Gå til innhold

SilverShaded

Medlemmer
  • Innlegg

    1 444
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Nylige profilbesøk

3 826 profilvisninger

SilverShaded sine prestasjoner

2,4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hadde ikke nølt...Z790 er mye bedre enn B760, bedre VRMs og bedre overklokking for en 13900 eller 14700.
  2. Det har gått ett år siden at DT lovet å fjerne USA's støtte til Paris-avtalen fra 2015. Han har ymtet om å øke produksjonen av fossil kraft som f.eks fra kull, fordi "det vil øke kraftproduksjonen og den økonomiske veksten". Desverre tror jeg det er for optimistisk å tro at DT's velgere legger særlig vekt på klima-krisen. De ser heller på "økonomisk vekst".
  3. Det hovedkortet står ihvertfall på QVL-lista til TB-kortet, så det er nok riktig.
  4. Borger krig er vel nærmest garantert dersom DT taper valget..?
  5. Fredfullt ? Du må være blind. Det sto et skafott utenfor, har du glemt "hang Pence" ? Det hele var bare det du kaller "fredfullt" fordi demonstantene ikke fikk tak i noen av de personene de var ute etter. Og denne såkallte "demonstasjonen" var bare siste forsøk i den lange rekken av DT's forsøk på å kuppe et valg han tapte.
  6. Det er dårlige nyheter i så måte at velgere som sitter på gjerdet kan finne det vanskelig å stemme på en domfelt kandidat og dermed falle ned på demokrat-siden.
  7. Dommen faller vel i første halvdel av juli. Jeg tviler på at dommeren har baller til fengselsstraff. Men kanskje husarrest, enten i NY eller Florida....det vil ihvertfall stikke kjepper i hjulene for kampanjesirkuset hans.
  8. Jeg har "de aktive" bildene mine på en 2.5" SSD, mens sikkerhetskopier ligger på to 4TB eksterne WD-disker (som kun er tilsluttet under kopiering). Ønsker ikke å ha bilder i skyen.
  9. Ser ut til at hovedkort og CPU ikke støtter større minnebrikker enn 8GB. M2-disken burde passe, siden kortet støtter den vanlige 2280-standarden.
  10. Hovedkort, PSU og RAM er..? Som Svein sier, moderne hovedkort har fargekodede LEDs som kan vise hvor feilen ligger. Sjekk og resett RAM-brikkene, sjekk at alle forbindelser mellom PSU og hovedkort er riktige og korrekt montert. Prøv med en annen HDMI-kabel (hvis du bruker det), eller prøv å koble skjermen til en displayport-utgang på GPU.
  11. Jeg har ikke hatt Blackwidow v4, men Blackwidow v2 og Blackwidow Ultimate (pluss et Razer Anansi). Grønne clicky taster er gode å skrive på, tar litt tid å vende seg til dem hvis man bare har hatt lineære taster. Problemet her er at jeg flytter litt rundt på mine tastatur, og begge Bllackwidow-tastaturene røyk i ledningsfestet. Første gangen det skjedde, klaget jeg til Razer (var kjøpt derfra), og de var greie nok og ga meg en tilgode-lapp slik at jeg kunne kjøpe nytt.. 🤣 Razer har gode tastatur, og det går nok fint hvis du har tastaturet liggende i ro på et bord hele tiden. Men i disse dager bør selv kablete utgaver ha avtagbare/utskiftbare kabler, syns nå jeg.
  12. Har sett på den, ja...men har også sett en del klager på den, både at den slutter å virke og at den tar fyr. Nå kan det til dels skyldes brukerfeil med for stor belastning i forhold til spec, men man blir usikker..selv om Thermalright i og for seg har brukbart rykte. Har sett på denne også... DeepCool SC790
  13. Noen av dere som har en fan hub å anbefale, enten PWM eller ARGB (eller gjerne kombinert !) ? Med et kabinett uten bakplate (horisontalt mobo tray) blir det kabel kaos her, haha...
  14. Det er en del oppstyr og diskusjon rundt det de kaller instabilitet hos Intel's 13. og 14. gen. prosessorer. Det gir jo AMD en fordel, så kanskje de prøver å benytte seg av situasjonen ?
  15. Har bestilt meg noen silent tactiles nå, så får vi se...ganske spent på dette.
×
×
  • Opprett ny...