Gå til innhold

Drunkenvalley

Medlemmer
  • Innlegg

    5 714
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Hjelpsomme svar

  1. Drunkenvalley's innlegg in Hjelp til å bygge en gaming pc/ 8k pris. ble markert som svaret   
    GTX 970 yter en god del bedre enn GTX 960, men er også et stort prishopp. Det er også litt jalla for min del å kjøre på med skjermkort til 3-3.5 høvdinger mens du kjører den billigste strømforsyningen en fant.
     
    Med 9 høvdinger som budsjett har jeg revidert ting. Jeg tenker noe ala https://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1643891&su=7AF95976-A9E1-4E94-94DF-AD55AF796162
     
    Lista jeg har hamret sammen nå består av forrige generasjons prosessor, men ettersom jeg ikke hadde skammet meg over å spille med en prosessor fra ~5 år tilbake bryr jeg meg lite. Det viktige er at 4690k+Z97+DDR3 er betydelig billigere kombinasjon enn 6600k+Z170+DDR4 og yter sammenlignbart, og kan overklokkes. TS sier han ikke vil overklokke, men det er mye å hente i en god prosessor, så jeg ville endret den visa, i hvertfall over et par års tid. Ikke nød for hast, men fint å ha.
     
    Videre er jeg mer fokusert på en generelt god build. Det går for min del ann å ofre litt kraft for at en har et system med nevneverdig bedre strømforsyning. (Jeg ville valgt 750w versjonen, men ikke på lager per nå. Om TS vil vente litt kan han plukke den med seg i stedet for +50 kr.) Den er også modulær, så blir en del enklere for en nybegynner å holde orden i kassa. Kassa er også ganske god og burde være brukervennlig hvis Corsair er i det hele tatt så flinke som de har pleid å være.
     
    I min mening er altså lista på et punkt hvor det som er å oppgradere er det som er enkelt å oppgradere. Ny CPU kjøler for eksempel, eller mer minne, nytt skjermkort eller lagringsplass.
  2. Drunkenvalley's innlegg in Hvordan søke stipend? UIT ble markert som svaret   
    Stipend og lån kan du vanligvis få inntil veldig sent på året det jeg husker, så skal ikke være noe problem.
     
    Gå til lanekassen.no og logg inn. Du kan fra hovedsiden begynne å søke om stipend derfra. De kan ta noe tid, så håper du kan dekke regningene til... midten av September vil jeg gjette?
×
×
  • Opprett ny...