Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/12/11 in all areas

 1. 29 points
 2. 29 points
  Jeg jobber som elektriker på et sykehus, og ble i dag stoppet av en pasient som lurte på hvor hukommelsesklinikken ligger. Jeg måtte svare som sant var, at jeg rett og slett ikke husker hvor det ligger
 3. 19 points
 4. 18 points
  En lagersjef jeg jobbet for tidligere satte igang en brannøvelse og skrek "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH! AAAAAAAAAAH!" alt han klarte over høyttaleranlegget. Jævla komisk igrunn. Fra butikken idag: Butikkene her jeg bor har nå fått nye åpningstider og er oppe fra 9-22. Det var tydeligvis ikke så veldig populært for en av kundene, for han skulle ha navn og telefonnummer på distriktssjefen så han kunne si ifra at åpningstidene burde være fra 9-15, slik de var for veldig lenge siden.
 5. 15 points
 6. 13 points
 7. 11 points
  Har bodd her i drøyt 6mnd og nærmeste butikken her er en Coop Prix. Har handlet på Coop'en minimum 3 ganger per uke. Hver jævla gang jeg har handlet har folka i kassen som har ekspedert meg spurt om jeg har medlemskort. Hver eneste gang har jeg svart "nei". Ikke en gang har de spurt om jeg vil bli medlem når jeg har svart at jeg ikke har kortet.
 8. 8 points
 9. 7 points
 10. 7 points
 11. 7 points
 12. 7 points
  Folk får heller ha hjemmeværende koner som kan handle for dem.
 13. 7 points
  Hater brannøvelser.. Jeg sammenligner det med å rope ulv, ulv! Alle klikker de første gangene de opplever det, men resten av livet gir man faen helt til man blir jaget ut bygget... SÅ en liten kundeopplevelse i dag.. Var på Rema og skulle ha middag. Var 3 Russ foran meg i køen og de skulle ha 2 flasker Zalo hver. Er bare 3 år siden jeg var russ på samme sted og husker godt en "tradisjon" som er å tømme masse Zalo i den lokale fontena slik at det skummer over.. Og Kommunen må betale grovt hvert år på oppryddingen. Jenta i kassa spurte de om de skulle ødelegge fontena. Noe de innrømmet at de skulle. Jenta som ikke var direkte stor reiste seg fort opp tok fra de flaskene og ba de pelle seg til pokker ut, og at de skulle skamme seg. De 3 tok det godt opp og beklaget at de hadde tenkt tanken! Verste er at de faktisk mente det uten tull og ba skikkelig om unnskyldning! Jeg var helt paff mens jeg hadde en tanke i hode - Fuck Yeah!
 14. 7 points
  Ikke alle som vet hva 4chan er.
 15. 6 points
  Nå er jeg drita lei hele dritten, så her kommer det en utblåsning: Denne PUA-dritten må det for pokker bli slutt på! Nå går det 14~17-åringer rundt og tror at de er Alpha, de sitter foran keyboardet og kaller deg for Omega ditten og datten. De tror at dette er veien til det hellige land. I sin jomfruelige verden, der de aldri har hatt noen bedre SHB enn Frk. Høyre, tror de at de er eksperter. Jeg tar det som et tegn på at hele dritten har gått alt for langt! PUA-bibelen har åpenbart blitt allemannseie. Alle småguttene leser den og tror at "slik skal jeg få meg mus". Tror dere virkelig ikke at damene har begynt å gjennomskue dette opplegget? Det er også velkjent og beryktet på byen at det finnes losere/gjengangere som tilhører denne PUA-klanen, dette er gjerne litt kleine nerder. Dørvaktene spotter disse på mils avstand og de får ikke lenger komme inn på de flashe stedene. Tror dere virkelig at dere skiller dere ut på noen som helst måte, når dere bruker slike kleine metoder fra PUA-bibelen? PUA-bibelen er kanskje egnet for de som har elendig selvtillitt, dersom den klarer å få dere til å gå frem og snakke til noen damer så er det jo flott. Newsflash: sjekking på byen har lite med hva du sier å gjøre. Dama ser på deg i fem sekunder og vet om hun vil ha sex med deg eller ikke. PUA-shitten er altså totalt bortkastet. PUA-bibelen er stort sett bare en oppskrift på hvordan du skal oppføre deg som en bæsj. Rett og slett en dritt. De damene som biter på kroken på slikt standardisert piss, er damer som i alle fall ikke er mensa-kandidater, og damer som i alle fall ikke jeg vil røre med tang. De bra damene er det mye høyere nivå på uansett. Ved å tilegne dere disse innøvde PUA-fjolleriene, sørger dere for å kun sikte dere inn på trashy damer, damer som hører hjemme i campingvogn, og dere sørger dermed for å sile vekk alle de beste damene med å velge dette. Jeg burde vært for gammel til å bry meg, men jeg synes hele driten er latterlig. Når man får noen