Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/16/11 in all areas

 1. 26 points
  Jeg sa i fra til en dame at vi stengte for et kvarter siden, og at jeg teller opp kassen nå (klokken var 21:15, jeg var ikke uhyggelig), hennes kommentar? "Dere kan jo ikke bare kaste meg ut" i en snerpete tone. Jeg klarte ikke å si annet "Skal vi vedde", veldig så høy fart hun fikk mot kassene.
 2. 21 points
 3. 21 points
 4. 16 points
  Prøv å sette deg inn i hans situasjon før du ler av han. Stakkars. Og ja, jeg er seriøs. Når "vi" var en femten år gammel jente og en fyr på over førti skal møte henne bak bensinstasjonen er det ikke mye synd på han...
 5. 14 points
 6. 10 points
  Her er jeg borte i noen mnd, og når jeg kommer tilbake er det halvnakne jenter i bildetråden.
 7. 10 points
  Stakkars jenta vart tvinga inn i ei chelsea trøye !
 8. 9 points
  En kollega av meg, i en annen avdeling, hadde en kunde innom som skulle ha et objektiv. Men han ville ikke ha det som sto i utstillingsskapet, for det kunne være tatt på av noen som var smittet av linselus. Linselusa skal visstnok spise på linsene i objektivet slik at de etter hvert blir ødelagt. Min kollega bestilte et nytt objektiv til han, og da ble han vel fornøyd
 9. 9 points
  Jeg pleier å holde meg for god til å kommentere på sånne poster som dine, men her klarer jeg desverre for mitt eget velvære ikke å la være. Hvor skal jeg begynne? Du lager en sutre post fordi en anmelder ikke gir høy nok karakter i forhold til hva du har opparbeidet deg som forventning. Hva andre "store" spillsider sier/anmelder er helt uinteressant. Hold deg til de sidene da hvis det er der tilliten din ligger. Ikke kom hit for å slenge rundt påstander om slakt og korrupsjon. I det hele tatt måten innlegget ditt er formulert på sier meg ikke stort annet enn at noen har truffet et ømt punkt å at du utagerer ved å skrive en sutrete, barnslig og meningsløs post. For ordens skyld kan jeg si at jeg bryr meg katta om LA Noire. Har ikke fulgt med på det og har aldri hatt noen plan om å kjøpe det. Kanskje en gang i fremtiden om jeg ikke har annet å gjøre. For å avlutte kan jeg påpeke som MANGE har påpekt før, at uavhengig av hva du har lært andre steder så er 7/10 faktisk en veldig BRA karakter, hvertfall på gamer.no. Imponerer meg at dette må forklares minst 1gang i måneden. EDIT: Du kan nå foresten tenke litt på at mens karakter skalaen til gamer.no faktisk går fra 1-10, så virker skalaene til disse "store" og "seriøse" spillsidene dine bare å går fra 7-10. Hvem er det da egentlig man burde se på med tanke på korruspsjonsanklager?
 10. 9 points
 11. 9 points
 12. 9 points
  Jeg ville definitivt gått i en felle og tatt det med et smil fremfor å sitte hjemme og være han fyren med trollface som bruker timesvis av sin egen tid på vås. Tviler på at han får kyss fra noen andre enn mora si. Ensomhet og omfattende sosial angst er kanskje ikke så tungt å bære hvis man kan få andre til å se enda værre ut, og det er vel mye av poenget med 4chan, forøvrig.
 13. 9 points
  "Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walks into a bar. The barman says: "sorry Kenny, only over 18s in here"
 14. 8 points
  Tror dere skal se langt etter den platetoppen som han fikk med seg...
 15. 8 points
  Google-Fu, lang livserfaring og et skjegg som går herfra til månen. To ganger.
 16. 8 points
  Jeg tror diskutant var en av de man kan se på bildene der...
 17. 8 points
 18. 7 points
  Dette er intet annet enn en skandale, denne Mikael Tromsø Groven bør ta sin hatt å gå! Nei, nå går jeg og gråter meg i søvn med tanke på at noen ikke liker favorittspillet mitt som jeg ennå har til gode å spille. Typisk Gamer.no å ødelegge for et samlet anmelderkorps. Har dere ikke lært at korps skal marsjere i takt og spille samme melodi?
