Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/22/14 in all areas

 1. 25 points
  I går kveld var det en kunde som tok innersvingen på meg. Jeg så ei lita dame på kanskje 60 år som sto på plattformen med en stor sekk på ryggen og en stor koffert ved siden av. Så jeg spurte om hun ville ha noe hjelp med bagasjen sin. "Nei, jeg tar antakelig vekta di i benk," svarte hun da. (Jeg veier 84 kg.)
 2. 10 points
  Ikke akkurat en kunde av jobben min, men likevel.. Jeg jobber som lagermedarbeider, og har ofte ( / daglig ) kontakt med lastebilsjafører, noen ganger utenlandske med gebrokkent engelsk og varierende lynne. Nå om sommeren er det populært for ungene dems å være med far (eller mor). For noen få uker sida var det èn sjafør som jeg ikke kommer til å glemme med det første, som da hadde med 2 unger (kan ikke ha vært eldre enn 10-11 år, tvillinger antar jeg) som han lot leke på oppstillingsplassen utenfor kjøreportene.. en stor plass alså hvor det ofte kommer tunge semitrailere kjørende inn, i tillegg til en palleknuse-maskin (finner ikke noe bilde, men se for dere en 2-punkts mast med en rullerende kube med en masse skarpe tenner på) som på det tidspunktet sto å rulla fram og tilbake oppi en container bare meter unna. Med andre ord, svært farlig område for 2 mindre-årige barn å leke på. Jeg får skrudd av maskinen, og gitt beskjed til sjaføren om å få ungene inn i førerhuset. Fyren blir jo fly forbanna på meg for at ungene ikke får være utenfor og sparke ball
 3. 7 points
 4. 6 points
  Jeg tenker at hvis hun har sex med 20+ personer og opplever å "måtte svare for seg" senere i livet, så burde hun finne en annen fyr. Det finnes faktisk menn der ute som er selvsikre nok til at antallet tidligere sexpartnere ikke spiller noen rolle.
 5. 6 points
  Tuller du? Har du i det hele tatt lest artikkelen? Ikke kom med sånt sprøyt, dette er et stort problem i statene og helt forkastelig av internettleverandøren.
 6. 5 points
  Synes det var ett dårlig tips... tilgir ikke kjæresten din den hvis du blir med din mor til syden for at jul i Norge gir henne dårlige minner så er nok ikke det den rette for deg. En slik kjæreste ville jeg heller ikke hatt uansett...
 7. 5 points
  Bare og håpe de kan bruke noe av pengene og kjøpe inn noen bedre og nyere filmer.
 8. 5 points
 9. 5 points
  Etter dette er vi kvitt Java, da mangler bare flash player.
 10. 5 points
 11. 5 points
 12. 4 points
  Endelig! Det var hardt men jammen klarte jeg det. Nå er det ut å kjøpe alt nytt av klær osv!
 13. 4 points
 14. 4 points
  Det er vel strengt talt din egen fantasi som får fritt utløp her nå. Og litt av en fantasi det er må jeg si
 15. 4 points
 16. 4 points
  Hadde vært uaktuelt for meg å svikte moren min i et sånt tilfelle. Hadde ikke kjæresten vist forståelse for det passer vi ikke sammen, rett og slett. Man har hele resten av året til å være sammen.
 17. 4 points
 18. 4 points
 19. 4 points
  Det farligste som kan skje når han røyker hasj er at han kan bli straffet for det. Så du bør bare fortelle ham at han bør være forsiktig, unngå å oppbevare hasj i klær og liknende, og ikke være altfor åpen om bruken.
 20. 4 points
 21. 4 points
  Koscielny og Mertesacker er helt klart det beste stopperparet i PL. De utfyller hverandre utmerket. Terry og Cahill framstod bedre enn de er forrige sesong på grunn av Mourinho sin defensive taktikk og at de hadde hele resten av bussen til å hjelpe de i forsvar. Basert på begge sine toppnivå forrige sesong vil jeg hvertfall si at Ramsey er on par med Toure, om ikke bedre. Å si at Walcott er en bedre spiller en Hazard blir vel litt feil, men jeg vil definitivt si at han er en viktigere spiller og mer avgjørende. Hazard er veldig oppskrytt så jeg vet at mange vil være uenige. Hazard har helt klart bedre ballferdigheter enn Walcott, men det kommer man ikke særlig langt med (Sterling er et prakteksemplar). Farten og avslutningene til Walcott kan være utrolig avgjørende og hjelpe laget å drive fremover. Hazard krever at laget spiller bra for at han spiller bra. En helt frisk Walcott ville jeg hatt på laget foran Hazard. Enig i at vi først må se på hvordan Sanchez gjør det i PL før vi dømmer det. Men på papiret er han en langt bedre spiller enn Hazard. Ozil er fremdeles verdens beste nummer 10 selv om han slet med selvtillit forrige sesong og at han hadde begrenset kvalitet forran seg i angrepet. Selv om man kan si Ronaldo var bedre enn Messi forrige sesong, så regner jeg fremdeles Messi som verdens beste.
