Gå til innhold

tehs

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

tehs sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvis jeg vinner store summer på gambling (bruker norsk tipping) vil NAV kreve tilbaketaling eller kommer det til å påvirke fremtidige utbalinger?
  2. Ja det tror jeg uten å være helt sikker, men jeg har fått tilbake pengene nå.
  3. Jeg kontaktet selger og ble enige om at jeg skulle sende den tilbake til hun og at jeg får pengene tilbake. Hun sa at hun sjekket bios og at det ikke var låst... uansett om hun snakker sant eller ikke så vil jeg bare ha pengene tilbake så er jeg fornøyd.
  4. Takk for svar. Jeg skal førsg kontakte selger angående dette så tar jeg det fra der. Kjøpte den med fiks ferdig på finn med "trygg betaling" så vedkommende har enda ikke fått pengene ihvertfall.
  5. Takk for svar. Jeg skal kontakte selger angående dette. Kjøpte den med fiks ferdig på finn med "trygg betaling" så vedkommende har enda ikke fått pengene ihvertfall.
  6. Kjøpte ny bærbar pc på finn. Da jeg fikk den tilbakestilte jeg den. Da pcen var ferdig tilbakestilt var pcen låst til et firma som heter Advania. Jeg trenger tydeligvis en bruker der eller en kode. Vet noen hvordan jeg skal løse dette? Takk for svar.
  7. Jeg har AAP ordning med nav og skal flytte ut for meg selv. Hvor mye kan nav dekke av husleie og evt boutgifter? Takk for svar
×
×
  • Opprett ny...