Jump to content

dkvam

Medlemmer
 • Content Count

  935
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

About dkvam

 • Birthday 11/22/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Slik var det også for noen år siden da Android var ny. Var faktisk lenge de ikke var "mulig" å kjøpe apps, og man måtte nøye seg med gratis-apps. Har personlig ikke hatt WP ennå, men skal kjøpe meg ny telefon mot sommeren, og lurer jeg på om jeg skal prøve meg på det. Ja dette husker jeg. Jeg var en tidlig Android bruker og det var verre enn det er å ha Wp for øyeblikket:) Å kjøpe apps var ikke mulig,noen apper var en vits i forhold til iOS sine og Android i versjon 2 hadde tydelige mangler,samt for min del veldig ustabilt. Vet ikke hvor mange ganger jeg trykket tving lukking av app på min HTC desire.Men det var ofte! Jeg bruker nå WP,og gleder meg til å se hva Microsoft klarer å gjøre med Windows Phone fremover.
 2. At trådløs lading ikke har tatt av mer forundrer meg. Har en Lumia920 og trodde først at trådløs lading bare var en slags gimmick. Hvor vanskelig er det å koble til en lader liksom:) Men etter å ha tatt det i bruk er det nesten must have! Håper Nokia/MS setter det høyt på funksjonslista. Jeg vil ikke ha et separat ladedeksel men et som erintegrert i tlf. (løsningen til S4 er OK,løsningen til Lumia 925/1020 er ikke) Håper bare at hvis trådløs lading tar av skikkelig at de holder seg til en standard. Frykten er vel at Apple lager sin egen standard istedet for Qi eller tilsvarende..
 3. Bytta fra Surface. RT til Xperia tablet Z pga jeg trengte nettbrett med SIM kort mulighet, samt at Surface RT gen.1 er for treg. Sony brettet er veldig bra,men jeg begynner å innse at Android av og til føles ut som et steinaldersystem. Tror jaggu jeg skal ha meg et Windows brett snart!
 4. Kjekk funksjon som jeg ikke visste av. I kombinasjon med Bing som bytter desktop bakgrunn hver dag blir dette pent. Men jeg innså når jeg så dette at jeg skulle ønske Start Menyen var utformet som nå,men at den var en slags "overlay" funksjon slik at du ser de desktop appene du har åpen i bakgrunnen. Håper de gjør dette mulig som tilvalg en gang!
 5. Får også lastet ned,men ender opp med følgende beskjed: "Oppdateringen ble lasted ned,men den kan ikke åpnes(8018830f)"
 6. Her er en nettside som selger tomater fra San Marzano. 27,- boksen. http://www.gourmeten.no/products/skinnfrie-tomater
 7. Haha,ikke akkurat slik jeg opplever kameraet på min Lumia 920:)
 8. 4 av 5 av de som poster over deg er ikke så veldig gira på en ny Xbox,så nei... Det er ikke bare deg! Jeg driter i om det heter Xbox eller Playstation,kjøper det som gir best feeling. Dvs en blanding av ytelse,exclusives,tilleggsfunksjoner og konsollens utseende bestemmer dette. Always on ser jeg på som en relativt problemfri greie. Kan ikke huske å ha opplevd at internettet i huset noen gang har slutta å virka.. Hvis det skulle gjøre det så får man stikke hodet ut i den eventuelle sola:) er spent på Sony i år,tross at de lanserte konsollen uten å faktisk vise den fysisk. L-O-L? Microsoft hadde best produkt forrige gang,men ting kan snu fort:)
 9. Litt informasjon som tar for seg det mange lurer på What About Windows Media Center? You will be able to download Windows Media Center for free when you upgrade to Windows 8 Pro during the limited-time offer. You'll find the free Media Center download as part of the ?Add Features to Windows 8? control panel (formerly known as ?Windows Anytime Upgrade?). Microsoft had previously announced that Windows Media Center would be available to Windows 8 users for a small fee. This caused some consternation among users since Windows Media Center contains built-in DVD playback functionality for Windows. Previous versions of Windows contained the program for free. Microsoft said it was dropping the program by default to reduce media decoder licensing costs for computer makers. It's not clear what the Windows Media Center download will cost after Microsoft's introductory Windows 8 upgrade offer expires at the end of January. What Do I Get to Keep from my Old OS? Windows XP: Personal files only Windows Vista: Windows settings and personal files Windows 7 (all consumer versions): Windows settings, personal files, and apps. Can I Start Fresh? Yes. You can choose to take none of your personal information with you during the upgrade process, or you can create bootable media such as USB thumb drive or DVD to format your hard drive.
 10. Må si meg enig i at denne artikkelen er SVÆRT dårlig formulert. Eneste som er relevant er at den ikke har blitt den salgssuksessen den burde
 11. Må si meg enig i det du sier. Jeg synes dama sin S2 føles "gammeldags" i respons/menyer kontra min HTC Titan.
 12. Min arbeidsgiver imponerte og forhåndsbestilte ca. 100stk av denne for et par mnd siden for bruk som PDA/telefon til oss elektrikere ute i felten:) Synes det høres helt sinnsykt ut hvis foreløpige salgstall stemmer , men S2 har jo vært en knallsuksess og Samsung har klart å lage noe som tilogmed klarer å kapre en og annen eplebruker:) Selv synes jeg Samsung kan lansere Galaxy S3 med Windows Phone 8
 13. har lenge sikla på hovedkortet ZOTAC IONITX-A-U til bruk i et ITX HTPC kab jeg har. for å kvitte meg med det enorme antec P182 monsteret som står å støyer i stua. En kompis skal ta med et kort fra USA og lurer på om det er noen her i landet som har fått tak i det og har erfaringer, etc?? Ble ca.1300kr i norska valuta for dette kortet da. 90W psu medfølger , må kjøpe ny ledning til den da i norge.
×
×
 • Create New...