Jump to content

Gangstersparadise

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Javel, men jeg har sett på en bruktbil, ikke nybil!!!
 2. Huff, det jo mening at det har skjedd noe sånt. Er jo en trøst i seg selv at den typen ikke fikk kloa i mine penger. Bil blir det uansett, men var en litt kjip opplevelse.
 3. Kan jo hende, men stod solgt på annonsen på nettet så ville vært rart. Kanskje han løy om at han solgt bilen til samme pris?
 4. Er det du som er selgeren eller? Også spent på hvilken prisklasse du opererer med
 5. Når han kom ut sa han at han solgte bilen til prisen jeg fikk tilbud om. Han sa også at han kunne tilby en tilsvarende bil med 20k lenger kilometerstand til samme pris. Syntes jeg var såpass frekt at jeg dro med engang.
 6. Takk for svar! Fint de fleste av dere føler det samme. Blir helt klart en annen forhandler for min del. Kan jo sende inn en klage på det, er de seriøse får det kanskje noen konsekvenser for selger.
 7. Skulle kjøpe meg en relativt dyr bruktbil (ca. 400k) hos en stor forhandler. Tok meg god tid til å sjekke ut bilen jeg ønsket meg sammen med selger. Alt gikk greit, men jeg la imidlertid merke til at det var et annet par som lusket litt i bakgrunnen og tittet på andre biler samtidig som jeg pratet med selgeren. Jeg startet å prutte litt, og fikk prisen ned ganske betydelig med ekstra utstyr. Spurte om jeg kunne prøvekjøre den før jeg evt kjøpte den, og fikk et ja. Selgeren sa jeg bare skulle gå ut å vente, så skulle han komme etter med bilen. Minuttene gikk mens jeg ventet ute, og plutselig kom selgeren ut igjen og sa bilen akkurat hadde blitt solgt! Paret som lusket rundt i bakgrunnen hadde plutselig bestemt seg for å kjøpe bilen, og at jeg ikke kunne få den. De skulle ikke engang prøvekjøre den, men hadde altså panikk kjøpt etter jeg hadde pruttet ned FOR DE. Slukøret dro jeg hjem med bortkastet tid og ingen bil. Har ikke handlet nyere biler før, men syntes dette var en skikkelig ræva opplevelse. Hva mener dere, er det innafor å gjøre dette? Burde jeg slakte de i brukeranmeldelser eller er de ved sin fulle rett og holde på sånn?
×
×
 • Create New...