Jump to content

odalfe

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg kontaktet de i forbindelse med prisløfte for noen uker siden og fikk gavekortkode på mail to dager etterpå. Mulig det tar lengre tid nå rundt black week-rushet.
 2. Jeg bestilte (til Bodø) den 11. og fikk den levert den 18. så frakttiden skal jeg ikke klage på. Det som er verre er at kona mente jeg måtte være et godt forbilde for ungene, så skjermen er pakket inn i gavepapir og jeg må vente til julaften med å finne ut om den er i orden eller ei ?. De har vanligvis kun 14 dagers returrett men den de har utvidet til 7. januar i forbindelse med julesalget. Ifølge prisjakt hadde den aldri vært billigere, med bunnpris på 11291,- (nå senket videre til 11044,-), så med singlesdaytilbudet fikk jeg den altså til 10048,-. Jeg glemte dog å sjekke viatrumf før jeg bestilte, som kunne gitt meg litt trumfbonus på hele greia.
 3. I år tar jeg steget opp til ultrawide dataskjerm - håper på tilbud på LG 34GK950F. Komplett har den ikke, elkjop.no har den ikke på lager og multicom er dyrt. Har varsel på prisjakt og får daglig varsel på at computersalg.no setter ned prisen på 33,- NOK i slengen. Noen som vet hva som er greia med det? Og om computersalg.no er ei grei side å ha med å gjøre? [Edit:] Computersalg selger varer via CDON, som har 11% rabatt på "alt" på singlesday med rabattkode "SINGLESDAY19". Dermed kjøper jeg den nå for 10 048,- og satser på at det er en grei deal :-)
×
×
 • Create New...