år på baken så vet man hvordan man får kontakt med damene. At dere er usikre, umodne fjollete tenåringer, er bare sånn det er. Med noe erfaring endrer det seg. Alle dere 14~17-åringer som tror at dette PUA-tøvet er så bra og perfekt, hvordan har det seg at dere ikke har kjærester da? Hvordan har det seg at absolutt alle jeg har vært borti som har vært tilhenger av dette, har vært ultra-single? De damene jeg har observert at de har fått napp hos har vært bælfeite vålerenga-fans. Jeg mener noe er feil, når 14-åringer går rundt og prater i PUA-termer på gata. Da er det noe feil med samfunnet. Jeg synes synd på de. De vet ikke sitt eget beste. Jeg synes også synd på jentene som skal bli sjekket opp av slike fjols.
 16. 6 points
  jøssemeg! Skal ikkje stå på standardane i alle fall. Tippar ho lett hadde lurt oss alle ein sein kveld, om ho så var uredigert og hadde Chelseatrøye på seg.
 17. 6 points
  http://www.bgames.com/funny-games/Trollface-Launch.html
 18. 6 points
  menn skal IKKE barbere leggene
 19. 6 points
  Så kul du er da. Som prøver å virke kul ved å skrive med en god dose ironi: "Så kul du er da."
 20. 6 points
 21. 6 points
 22. 6 points
 23. 5 points
  Jødiske nettverk har de siste årene infiltrert anti-islamske organisasjoner og bevegelser. Målet er å utnytte kampen mot islam, og manipulere folk til å kjempe for sin egen agenda. Selv om jødene tilsynelatende bidrar i denne kampen, er målet å rettferdigjøre utvidelsen av Israel, deres besittelse av masseødeleggelsesvåpen, og jødiske maktposisjoner i verden. Å avsløre jødenes kamp mot islam som hykleri, er ganske enkelt hvis man har satt seg litt inn i fakta: - Historisk sett har jødene skiftet på å spille på lag med kristne, muslimer og kommunister, ettersom hva som virker mest strategisk akkurat da. - Jødenes kulur ligger nærmere islam enn kristendom. - Jødene er rasemessig nære slektninger av arabere og persere. - Israel fremstilles ofte som en fiende av alle muslimske land. I virkeligheten samarbeider de gjerne med muslimske land, så lenge disse ikke er imot Israel. - Ved å fremstå som kristen-vennlige, og en alliert i midt-østen mottar Israel store mengder penger og våpen fra USA. I Sverige har partiet Sverigedemokraterna jøder som medlemmer. Her i Norge gjelder det samme for partiet Demokratene, og organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge. Demokratene har blant annet Israel-vennen Jan Simonsen som en av sine frontfigurer. I utlandet, er det en rekke ulike jøder som kjører kampanje på "trusselen fra islam"- en kampanje som tar sikte på å rekruttere ikke-jøder til et korstog mot jødenes og sionismen sine fiender. Den nederlandske anti-islam aktivisten Gert Wilders, mannen bak filmen "Fitna", ser også på seg selv som en del av den jødiske gruppen. Ifølge Der Spiegel Online, 03/27/2008, i artikkelen Islam Critic Wilders - A Missionary med Dark Visions, kan du lese at Wilders selv har jødiske forfedre og at han følte seg som hjemme da han besøkte Israel. "Det føltes som om jeg hadde vært der før", sa han til magasinet. Han har også bodd i Israel i to år i sin ungdom, og har besøkt landet 40 ganger i de siste 25 årene. Wilders støttespillere inkluderer neokonservative og høyreorienterte jødiske grupper på den ene siden og folk med bånd til europeiske nasjonalister på den andre. I Norge fremstiller jøder seg som forfulgt av muslimske innvandrere, og ber om "beskyttelse". Dette "frieriet" til norske islam-motstandere virker meningsløst når de samtidig samarbeider med muslimske menigheter for å legalisere halal-slakting, eller kosher som jødene kaller denne slaktemetoden. De har også felles interesse i å kunne kjønnslemleste barna sine lovlig. Når alt kommer til alt kjemper jødene kun for sine egne interesser. I jødiske skrifter fremheves det også at mennesker som ikke tilhører guds utvalgte folk, skal underkues. Dette gjelder like mye enten de er palestinere, nordmenn, negre eller asiater. Hvem kommer til å ha verdensherredømme i fremtiden? Hvis ting fortsetter den veien det går nå, vil det bli jøder som herskere, og muslimene som adelsmenn. Hentet fra www.nasjonalist.net
 24. 5 points
  Korrekt. Jeg skrur av hjernen med en gang jeg går inn i en butikk. Den endeløse hjernedøde labbingen rundt i gangene er det noe deilig og befriende over. Og når man bare står å skal bestemme seg over to helt ubetydelige produkter.
