Gå til innhold

Exmic

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Exmic sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg startet slutten i august med 0 erfaring og med en bachelor. Signerte kontrakten 5 måneder før august og da ble vi enige om 480k i året og midt i sommeren fikk jeg lønna opp med 530k uten at jeg gjorde noe. Også var det lønnsamtaler i september og det var ikke forventet at nyansatte skulle gå noe høyere lønn, men tydeligvis fikk alle sammen inkludert nyansatte høyere lønn også. Så nå har jeg lønn på 560k uten å ha sagt noe, virker som om de konkurrerer lønna med andre bedrifter eller om det skulle være inflasjon.
  2. Sektor: Privat Stilling: Nyutdannet Cyber security Erfaring: 0 år Alder: 22 Utdanning: Bachelor Goder: Tlf og forsikring Lønn: 560 Startet nå nylig hos en av big 4 (pwc, deloitte, ey og kpmg), startet i cyber avdeling (teknisk rolle) fikk en startlønn på 480k også nå i 1 november oppdaterte de lønna til 560k. Usikker på hvorfor de valgte å gi høyere lønn til alle associate, men kan ha vært på grunn av inflasjon eller om de andre big4 har økt startlønna.
  3. Stillingstittel: Pentester (Associate hos en av de fire store) Erfaring: 0 år Utdanning: Datasikkerhet bachelor Årsinntekt: 250,-/t , 480 000 i året. Goder: Telefon Sted: Oslo Alder: 22 Prøvde å forhandle lønn, men fikk beskjed om at det var standard lønn for alle nyutdannende personer :/
×
×
  • Opprett ny...