Gå til innhold

Kulturo: Første titt på Saw V


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil bare se om de finner noen orginale måter å drepe folk på.

 

Hater når gode filmer plutselig får oppfølgere fordi de viser seg å være populær, men det blir aldri positivt. Saw var en topp film, men den trengte ikke oppfølgere, den var mystisk og spennende. Cube var også et klassisk eksempel på oppfølger-tragedien, den første filmen er svært bra synes jeg, men når produsentene så hvor populær den første filmen var så lagde de mange elendige filmer, som ødela alt.

Endret av Bruktbilen
Lenke til kommentar

Vel, så lenge folk går på kino/kjøper filmen, så er det ikke noe rart at dem lager flere.

Hadde de gått underskudd på 2rn, så hadde dem vel ikke lagd noe 3er.

 

Money, money, money its so funny..

 

 

 

Hater når gode filmer plutselig får oppfølgere fordi de viser seg å være populær, men det blir aldri positivt.

 

Det er noen oppfølgere som er bedre enn eneren.

Endret av laffe
Lenke til kommentar
knallbra filmer. Saw is the next Halloween (som har 8 filner på samvittigheten). Det er planlagt 6 saw filmer.

 

Det er teknisk sett 9 Halloween-filmer, men antallet varierer sterkt avhengig av hvem du spør. Den andre begynner noen minutter før den første slutter, så de er på mange måter bare én film. Den tredje har ingenting med resten av serien å gjøre og foregår ikke engang i samme by. Den fjerde og femte "glemte" at de to første eksisterer. Den sjette er så idiotisk at de burde skamme seg over å i det hele tatt ha tenkt tanken på å lage den, men dessverre eksisterer den. Den syvende ignorerte film nr tre til seks, og film ni er en "remake" som ikke har noe med resten av serien å gjøre. Rett skal være rett. :p

 

Håper Saw VI blir den aller, aller siste filmen, men på den annen side skulle det opprinnelig bare bil fire Fredag 13de-filmer. Men fansen krevde å få mer, så da ble det enda en film. Det holdt selvsagt ikke, så da ble det enda en film, Og enda en. Og til slutt enda en, men da var det heldigvis stopp. Trodde man, men da fansen ikke fikk mer lagde de sin egen. Men nå holdt det vel? Neida, vi fikk enda en. Holder det nå? Neida, da fikk vi Freddy vs Jason - og nå snart en remake som sterter hele franchinsen på ny, så regn med enda noen dusin oppfølgere. :p Det er nok dessverre stor sjanse for at Saw følger i samme idiotiske fotspor. Fansen vil ha mer, så får de mer. Fansen av den første derimot er det ingen som bryr seg om, desvverre. :( Mindre historie, mer blod og gørr. Blir sikkert bra film av det. :p

Lenke til kommentar
Nå døde Jigsaw i treern, så det er ikke akkurat no spoiler :p

 

 

Er vel en spoiler for de som ikke har sett treern.

post-90200-1218244273.jpg

 

posteren røper vel at han døde i en av de forrige filmene :p

 

 

Har ikke store forventninger til 5'ern, så ikke noe nytt å traileren som vi ikke har sett før, og melker vel bare videre på det samme konseptet.

De 2 siste filmene var vel mest menneskelig lidelse i 2 timer. Den "Oi!!!" følelsen man fikk på slutten av film 1, og som gjorde den så bra, er glemt for lenge siden. 2'ern var grei nok, mens de andre fikk jeg ikke mye ut av å se.

Endret av O.J
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...