 19. 7 points
 20. 7 points
  Mange insekter dør muggsopp-døden. Den der ser ut til å være rammet av muggsopp og har vel satt seg ned når den ikke klarte å stå i mot lengre. Så har muggsoppen prøvd å spre seg i nærområdet. Snedig spørsmål: Hvordan kan du så himla mye om nærmest alt som blir spurt om i denne tråden? Du imponerer stort med hurtige, detaljerte og alltid korrekte svar!
 21. 7 points
  Om du er så ensom er det enda verre å bli lurt
 22. 7 points
 23. 7 points
 24. 7 points
  Det avhenger av hvor mye de har gått inn for å flørte da. Om brorparten tror de skal få seg kjæreste er det stygt, men om flesteparten er der for å møte ei hyggelig dame er det litt mer greit.
 25. 6 points
  Fy for en morsom tråd. Noe av det beste jeg har lest her på lenge. BebiVegeta burde ha egen spalte. Jeg ser ikke helt hvorfor man legger så mye i en anmeldelse når man allerede har bestemt seg for at man liker spillet. Da er det jo uansett irrelevant hva Groven eller noen andre måtte mene. Jeg ser heller ikke hvorfor man forventer at Gamer skal legge seg på linje med andre sider, som om anmeldere burde være konforme. Tvert imot vil jeg si; jeg vil ikke lese ti anmeldelser som alle mener det samme og lander på noenlunde samme karakter. Men, nå er det uansett snakk om en 7/10, altså en god karakter, så den problemstillingen er ikke engang gyldig. Ellers er anmeldelsen godt skrevet og Groven underbygger alle kritikkpunktene sine med argumenter som er lette å forstå selv om man ikke har spilt det ennå. Uansett hvordan man snur og vender på det så har spillet noen svakheter, og så blir det et spørsmål om hvor tungt det skal veie. Kanskje valgte Groven å være streng, men det er jo også hans jobb som anmelder å ta sånne vurderinger selvstendig.
 26. 6 points
  Tja, alle som høylytt hater Dragon Age 2, for å ta et eksempel fra tråden. Ingen stor fan selv, men det har tross alt 79 på metacritic - betyr det at gamer.no hadde rett (med 0.1 poengs avvik), eller at de 70 anmelderne som ga grønne reviews er korrupte? Hva med CoD: Black Ops, som folk elsker å hate? Far Cry 2, som anmeldere elsker hemningsløst men en masse brukere stadig slakter over en lav sko? Metacritic-argumentasjonen vingler fra "alle anmeldere er korrupte" til "dere ligger for langt unna fasiten til at jeg kan ta dere seriøst" med en frekvens som er altfor høy til at den er mulig å ta seriøst. Dersom man først insisterer på å forholde seg til metacritic, så burde det være mulig å bestemme seg en gang for alle om de er en fasit som anmeldere burde forholde seg til, eller om det er ubrukelig på grunn av den manglende integriteten og kritiske sansen som preger spillpressen. For min del er metacritic en samling tall som fort blir unyttige, fordi den normaliserte skalaen ikke tar høyde for at forskjellige publikasjoner i realiteten bruker vidt forskjellige skalaer. Jeg anbefaler å lese det som står skrevet i anmeldelsene, for så avgjøre om det som beskrives høres spennende ut (ta høyde for at anmelderne på steder som GameTrailers enten er tungt medisinerte eller bare uvitende). Noen spill treffer enkelte veldig godt (se: GiantBomb sin anmeldelse av LA Noire), andre sitter igjen med et annet totalinntrykk. Jeg tror et mer spennende spørsmål vil være hva du betrakter som en god historie.
 27. 6 points
  Det sier noe om hvordan han reagerer i opphetede situasjoner, når han mener han har blitt urettferdig behandlet. Det sier ingenting om hvordan han er når han går og pusler med hobbyen sin på gaten i fred og ro. Det går her helt fint an å bruke samme argumentasjon for å beskrive en politimann som anser det som nødvendig å benytte vold for å befri en mobiltelefon fra dens eier, hvorvidt befrielsen er berettiget eller ikke. Siden personen befinner seg inne i en låst bil er det ingen fare for noens sikkerhet, og dermed er det slett ikke gitt at det i det hele tatt er nødvendig å ta fra mannen telefonen. Materielle skader ordner statens innkrevingsvesen senere. Man kan også fint spekulere i om politimannen ville brukt makt dersom mannen var utenfor politibilen, og det dermed var vitner som så på. Det er jo vanskelig å se hva som skjer inne i en bil. Men det er som sagt spekulasjoner.