 25. 5 points
  Bruk vannpistol, du er tross alt russ.
 26. 5 points
  nei, kiwi har momsrabatt på ALLE nøkkelhullprodukter også altså du og han som likte faila;) må ha vært uten tv en stund du som ikke har fått det med deg
 27. 5 points
  Imponerende at du kan mer om kosthold enn alle verdens næring- og kostholdseksperter. Du bør plukke opp telefonen og dele din innsikt med dem.
 28. 5 points
  Ser bare en gigaklump med fett, jeg?
 29. 5 points
  Det er ikke snakk om noe taktikk for å lure seg unna men om å ha respekt for at man har et liv med valg og muligheter. Antar du er på skolen for å ha timer i diverse fag og du må igjennom en del som du ikke hadde gjort på eget iniativ. Noen ganger vil man nikke med fordi man rett og slett blir nødt til å slikke noen oppetter ryggen for å oppnå gode karakter. Det er likevel dine valg og ditt liv. Ingen må noe som helst så lenge de ikke driver svindel eller skader levende vesen / andres eiendom, da må man med sannsynlighet stå til rette for dette en eller annen gang. De fleste mennesker lever livet sitt i nermest bevisstløs tilstand. Ingen selvrespekt eller selvstandig tanke / handling. Nikker lydig med og lar seg diktere av autoriteter, media, undervisning, foreldre eller den populære gjengen. Følger andres regler eller systemer uten å stille spørsmål. Det er ditt liv og du må ikke være slave for noen med mindre du velger det selv. Dersom valgte å la deg presse til å løpe, bør du ikke klage men ta et "bedre" valg neste gang. Det er kun hva man vil, aldri hva man må. Den som tror noe annet lurer seg selv til å være en slave isteden for å leve som et fritt menneske. "Nå må jeg hoppe litt opp og ned fordi han sier at det står på et stykke papir at jeg ikke har noe valg." Nordmenn vet ikke å si nei, for vi har ikke hatt noen frihet på tusener av år. Frihet er ikke å velge hvilken TV-kanal en ønsker å se, men mange tror det. Kan man ønske mer?
 30. 5 points
 31. 5 points
  Gud bedre for en tråd dette har blitt.... Diskuter postvesenet en annen plass
 32. 5 points
  Jædda! Våknet opp til en pakke fra LFC på døra. Neste sesongs bortedrakt med 7 Suarez, velstand!
