Gå til innhold

Den svarte, hvite og røde MadWorld-tråden


Ziltoid

Anbefalte innlegg

Har spilt ferdig for første gang nå, den andre halvparten av spillet tror jeg blir umulig på hard, fordi jeg døde ganske mange ganger bare på normal. :blush:

 

Ellers levde spillet opp til forventningene, mange av pluss/minus -punktene fra de fleste anmeldelsene er jeg enig i. Kommentatorne er kjempemorsomme, men de kan si mye av det samme noen ganger. Lock-on systemet er også litt rart, men ellers er kontrollene gode. Spillet var kort, men godt og historien var faktsik ikke så "simpel" som en skulle tro av et spill av denne typen.

 

Så, ja. Løp og kjøp. :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
Bra, lurte på om det var ny policy der nå!

 

Jeg har prøvd flere ganger å kjøpe spill på amazon.co.uk i det siste uten å ha fått lov til det, så jeg lurer på om ikke de har sluttet å sende til norge..Disse har vært "sold by amazon.co.uk"

 

edit: feil internettadresse

Endret av kottila
Lenke til kommentar
nemlig. stor forskjell på amazon.com og amazon.co.uk! Engelske sender!

 

Skrev feil internettadresse i forrige innlegg. Nå var jeg akkurat inne på amazon.co.uk og prøvde å kjøpe mange forskjellige spill, men fikk beskjed om at ingen kunne sendes til norge. Prøv gjerne selv.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 år senere...

Har hatt MadWorld en stund men ikke spilt det på lenge, så nå satt jeg meg ned med det. Jeg har unlocka to deler av byen, Asian Town og Varrington City eller noe. Det er tre bosser i hver bydel men noen av bossene har en trekant med et utropstegn inni oppå ikonet. Betyr dette at jeg har tatt bossen eller at jeg ikke har tatt den?

 

xD

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...