https://www.youtube.com/watch?v=X2rmA9A7CEM http://kniga-bukv.livejournal.com/165266.htmlhar er det bilder hvordan det er i Ungarn etter flyktninger. Blant annet bortkastet mat -kaster sultne folk mat? - og andre ting de har fått som hjelp fra de snille europeere.
 13. Er det grunn til å tro at det er noe annet enn propaganda? Tror at det er ikke lenge til at vi finner ut, hva er det egentlig. Bare vent, som sagt i artikkelen geita refererer til.
 14. Brukere fra et annet forum påstår at det var noen om det i Sunday Express på søndagen. Jeg så jo også i norsk Internett noe om det. I uansett hvor mange av de er her, hvordan kan de egentlig lokaliseres? Er det mulig?
×
×
 • Create New...