Gå til innhold

meg0709

Medlemmer
  • Innlegg

    3 646
  • Ble med

Hjelpsomme svar

  1. meg0709's innlegg in [Løst] Bør jeg bytte hovedkort eller kabinett? ble markert som svaret   
    Du kan jo begynne med oppdatering av bios og drivere på alt, eventuelt windows reinstall, det kan være andre ting en hk som antageligvis kan kødde det til, men det er vel ikke akkurat mest moderne hket så ett bytte med tilhørende cpu kan jo også gi deg mer ytelse så klart.
    Personlig har jeg ingen negative opplevelser med MSI i de senere år som jeg har vært borti MSI, dette kunne jo strengt tatt skjedd på hvilket som helst hk.
     
    Du kan jo også prøve å koble av alle ledninger som ikke er nødvendig for å starte maskina også koble til en etter en inntil du støter på problemer, det samme gjelder også komponenter inne i maskina.
    Ta ut hk å legge det på bordet eller en pappeske å prøv å start maskina da.
    PSU, CPU, RAM og skjermkort+disker kan jo alle være med på å gi problemer som ikke nødvendigvis er logiske, ustabil strømtilførsel er jo heller ikke gunstig for en pc, slike ting kan jo over tid drepe komponenter, det samme kan jo statisk elektrisitet gjøre over tid om man er uforsiktig når man bygger maskina.
  2. meg0709's innlegg in Kan jeg bruke denne PSUen og dette toweret? ble markert som svaret   
    Du skal bruke EPS12V ledningen, PCI Express er til skjermkort.
     
    Og det er for det meste plug and play, det meste passer bare en vei osv og nei, det er ikke mye du skal behøve å gjøre i biosen for å installere/bruke maskina, det er lite grann som å forandre på boot rekkefølgen før/etter du har installert windows, sjekke at alt kjører på de hastighetene det skal osv.
    Bare ta deg god tid, ikke stress, om du bruker 12 timer+ på å sette den sammen, who cares også fins det mye filmer/guider på youtube eller internet generelt om hvordan du gjør det, hvis ikke så er du jo nå på ett forum hvor du også kan spørre om det er noe.
    Det fins en god del hjelp i å faktisk lese manualen til hovedkortet også.
  3. meg0709's innlegg in Rundkjøring ''kollisjon'' ble markert som svaret   
    Ligger man innerst, skal man enten holde seg der til man er ute, eller fortsette til venstre eller vike for de som kommer ytterst, tok neppe feil, men ok.
    Dessuten så bekrefter jo TS at begge kom ifra samme retning som jeg mistenkte, er nesten bare da denne feilen skjer når det er bare en kjørefil/felt ut av rundkjøringen, så tegningen din var feil, ikke det jeg sa.
     
    Hadde det vært slik tegningen din var, med bare ett felt inn/ut av rundkjøringen og hu dama kom ifra en anna retning så er det jo TS som ikke har overholdt vikeplikten, men han har gjort alt riktig og hun feil.
    Man skal alltid vike for de som er i rundkjøringen først og de som bryter vikeplikts linja først har forkjørs rett.
×
×
  • Opprett ny...