 33. 5 points
  Gøy på landet... Først av alt, Hamolinadir har et poeng når han(?) sier intensjon er avgjørende. Når det er sagt så må jeg si jeg stiller meg svært uforstående til hans beskrivelse av sjekkemiljøet som helhet, da jeg selv har vært en del av dette miljøet i en årrekke og ikke helt klarer å se hvor han finner disse "elevene" og "guruene". Faktisk har jeg heller opplevd en dreining fra "pule mest mulig og gjøre flest mulig syke ting" til å spille på lag med jenta og gi henne en god opplevelse, selv om det bare er for en natt. Et par av de mest profilerte playerne har sågar gått hen og fått seg dame, men det kan jo såklart hende det bare er et spill for galleriet for å lure vårs vattfjotter til å tro at det faktisk er et menneske bak fasaden. Eller...? Vet du, uten å kjenne personen så ville jeg sortert det under autoritetspåvirkning, dvs at grønnskollinger kommer inn i miljøet og ser folk de anser som autoriteter bruke uttrykk som "close" og adopterer det for å virke "kule" og vinne innpass. Etter hvert tar vanedyret over, og dette vokabularet du messer om kan likså godt være uttrykk for arven fra sinte nerder på 90-tallet som noen utpreget form for "metalitet". Forøvrig har denne språkbruken forsvunnet mer og mer der jeg henger, og man blir stort sett betraktet som en tulling hvis man bruker masse PU-lingo. Så igjen, jeg stiller meg temmelig uforstående til denne framstillingen av miljøet. Men som Anonym over her sier, hvilket miljø? La meg forsøke å utbrodere litt... Kom gjerne med motargumenter om dere syns jeg tar feil her, men for meg virker det som om stort sett hver eneste kritiker ser på PU-miljøet som den store stygge ulven som skaper sosiale monstere, mens verden ellers er regnbuer og rosa skyer. Tillat meg i såfall å gi dette bilde et par skudd for baugen... Først, la oss starte i barnevogna. Nær sagt så snart vi blir født blir vi bombardert med to stereotypiske bilder, nemlig 1) De snille gutta vinner bestandig, og 2) Han som får pult er kongen på haugen. La oss så ta for oss nummer en, nemlig myten om snillhet. Dette er ca like brukbart som rådet om å være seg selv. Hvis du allerede har de bakenforliggende egenskapene som ingen noen gang nevner så funker det, men hvis du er en WoW-nerd som knapt ser dagslys og likevel drømmer om å knulle en av forsidepikene i Vi Menn så sitter du med skjegget fullt av opptil flere postkasser. Likevel ser "vær snill" ut til å være universalsvaret på hvordan man skal få damer, siden mora di propper deg full av det og den snille, men klønete nerden får dama i omtrent hver eneste film og serie som finnes på tv. Dette gir rom for tildels grove mistolkninger, og ut ifra antallet forumposter som inneholder "snill", "gir alt" og "får ikke dame" så ser det ut til at det er en del som tolker "snill" til at man skal stå på hue og drite murstein hvis dama spør om det. Joda, damene innrømmer som regel at man ikke skal være selvutslettende snill, hvis man spør de om det. Problemet er at vi mennesker er flinke til å anta ting ut ifra egne følelser og erfaringer, noe som gjerne resulterer i at vi ikke spør og blir stående og stange hue i veggen i evig lang tid. Koble dette opp mot manneegoet, som serverer deg ideen om at du ikke er mann hvis du ikke kan dra damer, og man har oppskriften på katastrofe. Dette leder til punkt to, nemlig at han som får pult er kongen. Har man dårlig/liten erfaring er det lett å tro at damer = lykke, fordi samfunnet, via underholdning, reklame og whatnot, forteller deg at vellykkede menn har ei fin dame på fanget. Veien til å konkludere med at man er en taper fordi man ikke får seg noe er dermed skremmende kort. Selvtilliten får seg gjerne en solid smekk etter hvert, noe som ikke akkurat fører til mer damer, og man blir gjerne frustrert og forbanna fordi man følger "oppskriften" men likevel bare får seg noe hvert skuddår. Alternativt at man ender i forhold som fungerer så som så fordi man tar det man får, ikke det man vil ha. Dette leder også til mangelmentalitet, og man ender med å gjøre ting til et mye større problem enn det egentlig er fordi man hele tiden fokuserer på det man ikke har. Det hjelper heller ikke at man stadig blir minnet opp at man er en taper fordi man ikke får pult, noe som bidrar til å øke fokus og blåser opp problemet enda mer. Aaaand here's the kicker. Dette bildet fører til konflikter og morsomme konklusjoner av typen "de sier en ting men gjør noe annet", "damene foretrekker drittsekker" etc og hvis man fortsetter på den stien lenge nok så ender man med masse innestengt sinne og frustrasjon. Det kan så lede til objektivisering, bitterhet og en "damer duger bare til en ting"-holdning. Dette ble fryktelig mye rabling for å si at det finnes en del indikasjoner på at folk i mange tilfeller tar med seg ukulturen inn i PU-miljøet, og at "PUA" i seg selv bare blir et verktøy for å uttrykke frustrasjonen man har bygd seg opp. Man kan jo i såfall påstå at PU-miljøet som selvutviklingssted har spilt falitt, men for å vri litt på et sitat jeg leste en gang: PUA kan bare gi de muligheten til å velge. Selve valget er helt og holdent opp til dem selv. Og å velge å forandre på noe man i mange tilfeller hverken kan se eller akseptere blir som å finne ei knappenål som er gjemt et sted på Sydpolen - vanskelig. De fleste jeg har sett som har blitt virkelig gode har da også vokst ifra bruk-og-kast-mentaliteten, rett og slett fordi de fant ut at lykken slett ikke var å pule et tresifret antall damer. Jeg ser for meg at det blir som å sette unger foran et langbord dekket med både is, kaker og godis, men også grønnsaker, frukt og mors kjøttkaker. Etter hvert som mangelmentaliteten slipper taket og det "forbudte" og fjerne blir dagligdags så blir man lei og forsøker å finne en balanse der begges interesser blir ivaretatt så langt det lar seg gjøre. Det er iallfall min erfaring.
