Gå til innhold

Gangstersparadise

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

842 profilvisninger

Gangstersparadise sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fikk ikke pengene tilbake som lovet den uken de sa. Når jeg spurte på mail fikk jeg bare svar tilbake "pengene er sendt" uten noen videre kommentarer. Ventet da egentlig med vilje til det hadde passert 1mnd fra de hadde motatt den første maskinen jeg sendte i retur, og ringte kundeservice og beskrev situasjonen på nytt. Jeg hadde sett meg lei og måtte dessverre ta saken videre til forbrukerrådet med vedlagt dokumentasjon og mailer. Denne gangen fikk jeg tak i en trivelig kunderådgiver som lovet å fikse dette asap. 2 dager senere var pengene på konto. Hun hjalp meg også med å legge inn en klage på butikken. Om det hjelper er jeg usikker på, men var fint at noen endelig tok tak i saken. Bare dumt det var trusler som måtte til...
  2. Fikk kontakt med de på tlf, og beskjeden var beklagelse med at pengene sannsynligvis med feil ble sendt til tidligere eier som hadde levert inn pcen. Pengene skulle jeg få tilbake innen neste uke. Skjønner ikke helt hvordan dette er mulig, og om det er et billig forsøk på å sno seg unna at de har glemt å skrive retur. Uansett tar jeg kontakt høyere opp som dere sier, for nå er det jo komisk!😅 Blir siste outlet pcen min, da det ikke er verdt dette rabalderet for en tusenlapp.
  3. Spurte om jeg kunne levere den inn, men fikk beskjed om det ikke var mulig. Kan ikke levere lokalt siden det er en annen maskin enn hva jeg har fått på kvitteringen, og at jeg da ikke kan "bevise" at det er riktig maskin.
  4. Hei! Kjøpte nylig en maskin på outlet fra Elkjøp til ca. 15 000 kr. Det viste seg imidlertid at de hadde sendt meg feil maskin, en vesentlig billigere og eldre modell som lignet på den jeg egentlig hadde kjøpt. Denne maskinen ble etter treg kundeservide omsider sendt i retur etter en uke. Elkjøp beklaget seg med at en annen kunde hadde levert de feil PC i første omgang, og at dette var grunnen til at jeg også fikk maskin av dem. Ok, mennesklig svikt er lov, men de kunne jo tatt seg bryet med å sjekke at de sendte riktig modell i første omgang! Fikk heller ingen tilbud om å få maskinen jeg egentlig skulle ha, og at retur av penger kunne først leveres når de hadde motatt den gamle maskinen. Uansett måtte jeg ha en maskin til arbeid, og kjøpte meg en tilsvarende modell. 2,5 uker senere er jeg fortsatt 15 000kr fattigere, noe som har begynt å påvirke meg økonomisk for denne måneden. Kundeservice hevder det tar 2-3 uker å behandle en retur. Jeg mener dette er ganske lenge når de ikke engang kan tilby et alternativ, og for en feil de har gjort. Noen som vet hvor lang tid man har på å tilbakebetale pengene?
  5. Takk for flott info! Hadde jeg hatt plass ville jeg 10/10 ganger kjøpt en skikkelig stasjonær, men har ikke noe sted å ha den pr. Nå i en overgangs periode til større leilighet. Hvor dyrt ca blir det med paperspace? Mulig det blir helt feil, men så på YouTube at man måtte leie plass + gpu (pr time) og at det fort blir en 30-40$ i måneden. Vil lag være et problem i multiplayer spill f.eks?
  6. Hei! I en periode med mye farting har jeg lyst til å kjøpe en laptop for litt spilling, før jeg går over til stasjonær om 1 år igjen ca. For det meste titler som world of warcraft classic og elden ring jeg har lyst til å prøve. Litt usikker på markedet og komponenter, men ville dette være en god deal?https://www.elkjop.no/product/outlet/lenovo-legion-5-pro-16-barbar-gaming-pc-r7161000306016-165/305907 Syntes rundt 10k hørtes ut som en fair pris. Noen erfaringer med outlet kjøp fra elkjøp?
×
×
  • Opprett ny...