Gå til innhold

-LØST- Mangler MSVCR71.dll når jeg bruker Java i Opera -LØST-


Anbefalte innlegg

Jeg tror i alle fall at det er installasjonsproblemer. Jeg har nå lastet ned og installert Java rundt 7-8 ganger. Og det fungerere enda ikke.

 

Problemet:

Jeg prøver å logge meg på nettbanken, som krever Java, men ingenting skjer. Jeg går inn i innstillingen til Opera og prøver å skru på Java. Da kommer det opp en mld. om at jeg trenger Java for å se på denne siden. Jeg reinstallere java, starter opp Opera igjen, og får opp denne feilmeldingen:

 

"The application has failed to start because MSVCR71.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem."

 

Nettbanken er bare et eksempel. Det er akkurat likt på andre sider som krever Java. DJeg får ikke opp noen feilmelding i andre nettlesere (I.E. og Firefox), der bare fungerer ikke Java. Så jeg tror det må være noe med Java-programmet.

 

Det skal nevnes at jeg har en ny pc, og har derfor måtte installere bl.a nettleser, Java og alt annet man må innstalere ved annskaffelse av ny pc.

 

Opera versjon: 9.51

Java versjon: Version 6 Update 7

 

Det skulle beskrive problemet mitt ganske bra. Er nå ganske nervøs av å gå rundt og gjette hvor mye penger jeg har igjen på kontoen :p

Endret av McPersen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svaret.

Jepp, de lå der. Jeg har også prøvd de tipsene man fikk på opera sine hjemmesider. Nå har jeg også testet litt til for å finne ut når problemet oppstår.

 

Jeg installerer Java på pc'en. Bruker jeg I.E. eller Firefox før jeg prøver Opera går alt bra. Går jeg inn i Opera og velger About Opera fra Hjelp, kan jeg se at Java er installert. MEN med en gang jeg prøver å gå inn på en side som bruker Java, kommer feilmeldingen opp, og Java er tydeligvis ikke installert lengre. Verken i Opera, I.E eller Firefox. Men msvcr71.dll er der den alltid har vært.

 

Skal lete mer på Opera sine sider. Kanskje det dukker noe annet opp.

Lenke til kommentar

Yay! Fant ut av det.

 

Her er løsningen på problemet:

The main reason that Opera users get the missing msvcr71.dll message is that the file is needed for Java. It is installed by the Java installer, but unfortunately into Java's own folder, where Opera will not find it.

 

The easy way to fix it: Copy msvcr71.dll from \Program Files\Java\JRExxxx\Bin\ to \Program Files\Opera\ OR \Windows\System32\. Either one should work.

 

This is a Sun Java issue, affecting a lot of programs using Java, from the most obscure to high-profile packages like OpenOffice and Opera.

 

Fant det på Opera sitt forum, men nå kan dere finne det her også.

Skal endre tittelen på tråden så den passer bedre med problemet.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
  • 3 måneder senere...
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...