 34. 5 points
  Da er serien så godt som fornyet. http://www.tvline.com/2011/05/breaking-chuck-spies-season-5-pickup/ Alle de store og troverdig nettsidene som TV|Line, Deadline og Variety har alle annonsert dette nå nettopp. Med The Event i slammern, så er Chuck nå plukket opp til 13 episoders sesong. Så sprett opp cola`en!
 35. 5 points
 36. 4 points
  Det er ikke rart du er så sint. Du tolker jo andres innlegg på merkverdig måte.
 37. 4 points
 38. 4 points
  Dette virker som et søkt forsøk på å askribere en rekke "intellektuelle" kvaliteter til et spill som ikke fungerer på spillplanet, som for å redde det fra vår indignerte dom. Jeg tror alle kan se konturene av tingene du skriver om, men de fungerer ikke så mye bedre enn resten av spillet - det er forutsigbart, platt, gjort før, og behovet for å dumpe allegorier og blinkende neonskilt med "TENK PÅ DETTE, DU"-påskrifter i fanget på spilleren, kommer i veien for å faktisk fortelle en historie. Før noen hopper opp på barrikadene og anklager meg for å ikke like historien fordi den ikke slutter med at man redder verden fra et eller flere kataklysmiske monstre (bortsett fra at det er jo akkurat det man gjør), så kan jeg berolige med at jeg ikke har noen problemer med en low-key-historie med personlig fokus, slik Bioware lovet med DA2. Jeg har derimot problemer med måten en potensielt interessant historie ødelegges av et dårlig manus og sviktende narrasjon. Elendig pacing, rotete eksposisjon, og kardinalfeilen å ha nøyaktig samme utfall uansett hva du velger underveis er kjennemerkene til DA2. Sånn utenom det, hvorfor hoppes det elegant over en spillhistorie full av titler som også peprer deg med allegorier og samfunnskommentar, hvorav nesten alle gjør dette mer elegant enn Dragon Age 2 - og uten å bygge resten av spillet over "button = awesome"-filosofien i samme slengen? Noen av dem er nevnt tidligere i tråden, men jeg synes det er påfallende at konfliktene som er hovedsaken i DA2 også var viktige elementer av DA:O. Eneste forskjellen nå er at Bioware, ved hjelp av noen liberale retcons, har skiftet fokuset i "misforstått, undertrykt minoritet"-allegorien fra alver til Bioware-Draenei, og gjort noe som ble etablert som en underliggende spenning på tvers av samfunnet i DA-universet til hovedkonflikten. Du har tydeligvis også misforstått hva Ice og Fire henspiller på i ASoIAF, men det er egentlig en annen diskusjon. La oss bare at si at den sammenlikningen fungerte helt vanvittig dårlig. La meg se om jeg forstår dette riktig. Når du ser på kampsystemet i Dragon Age: Origins eller The Witcher, så mener du at det er "styrt pga [sic] konsollenes begrensninger"?
 39. 4 points
  Tja, hvis det er slik horer ser ut så holder de bra nivå om dagen.
 40. 4 points
 41. 4 points
 42. 4 points
  Å si "det finnes ingen gud eller annen spirituell sak vi ikke forstår eller vet om" er akkurat like ignorant som å si "gud finnes". Mao like teit.
