Gå til innhold

anonyme

Medlemmer
 • Innlegg

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

anonyme sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. Takk takk. Tar med ekstra skift tror jeg da. Men er det er vaskemaskin der?
 2. Mente som svar til deg den over. Men vil tro på de andre her at en stor bag ikke er noe problem?
 3. Ja, har egentlig kontroll på hva jeg skal ha med meg. Lurer bare på om jeg skal komprimere det i en 30 L bag og kun ta med det nødvendige eller bruke større bag. Aner ikke hvor stor bag en har plass til, er det plass til en stor bag tar jeg like greit det og tar feks med stort håndkle som det er foreslått etc
 4. Hvor mye har en plass til å ha med seg på rekrutten? På bilder ser en alt fra en sekk til 70L bagger, men er ikke 70L veldig mye? Hvor mye har man plass til å ta med? Klarer meg med lite men tar gjerne med ekstra om det er plass. Og får en dra innom butikken osv? Må jeg ha med alt av bind/tamponger/såpe etc jeg trenger for oppholdet eller holder det med at jeg tar med for en gang/noen dager til jeg evt kommer meg på butikken når jeg trenger? Kan jeg komme meg på en klesbutikk også feks (om i nærheten) hvis jeg merker undertøyet kommer til kort eller må jeg være der i leir 24/7?
 5. Hva er gøy i luftforsvaret? Noe man absolutt burde unngå? Forstår at det er individuelt, men hva er greit å bruke tiden på, ikke ensomt å holde på med, og som kun varer 12 måneder (ikke lenger enn normal førstegangstjeneste, ikke mange år bindingstid). Vil være på østlandet helst, absolutt ikke i nord-norge.
×
×
 • Opprett ny...