 22. 4 points
  Dette hadde ikke jeg fått med meg! Elsker det! Lo spesielt høyt når jeg leste at Walcott er ligaens beste kantspiller. Herlig. "Beste keeper" begynner dessverre å bli gammel. Den spøken kan vi nesten legge fra oss nå. Det er bare morsomt de første 3 gangene. Men seriøst. Ligaens beste stopperpar. Det er jeg kanskje enig i.
 23. 4 points
  Hvis man har behov for å stille et slikt spørsmål, så er det et sterkt symptom på at man mangler grunnleggende sosiale evner. Spørs om det er noe vits i å forsøke å forklare dette.
 24. 4 points
  Monopolistene fortsetter å forfølge sine egne kunder istedet for å legge til rette for dem.
 25. 4 points
  Ikke helt riktig framstilt. I en kort periode i 1998/99 skal Apple visstnok ha begynt å forlange en lisensavgift 1 $ pr FireWire-port, i stedet for den beskjedne flate avgiften de tok tidligere. Etter å ha fått mye pepper for dette fra lisenstagere, og sikkert også med tanke på den kommende, enklere og billigere USB 2.0 standarden, opprettet Apple en patent-pool for IEEE 1394/Firewire i samarbeid med flere andre selskap. Denne poolen er administrert av MPEG LA, og lisensavgiften har siden 1999 vært på 0.25 $ pr produkt, uavhengig av antall FireWire-porter i produktet. Kostnadene med hardwareimplementering av en langt mer krevende og avansert port-standard enn USB var nok mer av et problem for billig-PCer for 15 år siden. Kort og greit: den påståtte "skatten" på 5 $ til Apple er et fantasiprodukt, og lisensieringen av FireWire har i alle fall vært svært så rimelig de siste 15 årene. For øvrig var vel Apple den første store produsenten som hev ut alle de gamle (serielle) portene og standardiserte på USB i alle datamaskiner, en overgang som tok ca halvannet år fra og med den første iMac-modellen som kom i 1998 (med 2 x USB 1.1). I begynnelsen av år 2000 var det USB over hele linjen, sammen med FireWire i så godt som alle maskiner. Dette viser at det for Apples del nok aldri var snakk om USB eller FireWire, men om å støtte to samtidige standarder, hver til sitt bruk. Det er mye det samme med USB og Thunderbolt i dag; to standarder, hver til sitt bruk. FireWire "døde" først og fremst pga. Thunderbolt, og de teknisk overlegne Thunderbolt-standardene (som Intel står bak, i likhet med USB) kommer til å eksistere lenge enda, parallelt med både USB 3.0 og USB 4.0.
 26. 4 points
  Fordi det å smile er en naturlig god reaksjon, og det du basicly sier er ''du burde ikke smile, du kler det ikke''. Er som å si ''jeg syns ike du burde være lykkelig eller glad, du er penere hvis du er miserabel og har det vondt''.
 27. 4 points
 28. 4 points
 29. 4 points
 30. 4 points
  Tuller du? Har du i det hele tatt lest artikkelen? Ikke kom med sånt sprøyt, dette er et stort problem i statene og helt forkastelig av internettleverandøren. Jeg er 110% klar over at det er et problem og leste den originale artikkelen for flere dager siden. Men han hadde aldri fått utnyttet sin hele båndbredde. Tror du misforstår hva dette handler om. Det er aldri snakk om at han forventer å få brukt hele båndbredden sin på Netflix. Det han sier er at linja hans er mer enn stor nok til å takle max bitrate fra Netflix, noe som blir bevist når han går gjennom VPN. Du skjønner vel at han forventer mer enn 375kbps fra Netflix når han betaler for 75Mbit/s og det er Verizon som bremser opp, og ikke Netflix?
