Gå til innhold

Småprat om/rundt Warhammer Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er en liten ting som jeg lurer på mht PQ. Hvordan får jeg XP, virker som jeg må treffe "enemy-mob" før alle andre for å få XP når den dør. Og da hender det at jeg ikke får mye xp. Eller er det en knapp som gjør slik at jeg joiner automatisk en PQ-gruppe!?

 

 

Under portrett bilde av charactern din, har du en liten knapp du kan trykke på for å se gruppene i nærheten, og hva de driver med(PVE/RVR/PQ osv..) så er det bare å velge gruppe du vil joine, så vil den automatisk joine. Er du i gruppe så vil du automatisk få influence og xp for hver mob gruppa dreper, og jo mer du hjelper, om det er ved hjelp av å heale eller gjøre mer skade, så vil du få en større % av influence og xpen.

 

Er slik jeg har forstått det værtfall.

 

 

Edit: Og det er likeså godt at de forsinket oppdateringen idag, bare ta en titt på warhammeralliance, og sjekk alt styret rundt patchen på US serverne. Dog GOA skulle ha sagt ifra litt før, enn å vente 2-3 timer etter at det egentlig skulle bli gjort en oppdatering, selv om vi egentlig hadde svaret fra før. Er klar over at mange folk misliker GOA, både etter open beta eventen og Daoc, men ta nå hold ann litt til headstarten/release før man dømmer de helt nedenom og hjem.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar
Hørte snakk om influence grinding. Og jeg må si at jeg håper dette er hva det høres ut som.

 

Det er kanskje grinding, iallefall hvis du er alene og ikke har en gruppe for å hjelpe deg, men det er fortsatt ikke det samme som rep systemet i WoW.

 

Vi snakker ikke om månedsvis med slakting av en type monster. Selv på lvl 40 så kan maxe et CH med influence på noen timer. Det går igjen mye raskere (og også mye morsommere) hvis det er flere som gjør det samme. Har dere nok folk til å fullføre et PQ så blir det litt avveksling med boss kamper, skriptede events etc.

 

Alt du får ved å gjøre dette er en bra "blue".

 

Det er ca 35Chapters (CH) per rase. Alle har 2-4 Public quests (PQ) knyttet til seg. Det går temmelig raskt i starten, mens de siste kan ta litt lenger tid.

Endret av Zlash
Lenke til kommentar

Hvordan er spillet?

 

Husker jeg hoppa på conan hypen når det kom, noe jeg angrer hardt på i dag..

 

Bare kast ut litt overfladisk men rett på sak info, dine meninger.. Sikkert blitt spurt 100 ganger, men har deadline på en photo oppgave om 2 timer så jeg har ikke tid til og lese gjennom alt..

Lenke til kommentar
Warhammer har potensiale, MEN!

Spillet virker langt fra ferdigpolert nok etter min mening, klart det er nok endel som kan leve med slikt men jeg tror ikke Warhammer vil vise sitt skikkelige ansikt før minst 2-3mnd etter release!

 

 

Tar deg jo ikke lang tid i OpenBETA før du forstår at her er det et par kritiske ting, alt fra det å gå i kamp, selve kampen for også loote føles jo krunglete og upolert. Iløpet av kampen har du gjerne både lyd og animasjon som er ute av synk, du har en global cooldown som ikke funker? Og det kan være et sant like helvete og loote?

Jeg har ikke fått meg meg lyd som er ute av sync, men animasjoner har hatt det problemet lenge. Har derimot blit veldig mye bedre i senere patcher og er et serdeles lite problem nå. Men ser ikke noen grunn til at dette ikke skal bli perfeksjonert i kommende patcher. Global cooldown som ikke fungerer? Looting fungerer 100% her.

 

Animasjonene og lyden i spillet generelt er jo veldig dårlig, det er vell Greenskins som har de best synkroniserte animasjonene, men er mye ymse der også gitt. Alt fra bare det å gå (bevege) på karakteren din kan virke ute av synk, altså du ender fort med å føle at du glider bortover langs baken fremfor at du faktisk går. Animasjonene til selve karakteren din stemmer altså ikke overrens med lengden den beveger seg og slike ting, med andre ord ikke godt nok synkronisert! Og slike ting kan irritere deg blå i enden! Om du ender opp med å måtte bevege deg et nokså langt strekke, og du samtidig kanskje er en smule irritabel og lei fra før av kan noe slikt irritere deg nok til å hvie hele spillet i veggen, og slike feil i animasjonen burde jo ikke eksistere i år 2008!

Gå animasjon ute av synk, glider bortover, ikke stemmer med avstanden? Haha, nei, det er direkte feil. Nå finner du på ting. Om du mener dette bastant så kan du vel vise til en tilfeldig video?

