Gå til innhold

WheelMan skaffer tørris, Knopflerbruce rusler sørover og Gigabyte slår på stortromma.


Anbefalte innlegg

Det er natt, og klokken tikker sånn ca 2 på natta. Ute er det mørkt, og inne i en garasje langt langt borte sitter det to ildsjeler forran hver sin skjerm og lukter lukten av tørris. Egentlig holder vi på å kveles av all CO2en, men det er en helt annen sak.

 

Denne gangen er det KW-medlem WheelMan som har fått besøk av selveste Knopflerbruce - mannen med hele 25 stående verdensrekorder akkurat nå.

En samling av kurrant størrelse er han også en stolt eier av, hele fire bager og sekk på ryggen måtte til for å få med sakene:

IMGP3200.jpg

- Det skal nevnes at dette kun er omkring halvparten av hans enorme samling, men det dere ser her er omkring 100 CPUer, 25 RAM-brikker i tilleg til omkring 20 skjermkort. I tilleg har vi et Gigabyte X48, et Gigabyte P45, en Intel Q6600 (uke 39) og to HD 4870 (samt fire 4850, et Gigabyte FX790 og en AMD Q9950 på vei.)

Kjøle-utstyr vi sitter på nå er sånn ca 20 kilo tørris, tre stk tørrisrør for CPU samt to TEK9 Kingpin GPU-rør (ten tilstrekkelig festutstyr av en eller annen merkelig grunn.)

 

Man skal ikke tro at WheelMan har lagt seg på latsiden heller, så langt er det forsøkt drap på to stk HD 4870 - desverre er det et eller annet som ikke samarbeider, og hovedkortet er hovedmistenkt. Neste på lista er litt P45-action på en Q6600, så vi får se hvordan det går :)

 

Desverre har det ikke vært noe drap av hardware så langt, men Knopfler har flere ganger gitt uttrykk for at litt volttaging av CPUer passer veldig bra - heldigvis lever alt enda :p

 

Takk til Gigabyte og PCStyling for spons!

Endret av KillerWhale OC-team
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så langt har det blitt 2 bra scores:

 

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=400411 - Opty 144 @ 3563 MHz

 

og rosinen i pølsa, satt av en underdog-chip jeg ikke hadde noen forhåpninger til:

 

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=400411 - 3800+ Venice @ 3905 MHz! Dette er WR for denne cpuen, og overall-WR for Venice-CPUer. :new_woot:

 

Tar meg av pi-bench i morra, med et bedre OS...

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Hehe, bildet og teksten får meg til å minnes det første hwlanet på Fornebu. Spesielt disse overklokkingsgutta var en høydare. Spik spenna gærne ...  :love:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...