Jump to content

Nemesis90

Medlemmer
 • Content Count

  1024
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

7448 profile views
 1. Hei! Skal oppgradere mobiltelefon fra min P20 Pro som jeg nå har hatt i litt over 2 år og vært ekstremt fornøyd med. Som jeg kjenner til, så er det noe usikkerhet rundt dette med fremtidig sikkerhetsoppdateringer og nye Android versjoner på Huawei. Hva jeg legger ekstra vekt på er: - Skjerm - Batteritid - Kamera (ikke selfie kamera) - Intern lagringsplass - Størrelse og vekt Står per nå mellom: Huawei P30 Pro, får denne via jobb for 6800,- inkl moms. Oneplus 8 Pro, får denne via jobb for 11 000,- inkl moms. Og en eventuell joker er One Plus Nord. Hva ville DU valgt? Jeg heller mot P30 Pro pga prisdifferansen er såpass stor, men vil gjerne høre deres for og imot.
 2. Nemesis90

  Parkeringsbot

  Det har du helt rett i! Men jeg stusset over at det ikke er hengt opp noe form for skilt for at det ikke er lov å stå der sånn generelt, enten i eller utenom skolen sine åpningstider. Det er svært begrenset med P-plasser tilknyttet marka og jeg synes dette er i overkant firkantet av Oslo kommune, hadde forstått det om det var et privat P-selskap, da de gjør som de vil.. Veien du referer til med bilde er også en del lenger ned og ikke samme veinavn, så dette er vel på kanten til dårlig skilting eller? Hatt lappen i over 10 år og aldri tenkt over dette egentlig, men der ser du! Men ser vel at her kommer jeg ingen vei med noe klage og må bare betale bota. Takk for oppklaring!
 3. Nemesis90

  Parkeringsbot

  Hei! Idag etter å ha gått en tur i nærområdet så oppdaget jeg en gul lapp på bilen, en P-bot på 900 kr fra Oslo bymiljøetaten. Det jeg stusser over er at det er merket med (hvit P i blå firkant) med undertekst parkering forbudt skilt over 48 timer. Så slik jeg tolker det så kan jeg stå her opptil 48 timer? I boten står det "Skilt 376 - soneparkering med parkingsforbud" Men om jeg søker på skilting på nett, så tilsier dette P skiltet med undertekst, skilt nr 552/834 "parkering med underskilt" Jeg gikk over hele området, og det er ingen flere skilter en Skolens informasjonskilt og dette P Skiltet med underskilt "P forbudt over 48 timer" dette står plassert 3 steder på en veldig liten P-plass. Bilen min sto parkert midt i mellom de 2 hvite bilene. Det er en oppmerking i form av en steinkant langs veien og alle bilene her hadde fått gul lapp. Det rare var at bilene som sto på skolens område hvor det ikke er merket med noe som helst (rød tesla mm), ikke har fått bot. Disse står i mine øyne parkert ett sted en ikke bør sette bilen sin, rett ved siden av noen basketkurver mm. Bør jeg klage her? Bemerker meg ihvertfall at jeg har fått en bot for et soneskilt som ikke finnes noe sted på plassen eller langs veien inn mot skolen.
×
×
 • Create New...