 

 

Men det er jo ikke bare at de ikke er synkroniserte, en rekke av animasjonene er rett og slett dårlig laget fra bunnen av og ser kjedelige ut. Det å være en spellcaster i Warhammer Online er en temmelig begredelig opplevelse hva magianimasjoner gjelder. Har enda til gode å egentlig se noe magianimasjon i spillet som faktisk ser bra ut og som trigger meg til å utføre den flere ganger? I spill som både World of Warcraft og Age of Conan, ja til og med Lord of the Rings Online så finnes det endel gode animasjoner som gjør at du får den gode følelsen av å utføre de forskjellige magiangrepene, mens dette er totalt fraværende i Warhammer Online hvor du nesten føler deg flau av å utføre noe som skaper så dølle animasjoner? Utrolig trist da gode animasjoner gjerne er halve moroa med spellcasters!

Noen animasjoner er dårlige ja, men LANGT ifra alle. Prøvd Bright Wizard? Eller Kanskje Sword Master?

 

Lyden er kanskje enda verre enn animasjonene, alt fra bare lyden av å bevege seg, til kamplydene og ikke minst lyden fra blant annet hestene i spillet er noe som minner meg fra spill fra det forrige årtusen!! Spesielt lyden til hestene, gallopp lyden er jo helt lavmål? Tror ikke jeg har hørt noe så falsk og dårlig i noe MMO-spill på MANGE år! Og er jo ikke bare den som er dårlig, men det meste av lyden i spillet føles svakt utført, bare at noe er dårligere enn det andre, og også når det gjelder lyden er mye ute av synk, i kamp kan du gjerne oppleve at lyden kommer mye senere enn den faktisk burde, samt du fort kan få helt feil lydeffekt?
Kan ikke si at jeg sitter med samme oppfattningen, men så spiller jeg ofte med musikk, så kanskje jeg har gått glipp av noe?

 

Det visuelle imponerer heller ikke på High-Res, mulig at High-Res textures ikke er med i OpenBETA?

For meg ser spillet til tider bedre ut en World of Warcraft, men på den annen side føles det langt mindre "glatt og polert", mange ting føles helt malplassert og om du ser ting fra distanse ser de jo helt elendige ut? Hadde forventet mer av et spill i 2008! Ikke at jeg forventer Age of Conan grafikk eller noe, jeg liker selv best "stylized grafikk" slik som i World of Warcraft, men jeg forventet faktisk at Warhammer Online skulle toppe World of Warcraft sin grafikk ganske så greit, men nå ser det til tider dårligere ut enn et spill som faktisk ikke hadde så imponerende grafikk da det kom i 2005? Det blir for svakt etter min mening! UI'et skalerer ikke godt nok heller, ting er alt for stort når jeg kjører 1600x1200.

Denne har mange svart på, men de fleste har vel dradd et svar ut av ræven. Jo, highres teksurer er i open betaen og de ser veldig bra ut. Å si noe annet er ubrukelig. Er jo bare til å se på tilfeldige screenshots som er poster over alt her. Det vil det kommer mulighet for AA, AF, trolig lenger draw distance, og endre avstanden man skal kunne se de høye teksturene (denne er for tiden rimelig lav, noe som gjør at teksturer langt vekke er lave) og selvfølgelig forbedringer her og der.

Det er også en rekke bugs i spillet, og med tanke på alt dette så nære release så har de ikke kjangs til å luke ut alt innen release, men nå er jo sjeldent et MMO-spill helt ferdig ved release da! Håper og tror de kan rette på mye av dette med tiden, men for øyeblikket vil jeg si at Warhammer Online ikke er skikkelig polert enda og vil egentlig anbefale folk å vente noen måneder før de skaffer seg spillet for ikke å ødelegge mye av opplevelsen med å irritere seg over mye av animasjons, synk, lyd og de visuelle manglene spillet for øyeblikket har.

WAR er på lik linje eller mer polert en Wow var ved release (og har dessuten mye mer content og mye mye mer funksjonalitet). Det finnes ingen alvorlige bugs, og mange av de som er irriterende er allerede fikset i de nyeste patchnotsene.

 

 

Du pirker på småting men ignorerer alt det fantastiske i spillet. Og spessielt ignorerer du det som faktisk er viktig. Spillbarheten. WAR er faktisk dritgøy å spille. Jeg har hatt det langt gøyere i Open beta fasen enn jeg noen sinne hadde det i Wow. Jeg trodde aldri WAR ville nå opp til disse høyder i form av gameplay og PvP, men nå ser jeg til og med mulighet for at WAR kan overgå DAoC RvR for min del.