 28. 6 points
 29. 6 points
  Fra operaen: Olympus E-30, Sigma 50mm f/1.4 @ f/4, Iso 100, 1/6400s
 30. 6 points
  Plusse i SO kewl . Har null i rykte uansett her
 31. 6 points
  7738 by egilh, on Flickr 7757 by egilh, on Flickr 7760 by egilh, on Flickr 7763 by egilh, on Flickr
 32. 6 points
  Prøv å sette deg inn i hans situasjon før du ler av han. Stakkars. Og ja, jeg er seriøs.
 33. 6 points
  Si at du la han til fordi du vil ha sex med han.
 34. 5 points
  Ok, først og fremst: 7/10 er ikke såå ille. MEN, med antall utgivelser om dagen så drukner et spill med en slik karakter. Jeg liker mange av artiklene på Gamer.no. Men, som gamer i over 30 år, med alt for lite tid til å spille... så kan jeg ikke lenger ta anmeldelser på gamer.no seriøst lenger. Er en stund siden jeg gjorde det. Uncharted 2: Among Thieves (PS3): Gamer.no ga dette 7/10... På Gamerankings.com etter å ha regnet snittkarakter av 78 anmeldelser verden over, ble dette det beste spillet til PS3 i 2009 med en snittkarakter på 96.41%. Og derved også det nest beste spillet til PS3 noensinne så langt. Er verden med sitt snitt ut av 78 anmeldelser feil, eller er det gamer.no som dummer seg ut? Tja.. vanskelig.. not. Eller hva med Killzone 2 (også PS3)... På Gamerankings.com av av et snitt ut fra 80 anmeldelser så endte dette på 90.07%. Gamer.no ga det 6/10... Litt i utakt med resten av verden, eller hva.? Eller hva med nyeste Fight Night for ikke så lenge siden... Det endte med at Gamer.no måtte trekke anmeldelsen fordi de hadde latt en kjøttpøkk uten peil eller entusiasme for boksing anmelde spillet - og ga det alt for dårlig karakter. Noe som ble behørig kommentert av alle med interesse for sporten. Ja, gamer.no kan alltids gjemme seg bak det at det er subjektivt, hva anmelderne mener osv... Men... hva med å la folk med fortsatt en viss form for entuiasme anmelde spill? Folk som er oppriktig glad i spill fortsatt, og ikke er trøtte, mette og alt for blaserte til å fortsatt la seg begeistre. Foresten... L.A Noire ligger på 93.31 % på gamerankings.com nå etter 8 anmeldelers foreløpig. Hvis du er for ung til å kunne lese engelske anmeldelser... vel.. få noen til å oversette for deg slik at du ikke er avhengig av slik tullball som litt for ofte preger gamer.no's anmeldelser av spill. Forøvrig liker jeg godt de andre artiklene som dukker opp på gamer.no. Men anmeldelsene deres har ikke troverdighet lenger. Det er umulig å vite når de faktisk treffer lenger.
 35. 5 points
  Håååpløst. Sto som nummer to i kø på butikken i dag. Fremfor meg var det ei dame, eldre sådan, som hadde bestemt seg for å betale deler av summen med småpengene hun hadde. Totalt kr 168,50, hvor hun da betalte med en hundrelapp og resten var i kronestykker, femtiøringer osv. Hun trengte først opplæring i å bruke myntmaskinen, og deretter brukte hun en evighet på å finne frem pengene for deretter å manuelt telle myntene hun puttet på for å være sikker på at det ble rett. Hun brydde seg ikke om at maskinen telte pengene for henne og sa i fra når det var nok. Neida. Kan ikke stole på slike maskiner, kan de vite. Når hun så omsider hadde klart å bli kvitt alle myntene sine, med god hjelp i fra hun i kassen samt et par beklagende blikk, så viste det seg at hun manglet hele 8 kr! Hun presterte da å ta frem en tohundrelapp som hun betalte de 8 kronene med, og fikk tilbake igjen blant annet 42 kr i småmynt. Eg hadde ikke dårlig tid, men akkurat der og da tenkte eg med meg selv at ja dette var vel anvendt tid.