 31. 4 points
  ER fremdeles den beste fremstillingen av problemstillingen..
 32. 4 points
  Dette er laber politikk ifra ISPène. Burde blitt diskutert et lovforslag som forbyr de ulike aktørene å strupe hastigheter på bla. strømmetjenester som ex. Netflix ol. Penga rår.... forbrukeren lider. Jeg er ikke for lover for allt, bare retningslinjer som gjør det litt lettere å være forbruker i dag.
 33. 3 points
  Jobber som dørselger og trives med det fordi jeg treffer mange hyggelige mennesker. I dag var unntaket. Siste døra jeg gikk til var det ett eldre par ute i hagen, jeg kom inn i gården og møtte dem og mannen kom mot meg med ett smil først, men dette var kortvarig fram til han så selskapet jeg representerte. Da var reaksjonen: K: Du!!! DU kan dra til helvette! Jeg undret om dette var noen jeg hadde gjort vondt tidligere og følte det stakk litt inni meg, jeg ble litt nervøs men var sikker på at han tulla. Han kom gående mot meg mens han skrek dette, og tok pekefingeren og pressa på logoen min på brystet og strøk over den mens han sa: Dette navnet her, det kan dra til HELVETTE. KOM DEG BORT. Jeg begynte på en setning om at det var beklagelig, men kom ikke videre før han tok skuldrene mine, snudde meg rundt og dytta meg bort. Jeg hadde ikke annet å gjøre enn å si at jeg selvfølgelig skulle gå, men det er lov å ta ting på en skikkelig måte. Sitter igjen litt paff nå..
 34. 3 points
  Ja, nei, besvime framfor legen og ABB og det eine og det andre. Skal ikkje revurdere det her med å få ungar då?
 35. 3 points
  Man skal ikke komme langt unna Norges grenser før kulturen for hvordan man oppdrar og passer på barn endrer seg drastisk. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hentet utlendinger på legevakten som ikke har fortalt sentralen at de har med små barn (som regel folk som bor på asylmottak). Så skal de sette seg inn i bilen da og når jeg forteller de at de trenger et barnesete så er alltid svaret "Nei det går fint, jeg har barnet på fanget". Skulle det skje en ulykke og ungen blir alvorlig skadet er det jeg som sitter med erstatningsansvaret. Ikke bare er det litt provoserende med tanke på hvor lite de tenker på sitt eget barns sikkerhet, men jeg har også kastet bort en time hvor jeg ikke får betalt en skit. Skjønner de engelsk pleier jeg å gi de et Pauli ord. Jeg er ikke sint, jeg har blitt såpass vant til slike ting nå at jeg ringer til legevakten før jeg drar derifra så jeg vet om jeg må ha med meg barnesete eller ikke. Og utlendinger som ikke har blitt "aklimatisert" til kulturen vår pleier vanligvis å være ganske mottagelige til formaninger bare du serverer det på en høflig måte. Det er verre med Nordmenn, som de få gangene de bestiller drosje og skal ha med seg såpass små barn og ikke har barnesete selv, men glemmer eller la vær å si ifra at de trenger barnesete mener at de bare kan slenge barnet på fanget. De tar det skikkelig personlig, selv om du sier høflig at du ikke kan kjøre de for barnets sikkerhet. For du sier jo egentlig indirekte at vedkommende ikke skjønner godt nok til å ta vare på sitt eget barn. Og da er det noen som har "piggene ute" med en gang. Så jeg vet ikke hvor ofte jeg har fått huden full der. Hadde folk hatt vett og ydmykhet nok til å skjønne at de har driti på draget så hadde jeg vært medgjørlig og hentet barnesete på sentralen uten noe mer dilldall. Men når jeg skal stå der og få huden full for en feil de har gjort sier jeg rett ut at de enten betaler for oppmøte + et oppmøte til for å hente barnesete eller får de ringe konkurrenten. Det er grenser for hvor mye tull man skal finne seg i å motta fra kundene også
 36. 3 points
  Missforståelser er når du sier at du skal møte kompisen din et sted og han møter opp et helt annet sted. Å rote bort over 80 menneskelik synes jeg blir litt for drøyt å omtale som en missforståelse
 37. 3 points
  Litt av et forhold du kommer til å få der typen ikke tørr fortelle deg hva han tenker i frykt for hysteriske represalier. Kan ikke være mye gjensidig tillit der.