Lenke til kommentar

Ang. grinding av PQs...

 

Fra tidligere beta versjoner tok det lenger tid å fylle influence baren jo høyere level man ble, men det kan like godt ha blitt endret, så vi får vel se hvordan det er. Jeg synes det er kjipt å måtte repetere samme PQen mer enn 2-3 ganger. Men er det skikkelig bra utsty å få tak i så gjør jeg det vel. :)

 

 

Hvordan er spillet?

 

Husker jeg hoppa på conan hypen når det kom, noe jeg angrer hardt på i dag..

 

Bare kast ut litt overfladisk men rett på sak info, dine meninger.. Sikkert blitt spurt 100 ganger, men har deadline på en photo oppgave om 2 timer så jeg har ikke tid til og lese gjennom alt..

"Overfladisk" info her

Lenke til kommentar

Grafikken er ikke noe å juble over, men det er heller ikke noe å syte over.

 

Det er mange spill som er bra, som ikke har bra grafikk. IMO så er bra grafikk et pluss. Og i dette spillet kan jeg ikke si at jeg er imponert over grafikken, men hallo, dette er et MMO, ikke crysis.

 

Men noe jeg liker med det visuelle er hvordan ting er lagd og utplasert. Slikt som disse rare husa som ser ut som de skal falle sammen, humoristiske trekk og detaljer osv. (f eks i en Greenskin camp, der det sagbruke er, så er det ett troll som driver å løper inne i et hamsterhjul, slik at saga går rundt.)

Lenke til kommentar
Grafikken er ikke noe å juble over, men det er heller ikke noe å syte over.

 

Det er mange spill som er bra, som ikke har bra grafikk. IMO så er bra grafikk et pluss. Og i dette spillet kan jeg ikke si at jeg er imponert over grafikken, men hallo, dette er et MMO, ikke crysis.

 

Men noe jeg liker med det visuelle er hvordan ting er lagd og utplasert. Slikt som disse rare husa som ser ut som de skal falle sammen, humoristiske trekk og detaljer osv. (f eks i en Greenskin camp, der det sagbruke er, så er det ett troll som driver å løper inne i et hamsterhjul, slik at saga går rundt.)

 

 

Helt enig, men grafikk stilen i spillet er noe av det bedre jeg har sett. Som du sier ang det trollet som løper inne i det hamsterhjulet fikk meg til å le ganske så godt ivertfall! Og det er mye av slike rare morsome saker i spillet, en må lissom dra litt på smilebåndet ganske så ofte spesielt om en spiller som en greenskin :)

Lenke til kommentar
Det må da være lov å si at man ikke synes det ser bra ut. Jeg synes heller ikke det ser så veldig bra ut. Man vil jo gjerne utnytte potensialet i pcen, og det gjør man aldeles ikke i WAR.

 

 

Ja det må det så helt klart, alle må få ha lov til å ha sin mening. Noen elsker fks World of Warcraft og noen hater det, og alle av forskjellige grunner! Selv om det er vel et at tidenes mest populære spill så er det ikke for alle.

 

Noen vil ha spill som presser maskinen dem har brukt mange tusen kroner på til det ytterste på grafikk, mens andre synes spill som Pong er bare genialt ang gameplay...

 

Vi har alle forskjellige interesser og behov i et spill, det er derfor det er så fint at vi har så mye å velge blandt :)

Lenke til kommentar
Det må da være lov å si at man ikke synes det ser bra ut. Jeg synes heller ikke det ser så veldig bra ut. Man vil jo gjerne utnytte potensialet i pcen, og det gjør man aldeles ikke i WAR.

 

Grafikken er ikke noe å juble over, men det er heller ikke noe å syte over.

 

Vent til launch?

Som kanskje nevnt flere ganger i denne tråden, er alt ennå ikke implimentert. Folk har tydligvis vanskligheter med å få det med seg.

Lenke til kommentar

Jeg har beynt og miste troen at vi for uppdate.

 

GOA tenker vell: "vi skal jo setne og wipe serveren på lørdag. Så hvorfor bare ikke vente med og wipe, åpne registering av HS keys og gi ut uppdate på en og samme dag!"

 

det er heldighvis ikke engagn halvparten så mange som har HS tilgang som hadde OB tillgang.

 

-------------------------------

We will be bringing down all open beta servers to apply patch 4.1.1 at 3pm CET today. We expect this operation to take approximately one hour and we will be sure to let you know when the servers are available once more.

 

While the servers are down, why not take the opportunity to read the patch notes. This update will also include the fixes we mentioned this morning about the crash issue and the character deletion bug.

 

 

Ikke glem at "one hour" er Goa`sk for 3 døgn

Endret av andrucks
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...