 36. 5 points
  Han "klager" jo på fansens vegne fordi det er dyrt for hvermansen. Man kan si mye ufint om Owen og det har jeg vel strengt talt gjort, men han har sosial intelligens og fremstår som en oppegående fyr.
 37. 5 points
 38. 5 points
  Siden vi er to stykker her som har viet oss til sportsfotografiets vidunderlige verden tenkte vi å invitere dere andre også. Har du hatt lyst til å ta bilder som f.eks. dette: eller dette: Da skal du få den hjelpen du trenger i denne tråden! Hva trenger du? 1) Utstyr Sportsbilder krever litt av utstyret. "Litt" er egentlig et understatement, som de sier over dammen. Det krever mye av utstyret. Rask og presis autofokus: Du kan sikkert treffe noe med det gamle Canon 450D-kameraet ditt, men du vil ofte tenke "åååh, jeg skulle hatt noe som ga meg litt bedre autofokus enn det jeg får nå". Professjonelle og halvprofessjonelle kamerahus er din venn. Selv bruker jeg Canon 50D og merker at jeg kanskje ville hatt noe som er hakket bedre. Serieopptak: Du vil ha et kamera som kan ta mange bilder på rad. Jo fler jo bedre. Du vet den maskingeværlyden som kommer når ballen er i nærheten av mål på TV-kamper? Det er den vakre lyden av "top-of-the-line"-kamerahus som skyter serier. Høy ISO: Når kampene går innendørs i en dårlig opplyst hall eller sent på kvelden i regn og dårlig flomlys, da vil du ha noe annet enn ISO 100. Brennvidder ut av en annen verden: En fotballbane er lang. Den er faktisk veldig lang. Og den er dritlang når du sitter ved den ene kortlinja, og det blir en straffe på andre sida. Da vil du ha noe som ser langt. Du vil nemlig så nærme som overhodet mulig. Lavt blendertall: Dette går hånd i hånd med høy ISO. Jo mere lys, jo bedre. Problemet er bare at jo mer lys, jo dyrere... Monopod: Om man sitter der med en gigantisk 400mm F2.8 så orker man ikke holde den i 90 minutter. Da anbefales det en monopod. Selvfølgelig, dette er ikke en "sånn er det bare!"-liste, men det gir dere en god tanke om hva man trenger. 2) Tilgang Det er ganske enkelt. Jo større arrangementet er, jo vanskeligere er det å komme seg inn som fotograf. Du trenger tilgang, en akkreditering til indre bane. Dette får man enten ved å kontakte arrangøren eller få noen du jobber for (bildebyrå, nyhetsbyrå, avis osv osv osv) til å gjøre det. Og husk - hold deg innenfor den plassen du har fått tildelt. Du blir ikke godt likt om du våser rundt og ødelegger for andre. 3) Flaks Selv om du har verdens beste utstyr så kan du risikere å få dritkjedelige bilder. I tillegg til utstyret og tilgangen trenger man også sin dose flaks. Det må skje noe, og man må være der når det skjer. Hvordan gjør du det? Hvordan man tar bildene kommer selvfølgelig litt an på hvilken idrett man tar bilder av. Jeg for min del har kun tatt bilder fra fotballkamper, så det er det jeg vil kommentere. Fotball: Ditt viktigste våpen er eget overblikk, forståelse av spillet og et kamera med en 70-200mm F2.8. Ha fokus på ballen. Det er absolutt en god ting å ha kjennskap til spillet fra før av. Sjekk ut hvilke spillere som er viktige og om mulig; prøv å finne ut på forhånd hvordan lagene spiller. Er det en god ving på banen? Vil de kjøre gjennom midten? Ved å tenke over sånne ting kan man fort ha litt mer flaks med hvor ting skjer på banen. Om du er rik (eller kjenner noen som er rike) så kan det være du har tilgang på større brennvidder. En 70-200mm rekker ikke langt og skal du ha hele banen må du minst ha 400mm. Høy lukkerhastighet (jeg bruker mellom 1/500 og 1/2000) samt lavt blendertall er nøkkelen for å få de bildene du ønsker. AF-servo er din venn. Dette var noe - om dere kommer på mer, bare fyr løs så diskuterer vi og legger til ting i førsteposten.