 43. 4 points
  Jeg har Explorer9, er strålende fornøyd jeg. Skjønner ikke hva folk maser om Finnes det virkelig personer der ute som fortsatt bruker IE
 44. 4 points
  Siden jeg ikke har noe bedre å gjøre en sen natt, så blir det en liten a4 side fra meg her: Tror fokusen din har bommet litt her Håret som stikker fram er det skarpeste i bildet ditt. Det er veldig mye store irritasjonsmomenter igjen i huden, og den har en veldig skarp rødfarge, når du øker kontrast er det - veldig - ofte å anbefale med litt desaturering også for å kompensere, og for all del ikke bruk kontrasten i Contrast slidern inne i ACR eller Brightness/Contrast inne i photoshop. Den er altfor linær og øker fargemetningen veldig mye. Lag din egen S-curve inne i curves Spesielt ringer under øyne ville jeg ha brukt litt tid på, du trenger ikke fjerne de helt, men bruk patch tool og Edit > Fade ned til 30 - 50%. For at det fortsatt skal se realistisk ut. Ville fjernet rynkene i pannen og på halsen helt. Ville også ha dodget det som er mørkest på hennes høyre kinn (høyre for oss), for at det skal bli jevnere også. Send meg en melding om du er intr. så kan jeg vise det hvordan D&B mønstret mitt er i ett bilde feks, for å vise hvordan jeg tegner på naturlig høylys steder & skygger for å framheve det som allerede er der (eller - så klart skape noe som ikke er der). En annen - bedre - måte å gjøre D&B på er også å holde inn ctrl + alt + shift når du trykker på å lage ett nytt lag så velger du blend mode: Overlay og huker av for "fill with neutral 33% grey". Da kan du dodge og burne fritt på det laget slik du vanligvis ville ha gjort uten at du gjør det på en destruktiv måte. Personlig bruker jeg å ha ett eget for dodge og ett eget slikt lag for burn for å ha god kontroll på ting siden det er lett å gjøre for mye eller for lite (har jeg gjort forlite dodge kan jeg bare duplicate og justere opacity feks) Det hvite i øynene ser også ujevnt ut (og det er lysnet for mye). Lys opp den ringen inne i iris bare istedet, det ser mye bedre ut. Men uansett; den største svakheten i bildet ditt er lyset. Hadde du tatt 2 - 4 steg til høyre ville du fått ett mye penere lys på hennes ansiktet fra vinduet. Ser ut som bakgrunnen ville blitt renere også (uten at jeg skal si akkurat det sikkert)
 45. 4 points
  Ta de i android-tåden om du føler behov for det. Denne er tråden omhandler om iPhone 4 og alt annet anses å være OT. Alt om tester har våre amobilsidene sørget for. Så vel mulig der også.. Admin.
 46. 4 points
  Jeg ser ikke på det at eiere legger ut litt penger til investering en sjelden gang hvis det trengs som pengedoping. Med pengedoping tenker jeg på nettopp Chelsea og City - der klubben drives uansvarlig og økonomisk katastrofisk fordi eieren betaler alt som skal til, det være seg overgangssummer og lønninger, og klassespillerne ruller inn som på et samlebånd. Nå vet jeg ikke om FSG kommer til å legge ut noen penger til spillerkjøp i sommer, de virker å være økonomisk fornuftige og i uttalelsene virker det som om det skal satses på lønnsom drift der alt av overskudd går til investering i spillerstallen, men det er jo ikke helt umulig at de stiller en sum til rådighet for noen kjøp nå i starten dersom det trengs. Uansett har vel Liverpool en god del eierpenger til gode før vi skal kunne kalles kjøpeklubb eller pengedoping, vi har tross alt blitt ranet £30M av overskuddet vårt årlig i renteutgifter i årene under Hicks og Gillett.
 47. 4 points
  Da burde man ogå være ytterst forsiktig med å stjele andres mat.
 48. 4 points
 49. 4 points
 50. 4 points
  HAHAHAAHA takk for at du delte denne historien med meg, faktum er at wow er et spill og du burde behandle det som et spill, NEI du har ingen rettigheter siden du ga han lederskapet, hadde han gjort dette fra din konto kunne du kanskje hatt noe rettigheter, ta det med et smil og aksepter at internet er ikke det samme som irl, og ikke stol på folk du ikke kjenner fra virkeligheten
×
×
 • Create New...