Jump to content

Kaplan

Medlemmer
 • Content Count

  1014
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

406 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12374 profile views
 1. As of now, Apple Maps is Apple devices exclusive, but it can be accessed on non-Apple devices via DuckDuckGo, which uses it for map-related search results.
 2. Anthony mener det tar rundt to uker.
 3. Er det noe som tyder på at dette er en ny versjon? Det er vel den samme som man har kunnet kjøpe utenlands/via andre kanaler siden 2020, bare at den nå blir offisielt lansert her til lands.
 4. Dyr er vel ikke like? Hunder f.eks, har langt større variasjon enn mennesker.
 5. Det vet jeg faktisk ikke. Jeg har pga jobben en sånn bærbar Ice-dings med veldig mye data, så jeg bruker normalt den.
 6. Jeg kjører Google Chromecast som eneste TV-interface overalt - i stua, kjellerstua og på hytta. Drar jeg noe sted (leid hytte, hotell, ferie etc) tar jeg med én av dem med meg - da har jeg alt klart til både voksne og barn som vil se på noe. Jeg har Altibox, og appen fungerer utmerket på Chromecast - jeg får akkurat samme grensesnittet som boksen ville gitt meg (den ligger i eska si på loftet). Ellers kjører jeg Netflix, Viaplay, Disney Plus, Plex, Youtube, NRK og Kodi, og ting spiller stort sett feilfritt.
 7. Hva med å tinglyse en forkjøpsrett?
 8. Jeg vet ikke svaret, men vil bare påpeke at Darius Ruckers versjon er en cover av en sang skrevet av Bob Dylan (og Ketch Secor).
 9. Kaplan

  Elbil-tråden

  Subaru Solterra og Toyota bZ4X er to av årets nyheter på elbilfronten. Har noen sett nærmere på disse og har kommentarer til plusser og minuser? Jeg fant ikke noen prisinfo på førstnevnte, men det er kanskje ikke sluppet ennå? Er disse bilene basert på samme plattform?
 10. Kaplan

  Elbil-tråden

  My point exactly.
 11. Kaplan

  Elbil-tråden

  Den der er en Exclusive. Jeg har bestilt GT-line, og har kontraktssum på vel 15000 mindre, med vinterhjul og hengerfeste.
 12. Kaplan

  Elbil-tråden

  Hah, det er faktisk ikke umulig at jeg kan selge Enyaqen for omtrent det samme som (eller mer enn) det jeg ga for den. Denne er samme fargen, har gått like langt, har mindre utstyr og mindre felger enn min, men ligger ute for mer enn hva jeg betalte. Crazy times.
 13. Kaplan

  Elbil-tråden

  Cry me a river. Markedet vil bestemme disse tingene samme hva jeg gjør, så det er som noen andre sier - om ikke jeg selger den til markedspris, så skjer det uansett.
 14. Kaplan

  Elbil-tråden

  Jeg vet ikke om jeg synes noen av disse argumentene er spesielt vektige. Jeg vet ikke hvilken jeg foretrekker, da jeg ikke engang har sittet i en EV6. Det er vel kanskje derfor jeg spør, kanskje noen her har mer handson erfaring enn meg?
×
×
 • Create New...