 39. 5 points
  Man kan si hva man vil, men det der er helt sant. Busquets overspiller hver eneste gang han har muligheten å late som han er skadet, og kaller farget folk for "mono" og prøver å skjule på det. Blir tatt, UEFA ser inn på det men driter i det fordi han må jo få lov til å spille finalen. Si meg, om UEFA faktisk så inn på det og skulle gi han ban for det eller noe, hvorfor i helvete får han ikke noe nå? Hvorfor får han lov til å spille finalen når han nettopp i semi finalen kalte en person på live TV for mono? De vet han har gjort det, men han får ingenting. Rooney sa fucking what til kamera og det var headline stuff og 2 game ban i PL. Men her? Ingenting. Selv om det er 10 ganger verre og er man kan se klart at han har gjort det. Det betyr at UEFA aldri hadde tenkt å gi ham ban eller noe, men måtte bare late som de skulle se inn på det skikkelig. Media stunt. Barcelona-spiller kan drepe noen og det hadde blitt ignorert. Helt forbanna ekkelt.
 40. 5 points
 41. 5 points
  Ford Galaxy er sikrest Ford Galaxy 2011 gjør det bedre i krasjtester enn Ford Fiesta 2007 og Ford Ka 2003, i følge en rapport fra Ford. ... Ja, dere tar vel analogien
 42. 5 points
  Seriøst, nesten tusen sider med sjekketriks. Hvor mange av dere har vært her fra begynnelsen? Det er kjempelett å sjekke opp oss jenter. De aller fleste av oss blir ikke nedrent av oppmerksomhet av den positive typen på byen, så det er kanskje det første du må vite. Med positiv oppmerksomhet mener jeg selvfølgelig menn som faktisk orker å starte en intelligent, flørtete og utfordrende samtale uten at de er drita, pissnervøs eller har ståpikk. I tillegg hjelper det mye hvis dere faktisk har selvsikkerheten til å slappe av. Da mener jeg ikke en skyhøy selvtillit - bare en trygghet på hvem dere er og hva dere vil med oss. Litt øyenkontakt, genuin interesse og humor, så er dere som oftest der. Og please, ikke snakk om at dere driver med "spillet" til oss. Det er litt småpatetisk....
 43. 4 points
 44. 4 points
  Litt /o/-relatert humor. Mange flere i spoiler:
 45. 4 points
  Herregud så teite noen av dere er akkurat nå. At store (les; hypa) titler scorer høyt på de fleste anmeldelser er da viden kjent - kanskje gamer.nos anmeldelse faktisk er den mest korrekte/presise? Kanskje Groven faktisk har klart å se forbi hypen, og at anmeldelsen gjenspeiler hvordan spillet i realiteten er? Greit det at karakteren kanskje ikke sto i stil med hva som var forventa, men noen av kommentarene (og ikke minst angrepene på gamer.no generelt og artikkelforfatter Groven spesielt) er rett og slett smålige. Legg bort fanboyismen, jeg ber dere. En anmeldelse er uansett ikke mer enn akkurat det; en anmeldelse. Om dere er enige i den finner dere kun ut av om dere prøver spillet selv. PS: Å sammenligne denne anmeldelsen med DA2 blir helt hummer og kanari, siden det er 2 forskjellige anmeldere.
 46. 4 points
  Noen fler fra turen i går kveld IMG_7682-Edit.jpg by Petter Brenni, on Flickr IMG_7667.jpg by Petter Brenni, on Flickr Reflection by Petter Brenni, on Flickr
 47. 4 points
 48. 4 points
  Kan jo være noen som har erfaring med at den har kommet samme dag, så hadde det jo vært kjekt å vite. Ta deg en pære.
 49. 4 points
 50. 4 points
×
×
 • Create New...