Gå til innhold

Nominasjonstråd for Juleavatarkampen 08!


TSP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det blir nå bestemt at nomineringsperioden vil holdes i gang 24 timer ekstra. Siste frist er derfor 12. desember klokken 23:30. Hver eneste bruker kan nominere to avatarer hver i denne perioden. Det vil si at de som har nominert fra før; kan nominere to ekstra avatarer, totalt tre avatarer. De som ikke har nominert kan heller ikke nominere mer enn to avatarer, dette er fordi de som ikke har nominert fra før, ikke ville hatt muligheten til å nominere om nomineringsperioden ikke ble utsatt. IKKE nominer flere avatarer bare fordi dere har muligheten, jeg vil at det skal være like fortjente nominasjoner som om dere skulle nominert en enkelt avatar.

 

I tillegg blir det startet en avstemming hvor dere kan stemme på hvordan dere mener avviklingen av kvalifiseringen skal være.

 

Førstepost vil bli oppdatert med den nye informasjonen så snart som mulig.

Lenke til kommentar

Man kan ikke ha aktive avstemminger i låste tråder. En diskusjonstråd og flere avstemmingstråder kan være en mulighet. Fordelen med en enkelt avstemmingstråd er at man da er garantert like mange stemmer i hver enkelt pulje, det er man ikke ellers.

 

En diskusjonstråd og en avstemmingstråd kan faktisk være en mulighet tror jeg. Hvor diskusjonstråden henviser til avstemmingstråden og omvendt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...