 38. 3 points
 39. 3 points
  Angående alle beskyldningene fra Russland og pro-Russer troll om at Ukrainske hæren skyter uhemmet på sivilbefolkningen. Her er en Terrorist Tanks som skyter i et boligstrøk - legg merke til at ingen skyter tilbake eller annen tegn på skyting........................video fra 21 Juli. EDIT; Lengre versjon - dette er i nærheten av Donetsk flyplassen i går - skyter mot flyplassen. http://youtu.be/BUMO45bxy3I
 40. 3 points
  Allerede forhåndsbestilt. det er som en iPad mini, bare at den er billigere og bedre på omtrent alle måter.
 41. 3 points
  Det er ikke så veldig rart egentlig. Det er heller ikke basert på ideologisk uenighet. Artikkelen dekker ikke det som egentlig er bakgrunnen. Kommunist partiets parlaments medlemmer har drevet aktiv sabotasje av regjeringen med støtte til terroristene. Røpet militære strategier og hemmeligheter til terroristene som har ført til tap av liv for den Ukrainske hær. Støttet terroristene aktivt med penger og våpen. Det ble så ille i Mai at kommunist politikere i parlamentet måtte stenges ute fra Regjeringens lukkete sikkerhets møter fordi de røpet for terroristene hva som ble diskutert og hva som ble bestemt av militær strategi. De har også åpent støttet at Ukraina skal være en føderasjon innen Russland. Om det er riktig å forby dem nå kan sikkert diskuteres - det hadde vært bedre å ha nytt parlamentsvalg - da kunne man kanskje blitt kvitt dem ved at de ikke ble valgt inn i parlamentet. Kommunist partiet er ikke et moderne kommunist parti, men et parti med gammel Sovjet ideologi. Legg merke til at avstemmingen kom på samme dag som parlamentet stemte for delvis liberalisering av alle reserve styrker - menn under 50 år. Ukraina har også for lenge siden forbudt Ukrainske avdelinger av Russiske fascist partier - et av disse er han som er guvernør på Krim nå medlem av.
 42. 3 points
  Så du sier Arsenal ble slått i antall scoringer av et lag som kun står parkert som en buss? Sier vel strengt talt mer om Arsenal sitt offensive spill.
 43. 3 points
  Lit off topic, men hvordan får man Office gratis på PC-en? Send gjerne PM Office "følger med" PCen hvis du kjøper en ferdig bygd som du ikke kan velge spesifikasjoner på, f.eks hos Elkjøp. At lisensen koster fra 900 og opp avhengig av hva man skal ha sies det lite om
 44. 3 points
  Lit off topic, men hvordan får man Office gratis på PC-en? Send gjerne PM
 45. 3 points
 46. 3 points
  Du bor ikke lenger sammen med ei venninne
 47. 3 points
 48. 3 points
  De kastet nok ikke i seg maten i 2004 når de bruke 1 time og 5 minutter på besøket. Tviler på at ting har blitt så veldig anderledes 10 år senere, slik at man er nødt til å bruke 50 minutter ekstra. Det han klager på er at gjestene bruker "unødvendig" mye tid. Hvis du bruker så lang tid på andre ting at maten har blitt kald før du begynner å spise, så gjør du noe galt. Skal man trekke dette enda lenger så vil restauranten (trolig) tape penger på dette da det blir plass til færre gjester totalt sett, siden bordene er opptatt i lengre tid. Og det ser ikke ut til at gjestene bestiller noe mer selv om de er der lenger. Dette forutsetter at restauranten for det meste er full booket.
 49. 3 points
  Med tanke på kva det egentlig koster å få laga slike PR-Logo-klipp, syns eg dette vart i kjipaste laget. Førstepremien er grei, men alle som leverer inn eit bidrag som følger kriteriene burde få Tek Ekstra gratis i eit år. Alle PR-Logo-klipp som blir brukt burde gi eit år ekstra Tek Ekstra års-abo i tillegg til at personen/firmaet som har laga dette blir kreditert. Kan være mange oppadstormende som ser seg tjent med gratis reklame(kreditering) for seg og sin produksjon.
 50. 3 points
  Det er ikke bare gutters ansvar. Sånn som du skriver det ser det ikke ut til at du brydde deg særlig heller, selv om det er du som blir stuck med et eventuelt barn.
×
×
 • Create New...